Кость Опубліковано 10 грудня, 2016 Report Share Опубліковано 10 грудня, 2016 (змінено) Нє, пиво солью.А насчет черного завтра гости скажут прав я или нет?Всегда в вине сухом делал-, а тут решил попробівать пиво.ошеек я шпигую чесноком, сала совсем немного, там жира достаточно. В чорном пиве -- зачетный вариант, гости не разочаркуются.Смачного! ps: фотки давай! Змінено 10 грудня, 2016 користувачем Кость 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadin Опубліковано 10 грудня, 2016 Report Share Опубліковано 10 грудня, 2016 гадыыыыыыыыы!!!!!!!!!!!! шож вы дразнитися????? предлагаю ету ведку не тоша не прикреплять, а пользовать как наказание для юзверефф. ну ведь спкоино жеж читать невозможно, сразу всего хочитса Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 10 грудня, 2016 Report Share Опубліковано 10 грудня, 2016 гадыыыыыыыыы!!!!!!!!!!!! шож вы дразнитися????? а ты не заходи в ето ведко не ножратойе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadin Опубліковано 10 грудня, 2016 Report Share Опубліковано 10 грудня, 2016 а ты не заходи в ето ведко не ножратойе. не могу я быть всьовремя ножратое, а есси ведко прикреплено то оно всегда есть, такшо ж теперь в нее всегда не заходить? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 10 грудня, 2016 Report Share Опубліковано 10 грудня, 2016 завсехда заходити! в темному пиві - ням ням ми таке робили тільки корову Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 10 грудня, 2016 Report Share Опубліковано 10 грудня, 2016 целую карову? не могу я быть всьовремя ножратое, а есси ведко прикреплено то оно всегда есть, такшо ж теперь в нее всегда не заходить? не, не фсегда, а только когда не ножратое. *леса очень терпеливойе* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 11 грудня, 2016 Автор Report Share Опубліковано 11 грудня, 2016 Нє, пиво солью. Яке святотацтво марнотратство! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 20 грудня, 2016 Автор Report Share Опубліковано 20 грудня, 2016 (змінено) http://ic.pics.livejournal.com/ibigdan/8161099/8022783/8022783_original.jpg Північ УкраїниЦі краї славляться урожаєм картоплі, що значною мірою впливає на раціон місцевої кухні. Коронна страва Полісся – деруни, або драники. У Чернігівській області майстерно готують печеню в горщиках із картоплі, квашеної капусти та м’яса. А на десерт – пиріжки з калиною, адже регіон багатий на ягоди. На Сумщині також полюбляють печеню, але тут з картоплею закладається і м’ясо, і печінка. А борщ тут готують зі свининою і на буряковому квасі. Київ вже багато років славиться своїми котлетами по-київські.Південь УкраїниПівдень, де Дніпро впадає в Чорне море, – це край рибалок, а отже і різноманітних рибних страв. Так от бички не лише подають в’яленими до пива, в Одесі з них готують биточки: тісто змішується з подрібненою рибою і смажиться на олії. Набагато складніше приготувати рибу-фіш: потрібно акуратно зняти шкірку, почистити від кісток, подрібнити, нафарширувати та запекти. На Миколаївщині рибу консервують додаючи томат або варять юшку з томатним соком. Херсон славиться своїми овочами, а особливо баклажанами. Тут їх і смажать, і консервують та навіть роблять ікру. Крим славиться лагманом і долмою: локшиною зі шматочками м’яса та маленькими голубцями у виноградному листі. Наваристий капусняк готують на Запоріжжі. Приазов’я славиться млинами – це тонке дріжджове тісто із маслом та сирною начинкою, що згортається в рулет. Центральна УкраїнаБорщ в Україні скрізь варять по-різному. У Черкаській області до нього обов’язково подають ароматні пампушки з часником. Кіровоградщина зможе здивувати різноманітністю вареників та начинок до них: з картоплею, грибами, м’ясом, печінкою, капустою. Також варто скуштувати крученики – невеликі м’ясні рулетики з начинкою з фаршу, паштету, чорносливу з горіхами. Полтавщина славиться галушками та пундиками. У Дніпропетровську, як і в Одесі, дуже полюбляють готувати форшмак, а зі свіжої риби з Дніпра готують юшку по-дніпровськи з леком. На Вінниччині готують бігос – страва з тушкованої кислої капусти з м’ясом і грибами. Також дуже популярні фляки – суп з яловичого рубця, який приправляють коренями, сиром і спеціями.Східна УкраїнаНа Донбасі знають близько 50 рецептів окрошки, кожен знайде рецепт на власний смак. А до окрошки можна спробувати рульку – задню частину свинячої ноги, яку натирають сіллю і спеціями, а потім запікають в тісті. Фарш зі свинини і яловичини, який розкладають на шматку полотна, а зверху додають омлет і велику варену моркву – такою стравою вас почастують на Луганщині. У справжній слобожанський борщ, який готують на Харківщині, кладуть квасолю і м’ясні фрикадельки. А на друге – гречаники: м’ясні тефтелі з гречкою.Західна УкраїнаНа Прикарпатті до столу подають бануш – густа каша з кукурудзяної крупи, приправлена сметаною, подають гарячим з обсмаженим беконом і бринзою. Карпати – це край білих грибів і тут майстерно вміють варити смачну грибну юшку зі сметаною. Чинахи – страва на зразок печені, якою вас пригостять на Буковині. Також у Чернівецькій області варто спробувати домашню бринзу та традиційну кукурудзяну кашу – мамалигу. На Закарпатті дуже популярна страва бограч, яка прийшла до нас з угорської кухні. Береться гуляш, приправляється коренями та карпатськими травами і все це вариться у казанку. А завиванцями на Закарпатті називають м’ясні рулети з яловичини із сумішшю варених яєць, солоного огірка, шпика і сирої тертої картоплі. Також Західна Україна славиться різноманіттям домашніх ковбас. Мазурики по-волинськи – це домашні ковбаски з індички, вершкового масла та сиру. В цьому регіоні варто спробувати і поліські вергуни – делікатні вироби з тіста, які смажать в олії. Чудові віденські рулети – струдлі добре готують у Львові. На Рівненщині популярні картопляники (або зрази) та мацики – в’ялене м’ясо в кендюсі, вичиненому свинячому шлунку. Мачанка – це густий суп з м’ясом, засмажкою з борошна, цибулі, меленого солодкого перцю і готують його на Тернопільщині. Картопляну ковбасу полюбляють у Хмельницькій області: начиняють свинячі кишки тертою сирою картоплею та запікають у печі. Змінено 20 грудня, 2016 користувачем Аквариус Link to comment Share on other sites More sharing options...
Javded Опубліковано 20 грудня, 2016 Report Share Опубліковано 20 грудня, 2016 http://ic.pics.livejournal.com/ibigdan/8161099/8022783/8022783_original.jpg Сумщина голодает например 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аквариус Опубліковано 20 грудня, 2016 Автор Report Share Опубліковано 20 грудня, 2016 Точно! Зато соседняя Черниговщина жирует Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 20 грудня, 2016 Report Share Опубліковано 20 грудня, 2016 у нас ще Гречаники Чигиринські популярні - неправильна мапа - м"яса нема Link to comment Share on other sites More sharing options...
takinetak Опубліковано 21 грудня, 2016 Report Share Опубліковано 21 грудня, 2016 (змінено) Есть желающие? В Лапландии рекордный дефицит на поваров – «За полгода ни одного заявления на место» В Лапландии на данный момент открыто примерно 50 поварских вакансий. Нехватку профессионалов вынуждены восполнять приглашением иностранных поваров. Шеф-повар крупнейшей лапландской гостиничной сети Laрland Hotels Теро Мянтюкангас отлично знает, в каком дефиците нынче профессионалы поварского дела: - Бывает, что по полгода ни одного заявления на место шеф-повара в какой-нибудь из местных ресторанов. Просто не идут. Используем все способы: от биржи труда до Фейсбука.Приходится приглашать специалистов из Эстонии, Венгрии и Польши. Рекрутинг существенно затрудняется из-за сезонности работы. Туристическая отрасль всячески старается растянуть туристический сезон – сделать его круглогодичным, чтобы предложить постоянные рабочие места. Учебные заведения Рованиеми в этом году успешно завершили 94 повара, что на 30 больше, чем в прошлом году. Директор Лапландского профучилища Лейла Хуртиг говорит, что этого числа должно хватить, однако, проблема в том, что 25 процентов выпускников куда-то исчезает – не начинают работать по специальности и не продолжают учебы. Змінено 21 грудня, 2016 користувачем takinetak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 21 грудня, 2016 Report Share Опубліковано 21 грудня, 2016 наверное, в лесорубы идут Link to comment Share on other sites More sharing options...
takinetak Опубліковано 22 грудня, 2016 Report Share Опубліковано 22 грудня, 2016 наверное, в лесорубы идут сомневаюсь. там уже все автоматизировано, на ЮГ прут, в центры. масса возможностей, на любой вкус, а вот в повара ... ну нет желания скорее всего, а нишу заполнят иностранцами, желающих более чем достаточно Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 24 грудня, 2016 Report Share Опубліковано 24 грудня, 2016 (змінено) скукотищя, плин. итти никуда не хочетсо, дома сидеть не хочетсо,в снежки бы поигратсо, так снега нед... чем занять лесу? и што готовить на НГ? может, хто знает кокойты рецебд рыпа, запечёного, например,в баранине с розмарином? расказывайте задумки на год петуха. петуха не предлогать. Змінено 24 грудня, 2016 користувачем лесица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сашко Опубліковано 24 грудня, 2016 Report Share Опубліковано 24 грудня, 2016 итти никуда не хочетсо, дома сидеть не хочетсо,в снежки бы поигратсо, так снега нед... чем занять лесу? целУю карову Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 24 грудня, 2016 Report Share Опубліковано 24 грудня, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 24 грудня, 2016 Report Share Опубліковано 24 грудня, 2016 можна занять себе імбирною хаткою (5 днів робили) але вона - Українська церква - неїстівна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість Хома Опубліковано 24 грудня, 2016 Report Share Опубліковано 24 грудня, 2016 Замутив кашерну шубу! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 24 грудня, 2016 Report Share Опубліковано 24 грудня, 2016 покаж Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кость Опубліковано 24 грудня, 2016 Report Share Опубліковано 24 грудня, 2016 Їжте рибу! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 25 грудня, 2016 Report Share Опубліковано 25 грудня, 2016 -Куме!-Га??-Переляжте з холодця в олівье,бо застудитесь. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 25 грудня, 2016 Report Share Опубліковано 25 грудня, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість Хома Опубліковано 25 грудня, 2016 Report Share Опубліковано 25 грудня, 2016 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 25 грудня, 2016 Report Share Опубліковано 25 грудня, 2016 А майонез хіба не кошерний? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість Хома Опубліковано 25 грудня, 2016 Report Share Опубліковано 25 грудня, 2016 А майонез хіба не кошерний?кашерний, але ми мало кладемо, бо (_|_) росте Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Опубліковано 25 грудня, 2016 Report Share Опубліковано 25 грудня, 2016 ето червячьки, на которых рыпь ловитсо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Опубліковано 25 грудня, 2016 Report Share Опубліковано 25 грудня, 2016 кашерний, але ми мало кладемо, бо (_|_) ростети ж казав, що велика (_|_) це добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAR Опубліковано 27 грудня, 2016 Report Share Опубліковано 27 грудня, 2016 Быстренько, быстренько! Сыпучий пирог 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasia Опубліковано 29 грудня, 2016 Report Share Опубліковано 29 грудня, 2016 Быстренько, быстренько! Сыпучий пирога рецепт? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts