Перейти до змісту

Торнадо опять герои а не преступники!


хозяин

Recommended Posts

Конфлікт між бійцями роти патрульної служби особливого призначення МВС "Торнадо" та представниками військової прокуратури, вичерпано.


Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.


"Проблеми нерозуміння і конфлікту між бійцями підрозділу та військовою прокуратурою - вичерпано. І, говорячи прямо, були - м'яко кажучи - створені штучно непрофесійними і некоректними діями суміжників", - написав він на своєму Facebook.

Link to comment
Share on other sites

Взялись за "Донбасс"

 

http://www.s.0629.com.ua/s/17/section/newsInText/upload/images/news/intext/558/3d3ec395c2/dd1078f32f531cb4c2f50b1d93690068.jpg

Начато досудебное расследование по факту захвата батальоном «Донбасс» госсобственности под Мариуполем (ФОТО) 
18:00
19.06.2015
 
 Телефонограмма с предписанием покинуть пансионат "Светлана" - не приказ, - комбат Виногродский.

 Сегодня 0629 стало известно, что милиция  начала уголовное производство  по делу "Донбасса", касающемуся "незаконного захвата предприятия". Об этом сообщила экономист  пансионата "Светлана" Ольга Денисова.

Напомним, что 11 мая представители батальона, несмотря на протесты руководства пансионата, заняли помещения на территории предприятия.

Экономист  пансионата  уточнила, что Минэнерго отказалось передавать свою собственность  на баланс МВД.

 "Официальным письмом в Першотравневый РО ГУМВД  Министерство энергетики подтвердило, что к ним действительно обращалось Министерство внутренних дел с вопросом о передаче имущества пансионата «Светлана» на баланс МВД, на что Минэнерго ответило отказом. Более того, Минэнерго подробно расшифровало МВД, почему такая передача не может быть осуществлена на законном уровне. Кстати, интересный факт, МВД обратилось в Минэнерго с этой просьбой только 4.06.2015 г., в то время, как батальон «Донбасс» занимает территорию пансионата с 11.05.2015 года", - подчеркнула Ольга Денисова.

"Также в Минэнерго обращался глава Першотравневой райадминистрации Черница Д.В. с просьбой о размещении батальона «Донбасс» на территории пансионата «Светлана». В ответ на это письмо Минэнерго дало подробное объяснение всех законных процедур, которые необходимы для официального оформления аренды госимущества, но ни одной дальнейшей попытки законно оформить арендные отношения Глава райадминистрации не принял", - утверждает экономист предприятия.

"И райадминистрация, и руководство батальона «Донбасс» прекрасно понимают все необходимые законные процедуры, которые должны были быть соблюдены перед тем, как батальон заселился в пансионат, но по какой-то причине они решили их не соблюдать и выбрали более простой путь: прийти с оружием и захватить в надежде на то, что опять общественность промолчит и забудет.

Першотравневый РО ГУМВД официально подтвердил незаконность действий руководства батальона «Донбасс» и открыл уголовное дело по факту незаконного захвата предприятия по ст. 341 УК Украины. В настоящее время по данному уголовному делу проводится досудебное расследование", - заявила Ольга Денисова. 

Были получены документы, подтверждающие факт начала уголовного производства  по делу.

Комбат батальона "Донбасс" сообщил 0629, что подразделение готово выполнить приказ на перемещение с территории пансионата "Светлана", но на данный момент он такого приказа не получал.

"От руководства получена телефонограмма, которая не является официальным приказом. Там нет даты убытия и указания места, куда подразделение обязано переместиться,- уточнил Анатолий Виногродский.

Link to comment
Share on other sites

идут они нахуй...

я лично видел..передачу....

на какомто канале...

да донбасс занял...те санатории...ибо они находятся на направлении высадки десанта неприятеля....заминировали там всё...

кстати они получили от властей добро....

 

Змінено користувачем кноп
Link to comment
Share on other sites

Hennadii Moskal
7 ч. ·
Метушня навколо батальйону «Торнадо», яка розгорнулася в Україні, показала, що громадяни України не поінформовані про діяльність збройних формувань і про те, що відбувається поза межами військової служби. На жаль, практика всіх військових дій, які проходили у світі, свідчить, що громадськості показують тільки одну сторону медалі, тобто те, що робиться сьогодні в нас, а друга сторона медалі, без якої, на жаль, не обійшовся жоден збройний конфлікт, чомусь приховується. Хоча про «другу сторону» діяльності «Торнадо» Луганська обласна військово-цивільна адміністрація почала говорити ще в січні цього року. Але сказане не виходило в публічну площину. Тривала переписка з прокуратурою, МВС. Якби обласна військово-цивільна адміністрація інформувала населення про всю злочинну діяльність підрозділу МВС «Торнадо» ще з січня цього року, то, мабуть, не було б такого резонансу. На жаль, вся ця діяльність підрозділу «Торнадо» та інших збройних формувань б’є в першу чергу по військово-цивільній адміністрації. Населення області все це знає, приховати того неможливо, в уяві жителів України вони як герої.
То ж хочемо виправити ситуацію. І хотіли б, щоб українці знали: не всі їдуть на Донбас захищати Україну. Я постійно вимушений їздити і вибачатися перед родичами загиблих і покалічених через скоєні злочини. Хочу поїхати в місто Щастя і вибачитися перед батьками розстріляної молодої пари 1974 року народження, чоловіка і жінки, які з Щастя виїхали на автомашині «Фольксваген Кадді» і додому не повернулися, пропали. На днях їх знайшли розстріляними в лісі неподалік Щастя. Автомобіль викрали і, почепивши номера з назвою АТО, на ньому роз’їжджав мешканець м. Яворів Львівської області Єльнес Роман Романович 1973 року народження, який саме через машину і розстріляв подружжя. У місті Яворів усі думають, що він виїхав воювати, захищати Україну. А він скоїв злочин ще в серпні та навіть після вбивства записався в один із добровольчих батальйонів, але швидко звідти втік. А потім фактично як дезертир скоїв ще цілу купу злочинів. Так, він сьогодні затриманий, сидить у слідчому ізоляторі. Його будуть судити. Я б про це не писав, якби такий «герой» був один. Але їх із кожним разом стає все більше й більше, а в деяких випадках – їх цілі роти, а то й батальйони.

 

https://www.facebook.com/hennadii.moskal/posts/727734647371581

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

В Лисичанск, для ШТУРМА БАЗЫ р."Торнадо", на 10 автобусах прибыли спец. подразделения "Сокол" и "Альфа", общей численностью БОЛЕЕ 200 БОЙЦОВ.

По последней поступившей нам информации, прибывшие спец. подразделения для штурма базы р."Торнадо", уже получили боевой приказ "ОТКРЫВАТЬ ОГОНЬ НА ПОРАЖЕНИЕ" и вышли на заготовленные ранее НГ позиции.

Власть, все свои действия и инициативы по переговорам, налаживанию диалога, совершает для затягивания времени, а все заявления являются не правдивыми и предназначены для успокоения встревоженной общественности.

Бойцы р."Торнадо" по прежнему храбро стоят на своих позициях и не собираются отступать. Сдаваться никто из них не намерен.

ОГРОМНАЯ ПРОСЬБА, не верьте правительственным СМИ и заявлениям высокопоставленных лиц. Всё ложь, для отвлечения вашего внимания!

Link to comment
Share on other sites

тут нова інфа появилася..

ІМНО розрулили, бо не знайшлося частини, готової на штурм. Авакянські беркутята - не рахуються. Вони смілі тьоток на кредитному майдані ганяти. Ну беззбройних протестувальників ще.... А отримати кулю під бронік за чиюсь жирну сраку - нє.... Беркута - вони такі....
А за Вітамінку так не вписалися.... Ото вона й  сидить. Та й за хлопців, на яких Бузину вішають.....

В мене по ходу  пару питань виникло...

1) Так был ли мальчик то? Поїзд був чи не був? Якщо був, то з легальним товаром чи контрабасом? Якщо з легальним товаром, то де супровідні документи (договори, накладні і т п і т д) на товар? І що за документи викладало в мкрежу Торнадо? І що за товар, і чи доцільно його возити під час війни?

2) Що з комбатом Торнадо, який начеб то від побоїв попав в реанімацію, а потім взагалі пропав?

3) Що з викраденими, побитими, а потім відпущеними бійцями Торнадо? Мєнти збираються якось відповідати за це, чи хай хлопці дякують, що не зробили те, що з "Маестро"?

4) Що з Матіосом? Якби такі звинувачення на камеру наговорив звичайний Вася, то можна булоб сказати, що він пиздун. Ну подати в суд за  образу честі і гідності. Але це зампрокурора, який фактично вчинив злочин надання завідомо неправдивих свідчень. Як можна йому довіряти обвинувачення в інших процесах, де він так само може фабрикувати обвинувачення?
Коли його відправлять у відставку? І, до речі, в якій фракції сестра цього зашквареного, невїпенна українська письменниця?

5) Що з звіздою фейсбуку міністром МВС? Так лейтенант МВС- комбат Торнато п"ять раз судимий уголовник, чи вже ні? І весь бат - теж уголовники, чи знову порядні люди? Якщо уголовники - де оргвисновки по кадровому підрозділу МВС? Якщо порядні люди, то Авакян знову  спиздівши? Це співучасть у фабрикуванні лжесвідчень, як вона суміщається з посадою захисника закону і правопорядку?

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

 

Торнадо опять герои а не преступники!

Диалектика, йопт! Учение Ленина всесильно потому что оно верно! Ура, товарищи! :gigi:

Змінено користувачем Citizen UA
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Бойцы р."Торнадо" по прежнему храбро стоят на своих позициях и не собираются отступать. Сдаваться никто из них не намерен.

 

Герої! Ні кроку назад. Ні в якому випадку не здаватись. Сьогодні здаси зброю - завтра заберуть віджатий «Фольксваген Кадді».

  • Upvote 1
  • Downvote 3
Link to comment
Share on other sites

заслуженный артист Украины Антуан Геращенко вчера сказал с эстрады у Савега:

 

В субботу 20 июня в 9-00 утра бойцы "Торнадо" должны выйти из базы и сложить оружие, - Геращенко

 

 

Уже и суббота, и 9 часов было  :nose3:

Link to comment
Share on other sites

В Штабе АТО призвали политиков думать, прежде чем языком болтать
 
Новости Просмотров: 19 Комментариев: 0 Напечатать

20 июня 2015 11:45 | Опубликовал: Редактор

Автор, источник: Укринформ

 

В штабе АТО призвали общественно-политических деятелей быть точными и правдивыми в своих публичных заявлениях, касающихся деятельности подразделений на Востоке Украины.

Об этом говорится в заявлении штаба, размещенном на Фейсбуке.

В пресс-службе объяснили, что 19 июня в эфире общественно-политического ток-шоу («Шустер Live» - ред.) один из гостей программы, который представился представителем спецподразделения МВД Украины «Торнадо», заявил о якобы причастности военнослужащих некоторых подразделений ВС Украины, участвующих в АТО, к противозаконным действиям, связанным с транспортировкой нелегальных товаров в зоне АТО.

«Пресс-центр штаба АТО заявляет, что подобные заявления являются некорректными и не соответствуют действительности <...> Подобные заявления возникают для того, чтобы отвлечь внимание общественности от процесса следствия, что проводится в связи с совершением отдельными представителями подразделения «Торнадо» тяжких преступлений в зоне проведения АТО», - говорится в сообщении.

В штабе обратились к журналистам и политикам быть точными и правдивыми в своих публичных заявлениях, касающихся деятельности подразделений на Востоке Украины.

«Если у Вас есть документальные доказательства и свидетельства о неправомерных действиях военнослужащих в зоне проведения АТО, просим немедленно сообщать о них компетентным органам и непосредственно штабу Антитеррористической операции. Позиция руководящего состава штаба АТО на подобные сигналы четкая и однозначная: вся информация должным образом проверяется, в случае ее подтверждения она передается компетентным органам», - подчеркнули в штабе АТО.

Link to comment
Share on other sites

 
Головна » Новини МВС » Найголовніше 
http://www.mvs.gov.ua/mvs/img/1x1.gif БІЙЦІ "ТОРНАДО" ПОВНІСТЮ ВИКОНУЮТЬ КОМАНДИ МВС І ПІДКОРЯЮТЬСЯ ВІЙСЬКОВІЙ ДИСЦИПЛІНІ - АРСЕН АВАКОВ 19.06.2015 | 18:38 http://www.mvs.gov.ua/mvs/img/facebook.png http://www.mvs.gov.ua/mvs/img/twitter.png http://www.mvs.gov.ua/mvs/img/vkontakte.png

Це підтвердила комісія, до складу якої увійшли два заступники глави МВС. 18 червня вночі члени комісії прибули в розташування підрозділу.

«Ще вчора в. о. командира «Торнадо» Микола Цукур чітко і ясно заявив, що підрозділ виконує всі накази міністра МВС і знаходиться в повному управлінні та у складі сил АТО. Інспекційна група на чолі з двома заступниками міністра – генералами Яровим та Руденком, яка прибула сьогодні на місце – це повністю підтвердила», – підкреслив Арсен Аваков.

За його словами, очищення міліції та спецпідрозділів МВС триває. Суд заарештував сімох міліціонерів на чолі з командиром роти за тяжкими звинуваченнями. У зв'язку з цим було прийнято рішення розформувати роту «Торнадо» і переатестувати її особовий склад.

«Гідні бійці, які чесно виконували свій обов'язок – ті, хто героїчно проявив себе під Іловайськом, Станицею Луганською – будуть нести службу далі – пройшовши переатестацію і будучи зарахованими до іншого підрозділу», – зазначив міністр внутрішніх справ.

Він також підкреслив, що в особистій розмові з в. о. командира роти були з'ясовані всі обставини виниклого конфлікту. Командир спецпідрозділу підкреслив, що бійці роти «Торнадо» повністю виконують всі команди МВС і підкоряються військовій дисципліні.

«У розташуванні підрозділу зараз працює міністерська комісія, якій спільно з офіцерами роти поставлено завдання: якомога швидше ухвалити всі необхідні рішення і висновки, а також дати можливість чесним бійцям виконувати головне завдання воїна сьогодні – оберігати Україну від ворога», – заявив Арсен Аваков.

Прес-служба МВС України

 

При використанні матеріалу гіперпосилання на mvs.gov.ua обов`язкове
 
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...