Перейти до змісту

Як вважаєте, чи є в простих українців ще резерви?


Гість shpylka

Recommended Posts

закон не для борьбы с коррупцией,А для наполнения бюджета ,как правильно сказал пан сорока

Так.  Корупція  нехай  собі  живе  і  процвітає  (в  крайньому  разі,  збільшить  розмір  хабаря,  чи  відкату  на  30%),  а  простий  середньостатистичний  хай  наповнює  бюджет  і  чекає  "нових  ініціатив"  уряду.

Link to comment
Share on other sites

ну вполне возможно шо скажет, че.

Да перестань, никто на Банковую не выйдет. Народ просто будет делать большие покупки так как делаю это я. Звоню человечку, он приходит и приносит (привозит) бытовую технику, ему  отдается кэш, в гарантийный талон ставятся все штампы от  "СПД Васи Пупкина" и вуаля.)))

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 


Так. Корупція нехай собі живе і процвітає (в крайньому разі, збільшить розмір хабаря, чи відкату на 30%), а простий середньостатистичний хай наповнює бюджет і чекає "нових ініціатив" уряду.

десь так, тому мне не понятно, почему уряд Украины никак не хочет применить рецепт Грузии ...

Link to comment
Share on other sites

десь так, тому мне не понятно, почему уряд Украины никак не хочет применить рецепт Грузии ...

Потому что в Грузии, перед применением  "чудодейственных рецептов", очень недемократично обошлись со всякими олигархами, чтоб они не мешали внедрять в жизнь рецепты. Да так успешно, что несмотря на пророссийские силы пришедшие во власть, Грузия все равно движется  к  ЕС и готовится вступать в НАТО.

Змінено користувачем Сорока
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

 


Мабуть тому, що українці не грузини.

 

мне не понятно это объяснение

 

 

 


Потому что в Грузии, перед применением "чудодейственных рецептов", очень недемократично обошлись со всякими олигархами

 

ну так я и думала- парочка показательных расстрелов помогли бы становлению демократии

Link to comment
Share on other sites

мне не понятно это объяснение

 

 

 

 

ну так я и думала- парочка показательных расстрелов помогли бы становлению демократии

Яценюка - першого  "к  стенке".  Він  мільйонер.  А  далі  по  списку  увесь  уряд  і  ВР. :)

Link to comment
Share on other sites

Необходимо введение солидарной семейной ответственности. Чтобы чаечка себе луивиттона не покупала, а рыговские молодые замминистры гоночные машины, которыми управлять не умеют. Змінено користувачем Hind_Leader
Link to comment
Share on other sites

ну так я и думала- парочка показательных расстрелов помогли бы становлению демократии

 Не было там никаких показательных расстрелов. Просто ребятам аргументированно  объяснили, что "если вы не будете подчиняться новому курсу партии, то вас ждет участь  вашего знакомого Васи Гиви"

Змінено користувачем Сорока
Link to comment
Share on other sites

одно другому противоречит?

Если "наполнение бюджета" осуществляется без реальной борьбы с коррупцией, а только её имитацией, то такое "наполнение" лишь усиливает кооррупцию

Змінено користувачем Сорока
Link to comment
Share on other sites

а если вдруг психанут и поборятся слегонца, ну так немного

:weep:  :weep:

 

 

СБУ не виявила порушень щодо заступника генерального прокурора України Анатолія Даниленка. Натомість Даниленко показав декларацію.
 
Про це в інтерв'ю "Українській правді" повідомив генеральний прокурор України Віталій Ярема. 
 
"Що стосується тієї ситуації, про яку писали ЗМІ, то за дорученням президента України Службою безпеки було проведено службове розслідування. Порушень чинного законодавства з боку заступника генерального прокурора Даниленка Анатолія Васильовича не було зафіксовано", - сказав він.
 
На уточнююче запитання, чи не засмутив його сюжет про заволодіння Даниленком 140 га землі, Ярема відповів: "Там мова йшла про його сина, якому 30 років. Мова йшла про те, що він оформив ці земельні ділянки. Це не земельні ділянки, там цілісний майновий комплекс, куди входять озера і на яких вирощується риба".
 
За його словами, відбулися три суди – в 2012, 2013 і 2014 році, які син Даниленка В'ячеслав виграв.
 
"Тобто його дії визнані абсолютно правомірними. А яким чином я повинен діяти? Що, звільняти людину за те, що його син діє правомірно? Логіці ніякій не підлягає ця ситуація. Проведено службове розслідування. Заступник генерального прокурора не причетний до тих подій…", - сказав глава ГПУ. 
 
Водночас, згідно із декларацією про доходи, оприлюдненою на сайті ГПУ, Даниленко у 2013 році отримав 105,5 тисяч гривень доходів. При цьому його сім’я отримала 950 тисяч.
 
Однак Даниленко не вказав, звідки йому надійшли ці доходи. Графу "заробітна плата" Даниленко залишив порожньою, а всі 105,5 тисяч грн він вписав у графу "Інші види доходів".
 
Члени його сім’ї – до таких відносяться дружина та син Даниленка – із майже мільйонного прибутку 35,5 тисяч гривень отримали як зарплату, найбільшу частку – 654 тисяч гривень сім’я заступника генпрокурора отримала від здачі в оренду майна, ще 258 тисяч вони отримали в якості дивідендів і процентів.
 
Також Даниленко задекларував 2 земельні ділянки площею - 1,4 га та 0,2 га, 2 житлові будинки - 279,6 кв м та 30,8 кв м, а також 3 квартири. Натомість у сім'ї Даниленка 9 земельних ділянок: найбільша із них площею 4,9 га. У самого Даниленка на банківських рахунках, згідно із декларацією, коштів немає, а членів його сім'ї - 1,957 млн грн та 13 млн грн внесків до статутного капіталу.
Змінено користувачем Сорока
Link to comment
Share on other sites

 

 


Яценюка - першого "к стенке"

я бы начала с рыгоналов


 

 


если вдруг психанут и поборятся слегонца

:( вот это и удручает

а если психанут и начнут выполнять свою работу... печально это звучит, печаьно,Что мы с этого смеемся

Link to comment
Share on other sites

 

 


Потому что в Грузии, перед применением  "чудодейственных рецептов", очень недемократично обошлись со всякими олигархами, чтоб они не мешали внедрять в жизнь рецепты.

от такой один олигарх сегодня на своем канале иностранцев бывших - министров новых "изобличал". неумёхи, дескать, жулики и неудачники....надеюсь, они ему это припомнят.

Link to comment
Share on other sites

ІМХО основна хрєнь ось в чому -

1. Держава - в смислі держчиновники - може претендувати на збор ресурсів лише у розмірах, які можуть бути відновлені за строк "зйому". Тобто - якшо хтось хоче вийняти з тумбочки 100$ раз на неділю - то він має розуміти і планувати, як туди кожну неділю буде попадати сума, не менша за $100 (ну, якшо не дебіл). Якшо такого способу немає - то планувати можна і по $1000 кожного дня забирати з тумбочки, але все це лише буде розовою мрією. І через неділю в тумбочці залишицця 0. Крапка.

2. Поки що УкрЮзер бачить лише бажання у Слугнарода лише брати з тумбочки, побільше і почастіше. А також бачить як мінімум профнепридатність тих, хто бере з тумбочки $.
Ще ні разу жоден з Слугнарода не розказав , яким чином та тумбочка буде наповнювацця.

3. "Тєлега" під яку пояснюєцця таке супербажання взяти побільше є і завжди була (НаповненняБюджету(тм), АТО, Газ(для Ахмета&Ко), то сьо.) - та радібога, я сам придумаю купу тєлєг, під які мона розкатувати губу на $.

4. Ще ні разу Слугинароду не пояснили чому так, і не пробували відрихтувати механізм витрачання зібраних $. Пояснення "Це на Здравоохранєніє" - не катять. Знову - "тєлєг" мона наваяти вагон і маленьку тєлєжку.

5. Тобто. Слугамнароду можна розкатувату губу на додаткові податки лише у 1 випадку -
Коли буде робочий механізм заробітку УкрЮзером грошей , з яких частина буде попадати до тумбочки. Хочете шоб більше попадало - ок, міняйте правила так, шоб УкрЮзер заробляв більше. А не чиновник мав змогу брати з тумбочки побільше, прикриваючи як мінімум власну недолугість і невміння/небажання оптимально обходитись з ресурсом, які йоми видає УкрСуспільство. Бо це ж найпростіший шлях - спочатку профукати , а потім у пожежному порядку волати і бігати купувати задорого. А як частіше за все - крутячи "схеми" з власною участю. І особиста матеріальна відповідальність міністерських діячів за про*об $. А потім УкрЮзер сам буде платити $ в тумбочку. То шо Украінці за короткий строк розвернули волонтерську діяльність і допомагають війську - достатній доказ того, що УкрСуспільство давно переросло СлугНароду в смислі розуміння куди і скільки потрібно $ в краіні.
 

Змінено користувачем uzzer
  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Прості  українці  витягнули  на  собі  Майдан (я  про  фінансову  допомогу).

Прості  українці  тягнуть  на  собі  АТО.

Прості  українці  дуже  постраждали  через  обвал  гривні  і  як  наслідок  стрімкого  зростання  цін.

Чи  є  резерви  в  середньостатистичного   українця,  щоб  на  свої  плечі  чемно  покласти  ще  і  нові  податки  і  різні  нові  труднощі?

Щось сказати хочете?

Чи тільки труїзми завивати та провокання задавати?

Link to comment
Share on other sites

Резервы есть., желания нет

 

І таке спостерігається, особливо після мінського перемир'я ,коли у багатьох руки опустилися.

Але в більшості просто закінчуються ресурси. І народ не розуміє, що

 

работающая категория граждан еще сможет продержаться на хлебе и каше

 

не зможе. Бо малому середньому бізнесу приходить жопа, а бюджетники, які в силу профдеформації вірять, що гроші їм платить уряд, а не платники податків скоро залишаться без джерела фінансування.

 

Найгірша ситуація з притоком валюти. Правовий бєзпрєдєл розлякав всіх іноземців (окрім інвесторів які вже серйозно вклалися і мусять вигрібати). Ніхто не хоче мати справу з українськими компаніями, завдяки незрозумілій АТО.

 

Подивіться на Ізраїль - постійні бойові дії, але ніхто не остерігається бо всі законодавчі моменти врегульовані. Після оголошення мобілізації на війну, якої немає (Петро Олексійович "глибоко переконаний" що у нас все ок) іноземці просто охуїли. В них не вміщається в голові, як можна без форс-мажора і суда конфіскувати їхніх бізнес-партнерів в інтересах держави. Всі аутсорсні і консалтингові компанії кинулись створювати офіси по Болгаріях і Чехіях, але це костилі... Крім того виробництво реальне, на відміну від інтелектуального в Чехію не так легко перенести...

 

І є у мене сильна підозра, що фраза

 

Ні, в нас вже нема резервів, так цій владі і перекажіть.

 

нашу владу не засмутить, швидше навпаки.

 

Усе це волонтерство і добровольчі батальйони лише заважають їм "врегульовувати конфлікт". Як так, якийсь Азов перешкодив здати Маріуполь в обмін на "мир". Та як вони сміють?!

 

Ну ми ж всі розуміємо, що завдяки волонтерству в конфлікті існує такий неприємний суб'єкт як український народ, з яким неможливо домовитись - бо відсутній центр прийняття рішень, який неможливо контролювати бо відсутня координація і який неможливо переконати бо він не вірить владі як скаженим крисам.

Невже хтось вірить, що владі волонтерство вигідне?

 

Також доставляють деякі істерички, які чуть шо починають волати "всіх на передову!" "а ти вже в окопі?" в т.п. Ідіоти не розуміють, що якби всі були в окопах, то це був би не героїзм, а мучеництво, як в 42 "От вам на трьох: тобі патрони, тобі гвинтівка, а тобі шинель - впірьод в атаку!". 90% всього індивідуального  спорядження крім зброї, яке є на передовій - це робота волонтерів і ресурси їхні піпєц як вичерпалися.

Я зараз не можу зібрати і половини того, що в серпні - тупо впали прибутки.

 

Перепрошую за многобукафф - накипіло.

Link to comment
Share on other sites

по знакомым - нормально живут только айтишники

знакомые семьи бюджетники - реально сидят голодные

причем многим на голову свалились еще родственники беженцы из зоны АТО

Link to comment
Share on other sites

Давайте порассуждаем.

Либо у нас должен быть мир, и тогда всем живётся хорошо, с курсом гривни всё в порядке и зарплат/пенсий хватает на жизнь.

Либо мы воюем, объявляем ВП, освобождаем города от оккупантов или хотя бы пытаемся это сделать - и тогда "затягиваем пояса", всем живётся плохо, курс гривни до небес, но все понимают, за что и как мы сражаемся.

А сейчас что? И живём плохо, и земли наши не освобождаем - люди гибнут, а у власти всё односторонний "мир"...

Скажете - в реальной жизни всё сложнее? Согласен. Но для того и существует власть, чтобы, наконец, выбрать, каким курсом мы идём. Думаете, наша власть знает, что делать? Фиг там! Читали эту новость? "Після переговорів у Мінську українська армія вирішить, куди рухатися"... Интересно, так будет всякий раз после очередных "переговорчиков по скайпу"?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

по знакомым - нормально живут только айтишники

знакомые семьи бюджетники - реально сидят голодные

причем многим на голову свалились еще родственники беженцы из зоны АТО

 

По моїх знайомих те саме.

Але от що дивно. На ринку первинної нерухомості досі ще є продажі. Саме на первинному ринку. Тобто житло від забудовника досі продається.

Пояснюють це мені так. На первинному ринку на відміну від вторинного ціна квадратного метра зафіксована у гривнях. При падінні гривні ціна на квадратний метр не так швидко піднімається і в покупців є певний час, щоби підписати договір, а потім поміняти свої валютні заощадження та купити житло, яке вони собі хотіли придбати, але дещо не дотягували по коштам.

"Захом'ячено" ще немало в людей по матрацах. І ці "хом'яки" використовують момент, щоби конвертувати свої збереження у щось їм необхідне. Часто - первинне житло.

Link to comment
Share on other sites

Напишу коротко і вумно те, що розписав детально і по простому тут -http://uapolitics.com/topic/17032-iak-vvazhaєte-chi-є-v-prostikh-ukraїntcіv-sche-rezervi/?p=449713

 

1. Дії нашої влади в умовах зовнішньої агресі призвели до падіння економіки і втрати довірив бізнесу. Це зумовлює зубожіння населеня і підриває матеріальну базу для волонтерів, які зараз споряджають/одягають/забезпечують більшість тих, хто на фронті

.

2. Владі дана ситуація вигідна, оскільки дозволить усунути волонтерів/а в ширшому розумінні народ як суб'єкт конфлікту від впливу на його перебіг і мінімізувати вплив "занадто патріотичних" добровольчих батальйонів, які залишаться без альтернативної матеріальної бази.

Link to comment
Share on other sites

Напишу коротко і вумно те, що розписав детально і по простому тут -http://uapolitics.com/topic/17032-iak-vvazhaєte-chi-є-v-prostikh-ukraїntcіv-sche-rezervi/?p=449713

 

1. Дії нашої влади в умовах зовнішньої агресі призвели до падіння економіки і втрати довірив бізнесу. Це зумовлює зубожіння населеня і підриває матеріальну базу для волонтерів, які зараз споряджають/одягають/забезпечують більшість тих, хто на фронті

.

2. Владі дана ситуація вигідна, оскільки дозволить усунути волонтерів/а в ширшому розумінні народ як суб'єкт конфлікту від впливу на його перебіг і мінімізувати вплив "занадто патріотичних" добровольчих батальйонів, які залишаться без альтернативної матеріальної бази.

 

ну я з Вами згодна

але не покидае мене питання : що робити далi ?

Link to comment
Share on other sites

у мене э пара замальовок

1. допомогти радi приняти рiшення про iмпiчмент, та впровадити його в життя

2. взагалi скасувати посаду президента, нехай буде паралментська республiка , бо вже задрали

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ні, в нас вже нема резервів, так цій владі і перекажіть.

 

Немає.

 

Я зараз не можу зібрати і половини того, що в серпні - тупо впали прибутки.

Перепрошую за многобукафф - накипіло.

 

Й без цих свідчень достатньо зайти у будь-який магазин побутової техніки. Не знаю як в кого, а в нас там порожньо, не зважаючи на наближення Нового року. І техніки новітньої катма і покупців нуль.

Link to comment
Share on other sites

Й без цих свідчень достатньо зайти у будь-який магазин побутової техніки. Не знаю як в кого, а в нас там порожньо, не зважаючи на наближення Нового року. І техніки новітньої катма і покупців нуль.

 

Ну теоретично це може бути не зубожіння, а переспрямування грошових потоків в інші ніші, бо побутова техніка - це не критично для держави. А от солдати на передовій без спорядження - критично.

моя фраза

 

 

 

Я зараз не можу зібрати і половини того, що в серпні - тупо впали прибутки.

 

означає, я не можу зібрати кошти, які я планував для армії, а не для себе. Це при тому, що я пов'язаний з ІТ, а там далеко не така жопа, як в ритейлі наприклад. Багато з ким з ким я говорив скаржаться на брак коштів, а коли не знаєш чим завтра прогодуєш сім'ю  - тут сильно не поволонтериш.

Тому загальна картина дуже паршива.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...