Перейти до змісту

Recommended Posts

Reload Page to see tweet..Link..

 

Падает экспорт российской нефти в Европу: январь-апрель - минус 10% (к янв.-апр. 2017) январь-май - уже минус 16% С Зап. Европой еще хуже: из Приморска закупили на 24% меньше, чем в прошлом году, из Новороссийска на 17%, а из Усть-Луги - на 26%.

Змінено користувачем Zzzz...
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Прибийте це кар іншуеренс, через нього жижа, як на дріжджях пре  :consul:

Особливо американська, не зважаючи на трампівське фе.

Брент 75,78

ВТІ 69,27

http://picua.org/img/2018-06/23/rdl3htsth4qrdp7la23jo3n09.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Трамп рассказал о "маленьком подарке" для Путина. Трамп не раскрыл подробности, отметив, что сам подарок станет известен публике после того, как он вручит его российскому президенту. Дональд Трамп и Владимир Путин встретятся 16 июля в столице Финляндии Хельсинки.
google.ru/search? новости

 

Brent 74,96, WTI  70,87 - оно?

photo_55094.jpg

Link to comment
Share on other sites

Какой бахатый падарунак:)

Брент -6.83

Техас - 4.83

Трамп - щедрый дядька

Ну да, техасская светлая просто рухнула до $70 за бочку

Чисто из спортивного интереса, а по чем эта бочка была год назад?

Что бы яснее понимать смысл щедрости дядьки Трампа :)

Link to comment
Share on other sites

Какой бахатый падарунак:)

Брент -6.83

Техас - 4.83

Трамп - щедрый дядька

Сразу видно, сеньор, что вы довольно далеки от тонкостей работы центра с агентурой :)

 

При том, что кацапский бюджет сверстан по 40 за бочку, это весьма чувствительный удар от агента "Голден Шоуэр"!

 

Накануне всречи с центром агенту просто дали команду - сделай нам небольшую козью морду, чтобы засосы налаживания отношений не так на камеры отсвечивали :)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Зовите меня ситуайен(с) :) ПРо шпиона Трампа, аж с 1987го года мы из вчерашних газет наслышаны и наверняка ему еще и костюмы в ведомственном ателье ФСБ шьют. Мы что-то такое давно подозревали, однако живости ума не хватает, до таких смелых идей додуматься. А вот с вашей помощью даже у нашего Клуба Олигофрении и ранней Деменции (где я имею честь состоять ответственным секретарем ) начало светлеть в головах. :))

Link to comment
Share on other sites

Дивилася сьогодні Фокс, там сьогодні класно познущалися з істерики демократосніжинок з приводу, що Трамп - кацапський асет. Разом з Лорою Інграм отримала естетичне і інтелектуальне задоволення :).

 

До речі, якщо хтось хоче дивитися, то ось бесплатна трансляція в реальному часі:

 

http://www.livenewson.com/american/fox-news-channel.html

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Трамп вимагає від ОПЕК негайно знизити ціни на нафту

20.09.2018 - 15:46

 

Трамп заявив, що країни Ближнього сходу не будуть довго в безпеці без Штатів

Глава Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп вимагає від ОПЕК "зараз же знизити ціни на нафту". Про це він написав у своєму Twitter.

Трамп заявив, що країни ближнього востоку не будуть довго в безпеці без Штатів.

Screenshot_5_199.png

"Ми захищаємо країни Близького сходу. Вони не будуть довго в безпеці без нас, і, незважаючи на це, вони продовжують домагатися підвищення цін на нафту! Ми це запам'ятаємо. ОПЕК повинна знизити ціни прямо зараз", - заявив американський лідер.

Додамо, Міжнародне енергетичне агентство допускає, що ціни на нафту можуть піднятися вище 80 доларів за барель через падіння видобутку і експорту цього палива з Венесуели і Ірану. У МЕА відзначили, що, щоб цього не сталося, інші виробники можуть компенсувати низьку нафтовидобуток в цих країнах.

Нагадаємо, як писало РБК-Україна, в липні Трамп також закликав організацію знизити ціни. Він зазначав, що відносини Штатів і ОПЕКповинні бути вигідними обом сторонам. "Монополія ОПЕК повинна пам'ятати, що ціни на паливо ростуть, і вони мало що роблять, щоб допомогти. У всякому разі, вони підвищують ціни, поки США захищає багатьох з їхніх членів за дуже невеликі гроші", - підкреслював американський лідер.

Додамо, ціна нафти північноморської марки Brent сьогодні, 20 вересня 2018 року, знаходиться вище позначки в 79 доларів за барель.

Link to comment
Share on other sites

 

 


Ми захищаємо країни Близького сходу. Вони не будуть довго в безпеці без нас,

Щось їм в це не дуже віриться. Особливо коли  озвучено  вустами Трампа. 

Link to comment
Share on other sites

Трейдери прогнозують стрибок цін на нафту до 100 доларів

22 вересня, 18:59

 

155063.jpg

Подорожчання нафти обернеться стрибком цін на паливо для США© bloomberg.com

 

Компанія Saudi Aramco попередила можливих покупців, що з жовтня зможе поставляти нафту в обмеженому обсязі на тлі американських санкцій відносно Ірану. Про це повідомила американська газета The Wall Street Journal з посиланням на власні джерела в п'ятницю, 21 вересня.

Повідомляється, що Саудівська Аравія не здатна в довгостроковій перспективі покрити поточний попит на якісну нафту, через що, трейдери прогнозують, що ціни на нафту можуть піднятися до $ 90-100 за барель.

"Ми рухаємося до цінового сплеску, ймовірно, від 90 до 100 доларів за барель, – сказав один нафтовий трейдер. – Постраждає не тільки Іран. Це буде мати ефект бумеранга для США у вигляді зростання цін на бензин, повідомив представник.

 

Раніше президент США Дональд Трамп закликав Організацію країн-експортерів нафти (ОПЕК) забезпечити зниження цін на паливо в продовження тиску на експорт Ірану і пошуку альтернативної нафти для своїх союзників.

 

Link to comment
Share on other sites

хуйло святкує, Трамп посланий опеками далеко.
 

Ціна нафти сягає чотирирічних максимумів
24 Вересень 2018, 13:44


Аналітики пояснюють це тим, що покупці скорочують купівлю іранської нафти, побоюючись санкцій США[/size]

Зранку 24 вересня ціна нафти марки Brent на світовому ринку сягнула багаторічних максимумів, котирування перед 12:00 становили 80 доларів 90 центів. Це найвища ціна з листопада 2014 року.

Аналітики пояснюють це тим, що покупці скорочують купівлю іранської нафти, побоюючись санкцій США. Країни-експортери наразі не можуть повноцінно замінити близько мільйона балерів на день, на які змушений буде скоротити свої поставки Тегеран, а також близько 300 тисяч барелів на день, які через внутрішні проблеми на ринок не зможе поставити Венесула.
Зростання цін позитивно впливає на бюджети країн, які не скорочують свій видобуток або й нарощують його, як, приміром, Росія. Згідно з останніми даними, Росія видобуває у вересні по 11 мільйоінв 330 тисяч барелів на день порівняно з 11 мільйонами 160 тисячами в серпні. Аналітики Citi вважають, що російські нафтовики можуть збільшити видобуток ще на 200 тисяч барелів на день у найближчі місяці.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...