Перейти до змісту

Взрыв в Киеве. Убили Шеремета.


Сашко

Recommended Posts

Алла Князева :

http://l-stat.livejournal.net/img/userinfo.gif?v=17080?v=140ofeliyadd 

Jul. 22nd, 2016 11:43 am (UTC)
Да сразу говорили: ищите женщину. Паша слишком любил бабло. Вот и вся история. Отдавать только не любил долги.
Змінено користувачем Людоедка
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 349
  • Created
  • Остання відповідь

Украинская правда вообще такое название, как наркоманская честность и еврейская щедрость. ©

 

 

  Фома : Вчора, 22:41

Постійний

  • photo-thumb-2.jpg?_r=1457794081
  • Клуб
  • 13 038 
  • United%20Kingdom.png
Re: Узбекская правда продолжает радовать читателей!

 

 

www :snapback.png

А хто тоді Олена Притула?

Погонщиця узбечок і інших чурок.

Link to comment
Share on other sites

Кто Шутсреа сегодня смотрел? Там Коротких из Азова упомянул, что накануне, после 23 вечера перед днем убийства он привел к Шеремету под дом какого-то координатора акции от шахтеров типа договориться насчет завтрашнего эфира. Интересно, что за координатор?

Link to comment
Share on other sites

Лукашенко в 2009 году: Провокатор Шеремет сидит в Москве и пишет всякие гадости о Беларуси

http://gordonua.com/news/politics/lukashenko-v-2009-godu-provokator-sheremet-sidit-v-moskve-i-pishet-vsyakie-gadosti-o-belarusi-141632.html

 

------------

"многоходовочка" Хуйла, тиск на Лукашенко, а причину ви знаєте.

Link to comment
Share on other sites

На венке от Алены Притулы было написано: "Улыбайся там наверху, мой милый. Они нас не остановят". И это правда. Пал Героич, улыбайся, как ты всегда делал даже в самых сложных ситуациях. Они нас не остановят. Мы станем сильнее.

Link to comment
Share on other sites

Вот такие действия похоже - это максимум, шо будет в расследовании:

 

Полиция начала служебное расследование по факту публикации видео с места убийства Шеремета, - Деканоидзе 

Link to comment
Share on other sites

 

Грузинський тижневик «Квіріс палітра» традиційно бере в мене інтерв’ю з нагоди якихось помітних подій в Україні. Цього разу видання попрохало розповісти про те, які версії правоохоронні органи України висувають з приводу вбивства в Києві російського журналіста Павла Шерємєта й чи матиме офіційне розслідування якусь перспективу.

Ось що я на це відповів:

***

Треба сказати, що Павєл Шерємєт за життя був маловідомий в Україні: він переїхав на мешкання до Києва п’ять років тому, зберігши російське громадянство, не мав впливових зв’язків в українському політикумі, не володів українською мовою. Попервах Шерємєт працював ведучим на другорядному телеканалі «ТВі», а останнім часом вів передачі на непопулярному проросійському раді «Вести», яке фінансує збіглий до Росії колишній керівник державної податкової адміністрації часів Януковича. Шерємєт не займався якимись журналістськими розслідуваннями й не мав жодного впливу на суспільні процеси в Україні. 

Тим не менш, убивство Павла Шерємєта спричинило величезний резонанс не лише в Україні, але й далеко за її межами. Одначе резонанс цей пов'язаний не з ним, а з постаттю його цивільної дружини, в автомобіль, якої, власне, і була закладена вибухівка. Альона Притула, у квартирі якої Шерємєт жив – власниця провідного Інтернет-видання країни «Українська правда», колишня соратниця й коханка Георгія Ґонґадзе, що створила разом з ним цей популярний український сайт навесні 2000 року.

Шерємєт загинув, вийшовши з квартири Притули, а 16 років тому за аналогічних обставин – після візиту на квартиру Притули – був викрадений і вбитий Георгій Ґонґадзе. У вересні 2000 року зникнення мало кому відомого журналіста Ґонґадзе призвело до політичної кризи в Україні, і тому так гостро зараз була сприйнята смерть маловідомого журналіста Шерємєта – як передвісник чергового соціального потрясіння.

Версії, які перевіряє слідство, очевидні – убивство на побутовому ґрунті (наприклад, через борги чи невиконання зобов’язань); убивство через неприязні стосунки (наприклад, через ревнощі); помста через професійну діяльність Шерємєта; помилка виконавця, який планував убити не Шерємєта, а Притулу. Одначе головною версією залишається припущення, що убивство було сплановано російською спецслужбою задля дестабілізації обстановки в Україні – занадто демонстративно й професійно був убитий Шерємєт, який не займався ніякою політичною діяльністю й не відрізнявся ніякими помітними в Україні журналістськими творами. По-суті, весь ґвалт навколо загибелі Шерємєта пов'язаний з тим, що був убитий коханець колишньої коханки Ґонґадзе.

Слід зазначити, що версії про причетність до убивства українських силовиків чи промислово-фінансових груп – наприклад, з метою дестабілізації ситуації в державі – взагалі не розглядаються. І, як на мій погляд, даремно.

Якщо відповідає дійсності версія про те, що метою злочину є дестабілізація обстановки, то найближчим часом слід очікувати вкидання компромату на Порошенка та його оточення – подібно до того, як після вбивства Ґонґадзе були оприлюднені так звані «записи Мельниченка», начебто зроблені охоронцем Кучми в кабінеті українського президента. Можливо, з’явиться компромат на когось з силовиків – міністра внутрішніх справ Авакова або голову СБУ Грицака.

На користь версії про те, що Шерємєт убитий з метою повторення «ґанґадзегейту» свідчить підкреслена демонстративність його вбивства – за допомогою вибухового пристрою, яке, до того ж, спрацювало лише тоді, коли Шеремет від’їхав від дому й зупинився на перехресті однієї з центральних вулиць міста.

Зараз здійснюється криміналістична експертиза пошкодженого вибухом автомобіля, а в розпорядженні слідства є відеозаписи з камер спостереження, встановлених біля будинку Притули. Зокрема, вже відомо, що вибухівка під місце водія була закладена в ніч з 19 на 20 липня – камера відеоспостереження зафіксувала відповідні маніпуляції з припаркованим автомобілем. При цьому на відео добре видно, що вибухівку закладала жінка. 

Також можна припускати з великою ймовірністю, що вбивці полювали саме на Шерємєта, а не на хазяйку автомобіля Притулу. Вибуховий пристрій був радіокерованим, а це означає, що вбивця перебував у радіусі 50-100м від машини й привів у дію вибуховий пристрій лише після того, як переконався, що за кермом сидить саме обрана жертва. До речі, на відео вибуху, знятого камерами зовнішнього спостереження, можна розрізнити здогадного вбивцю.

Очікується, що допомогу в проведенні експертиз та плануванні розшукових заходів нададуть співробітники Федерального бюро розслідувань, що прибули в Україну з США. 

Тим не менш, багато хто зі скепсисом сприйняв обіцянки голови Національної поліції Хатії Деканоїдзе розкрити це вбивство, оскільки перебування Деканоїдзе на чолі української поліції засвідчило, що колишня міністр освіти і науки Грузії не має щонайменшої уяви про специфіку діяльності правоохоронних органів.

За час роботи Деканоїдзе з листопада 2015 року в Україні була знищена колишня система профілактики злочинів, а, головне, ліквідовані оперативні підрозділи колишньої міліції, що займались боротьбою з організованою злочинністю. За кілька місяців діяльності Деканоїдзе поліція залишилась без фахівців і без агентури. Це призвело до колосального зростання злочинності в Україні – кількість злочинів збільшилась у кілька разів, звичайним явищем стали крадіжки та пограбування квартир, розбійні напади, угони автомобілів. При цьому розкриття злочинів наближається до нуля.

Тому заява Деканоїдзе, що вона вважає справою своєї честі розкрити вбивство Шерємєта, викликала, щонайменше, здивування в значної частини журналістів і юристів. Принаймні, до цього дня правоохоронні органи так і не назвали замовників і мотиви вбивства Георгія Ґонґадзе.

Link to comment
Share on other sites

@Dilbert, я вижу в вашей цитате следующие "неточности" и передергивания:

 

1. "Не мав впливових зв’язків в українському політикумі"

 

Быть мужем Притулы, работать на оппозиционном ТВи, УП и не иметь связей? 

 

2. "Не мав жодного впливу на суспільні процеси в Україні"

 

Угу, конечно. 

 

3. "а 16 років тому за аналогічних обставин – після візиту на квартиру Притули – був викрадений і вбитий Георгій Ґонґадзе"

 

Очень некрасивое передергивание. Его скорее всего и убили только для того чтобы было похоже на дело Гонгадзе.

 

4. "смерть маловідомого журналіста Шерємєта – як передвісник чергового соціального потрясіння"

 

Выдача желаемого за действительное. Журналиста конечно жалко, но в АТО гибнет очень много воинов, общество привыкло :(

 

5. "За час роботи Деканоїдзе з листопада 2015 року в Україні була знищена колишня система профілактики злочинів..."

 

Тупо вонючая селедка...

 

и т.д,

  • Upvote 4
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

таке враження, що ви інші гілки не читаєте і не бачите, що відбувається навколо щодо зросту злочинності у тому числі

 

якщо для вас прокурор без освіти відповідної - це ок і міністр освіти з іншої країни, яка ні мови не знає ні законів України на такій посаді ОК

 

то ноу комент як то кажуть

Link to comment
Share on other sites

таке враження, що ви інші гілки не читаєте і не бачите, що відбувається навколо щодо зросту злочинності у тому числі

 

якщо для вас прокурор без освіти відповідної - це ок і міністр освіти з іншої країни, яка ні мови не знає ні законів України на такій посаді ОК

 

то ноу комент як то кажуть

 

 

то є третина проблєми, а решта дві третини - це те, що прокурор - той самий Югік!

Link to comment
Share on other sites

таке враження, що ви інші гілки не читаєте і не бачите, що відбувається навколо щодо зросту злочинності у тому числі

 

якщо для вас прокурор без освіти відповідної - це ок і міністр освіти з іншої країни, яка ні мови не знає ні законів України на такій посаді ОК

 

то ноу комент як то кажуть

 

Все это проблемы конечно, но это другие проблемы. В данном случае имеем убийство журналиста, заказное убийство. Что прокурор с образованием это предотвратил бы? Или министр образования, который говорит на украинском языке? Я вам скажу, ни одна полиция мира не может предотвратить заказные убийства. А взять трагедию и клеить к ней другие пройобы - это типичная работа пропагандона. Извините.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

Имена подозреваемых в убийстве журналиста Павла Шеремета будут названы в ближайшее время.

 

Об этом заявил генеральный прокурор Юрий Луценко в эфире телеканала "112 Украина".

 

По его словам, скоро будут сделаны "серьезные публичные заявления" по данным расследования.

http://society.lb.ua/accidents/2016/07/25/341058_lutsenko_poobeshchal_nazvat_imena.html

Link to comment
Share on other sites

http://i.lb.ua/037/26/57a1ef7cbfc55.jpeg

Facebook-сообщество "Киев Оперативный" обнародовало фотографии предполагаемых убийц журналиста Павла Шеремета.

 

Новые фото тоже не четкие, однако говорят о преступниках больше. Видно, что мужчина носит бороду. Оба одеты в спортивную одежду и кепки. В руках у женщины - темная спортивная сумка.

еще несколько фото http://lb.ua/news/2016/08/03/341822_poyavilis_foto_predpolagaemih_ubiyts.html
Link to comment
Share on other sites

шото всё заглохло резко...

похоронили и забыли...

шо там ..я так понимаю..очередной висяк?

 

даже кацапы помалкивают?

 

шото мне вообще кажется шо там политики и небыло...

кто то хотел йопнуть или притулу за то шо иплась с шереметом или наоборот....

Link to comment
Share on other sites

Полиция разыскивает молодого человека, который мог видеть преступников, установивших взрывное устройство в машину, в которой погиб журналист Павел Шеремет.

 

Об этом сообщил начальник уголовного розыска Национальной полиции Дмитрий Головин."Есть свидетель, который на данный момент пока не установлен, поэтому мы просим его выйти на связь либо обратиться на горячую линию, либо на номер "102". Его показания будут важны для нас", - сказал он.

 

По словам Головина, свидетель - молодой человек, ростом до 180 см. В ночь закладки взрывного устройства в авто Шеремета он двигался по улице Ивана Франко в Киеве с черным рюкзаком с двумя светоотражающими полосами.

 

Полиция также определила силу взрыва автомобиля Шеремета, эквивалентной 500 грамм тротила, сообщил прокурор ГПУ Андрей Шевченко.

 

"Специалисты ФБР помогают установить качественный химический состав вещества, которое было заложено. Единственное, что мы знаем, - то, что в эквиваленте оно составляет около 500 грамм тротила", - сказал он.

...

еще немного http://society.lb.ua/accidents/2016/08/04/341930_dele_ubiystve_sheremeta_poyavilsya.html
Link to comment
Share on other sites

Levitov Allan
с Алланом Левитовым.
21 ч ·



Ой, какое интересное шоу.

"Журналисты" 17 канала, которые "случайно" оказались на месте гибели Шеремета (лайфньюс-стайл) - утверждали, что договорились с Кличко об интервью - и поэтому были в тех краях.

А вот Кличко утверждает, что никто с ним ни о чем не договаривался.

"Кличко: Заявления, что журналисты "17 канала" договаривались со мной об интервью в день убийства Шеремета – ложь" http://ift.tt/2azY5gV

И, кстати, 17 канал фигурировал в ‪#‎ПоштоваСкринькаЄгорової‬ - как сотрудничавший с сепарами.

Вспоминается старое детективное кино. Черно-белый портретно-плакатный следователь, говорящий: "Чистосердечное признание смягчает вину"
P.S. И, да, расскажите еще раз, пожалуйста, что это все "язык ненависти", а не кремлевский след.

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...