Перейти до змісту

Гонтарева предложила Порошенко несколько кандидатур своего преемника


Recommended Posts

Гонтарева предложила Порошенко несколько кандидатур своего преемника
 
http://hubs.ua/wp-content/uploads/2015/11/Dmitrij-Dubenskij_avatar_1447575111-96x96.jpg?112631 Дмитрий Дубенский
Глава НБУ заявила, что выполнила свою миссию в центробанке

Нынешней команде Нацбанка удалось усилить стойкость банковской систему Украины на будущее, — заявила в интервью «Укринформу» председатель Национального банка Украины (НБУ) Валерия Гонтарева.

Комментируя атаки на нее и руководства центробанка, она напомнила, что «мы вывели с рынка много банков, которые занимались незаконной деятельностью, установили новые прозрачные правила, единые для всех, и разумеется, это многим не нравится…».

«И что мы видим? Как только кто-то рискнет начать настоящие реформы, сразу стартует целая кампания по дискредитации — митинги, грязная кампания в СМИ и прочее», — пожаловалась она.

Комментируя слухи о ее отставке с поста главы НБУ, Гонтарева заявила следующее: «В НБУ я и моя команда пришли проводить реформы, и никто не обещал, что этот путь будет простым. Я уже когда-то говорила по подобному поводу: «Путь лжи широкий и проторенный, а тропа правды — всегда узкая». На этой позиции должен работать настоящий профессионал, банкир, технократ, не политик. Таково мое видение, и я уже предложила несколько кандидатур своего преемника».

«Но выбор, безусловно, за президентом. Уверена, действительно достойный номинант возглавит центральный банк», — добавила при этом Гонтарева.

«Я никогда не говорила, — продолжила глава НБУ, — что буду работать в центральном банке всю жизнь. Я считаю, что свою миссию полностью выполнила. Во-первых, страна перешла на гибкий валютный курс и положила начало новой монетарной политике инфляционного таргетирования. Во-вторых, мы очистили банковскую систему от неплатежеспособных банков и усилили ее стойкость на будущее».

«А также мы провели полную трансформацию Национального банка в мощный современный институт, перестроив все процессы. Поэтому я возьму время на отдых и очень хочу провести его с моей семьей. Пока что даже не хочу думать о новой работе, а дальше увидим», — добавила Гонтарева.

Напомним, в феврале в ряде СМИ появилась информация, что Гонтарева якобы собирается уйти в отставку и предупредила членов правления о своем решении, а на Банковой якобы уже начали поиски замену нынешнему председателя НБУ.

Подробнее о «достижениях» в работе НБУ при Гонтаревой Hubs писал в публикации «Оценка работы НБУ: тройка с минусом – регулятор ухудшил обеспеченность экономики деньгами (инфографика)».

По материалам: Укринформ

 

Быстро  приняла решение  видно обыске НАБУ помогли оторваться от корыта  . Ее отставка  послужит укреплению гривны уже сегодня  в обменках гривна выросла это хороший признак. 

 
 

 

Link to comment
Share on other sites

Яка ти дрібна... :fp1: Кілер найнятий. :nose3: Она б могла и не в 3 раза обвалить . Нет предела совершенству...Надо бы чтобы деушка написала книгу по этому поводу. В наццати томах. И чтобы лет наццать ей никто писать не мешал... :shuffle:

Link to comment
Share on other sites

Вона працює на Путлєра.

 

Вона працює на свою кишеню. А Путін використовує таку українську "еліту".

Яка за рівнем розвитку знаходиться внизу піраміди Маслоу "нахваталь-пажраль-пасраль", але злою долею України опинилася на верхівці владної 

піраміди. Це корінне протириччя нашої держави. Держава не мусить і не може бути керована гівном яке сплило догори.

Результат наочний. Родюча та багата ресурсами територія посеред Європи перетворена у руїну..

Link to comment
Share on other sites

Ситник: Збитки від зловживання НБУ коштами на рефінансування - мільярди

2130 ПЕРЕГЛЯДІВ
 
 
 

НАБУ перевіряє законність витрачання коштів на рефінансування  та причетність до цього процесу керівництва Нацбанку України, збитки державі становлять мільярди гривень. 

Про це ввечері 2 квітня розповів керівник Національного антикорупційного бюро України Артем Ситник в ефірі телеканалу 1+1.

РЕКЛАМА: 

"У нас вже кілька місяців розслідується кримінальне провадження, у якому фігурує керівництво НБУ, і воно пов'язане з витрачанням коштів, виділених низці комерційних банків  на рефінансування. Законність витрачання цих коштів, причетність до незаконного витрачання коштів є предметом розслідування цієї справи", - повідомив глава НАБУ.  

Він уточнив, що сума збитків внаслідок цих дій - "мільярди". 

На питання, чи могла не знати про можливі зловживання глава НБУ, а питаннями рефінансування опікувалися лише її заступники, Ситник заявив: "Ми не говоримо про конкретних посадових осіб".

"Ми  говоримо про те, що такі величезні потоки не можуть обійтися без участі керівництва Нацбанку. На причетність до цих дій буде перевірятися фактично усе керівництво (НБУ)", - зазначив Ситник. 

Він додав, що паралельно проводиться роботу із витребування матеріалів з-за кордону. 

"Велика частина коштів, які видавалися у якості рефінансування, перераховувалася або на офшори, або на іноземні банки", - додав Ситник. 

Також він не дав відповіді, чи вдалося НАБУ наразі встановити зв'язки глави НБУ Валерії Гонтаревої та її заступниці Рожкової з російськими банками. 

Як відомо, 29 березня детективи НАБУ спільно з Департаментом захисту економіки Нацполіції проводили слідчі дії в НБУ, під час яких було проведено виїмку документів. 

Слідчі дії відбуваються в рамках розслідування кримінального провадження за фактами зловживання посадовцями НБУ своїм службовим становищем в інтересах третіх осіб, які за попередньою змовою зі службовими особами низки комерційних банків в порушення Закону "Про банки та банківську діяльність" вчинили дії, які спричинили тяжкі наслідки державним інтересам.

За даними НАБУ, йдеться про період 2015-2016 років. Розслідування НАБУ розпочало у лютому 2017 року, жодному з учасників про підозру не повідомлено. 

Згодом Ситник повідомив, що обшуки в НБУ стосуються керівництва банка.

----------------------------------------------

 

А теперь  дайте оценку словам "плокулола" который хочет установить контроль над НАБУ  , очкует чувак не удивлюсь что крыша  преступлений  при рефинансе была  ГПУ !!!https://day.kyiv.ua/uk/news/020417-lucenko-proponuye-stvoryty-specorgan-shchob-kontrolyuvaty-nabu

Змінено користувачем Юрий с ФУП
Link to comment
Share on other sites

Там ще по Дельті питання мають бути. Син Гонтарєвої вивів мілйонний депозит за кілька днів до вводу ТА. Конфлікт інтересів аж проситься до розслідування.

Link to comment
Share on other sites

Яка ти дрібна... :fp1: Кілер найнятий. :nose3: Она б могла и не в 3 раза обвалить . Нет предела совершенству...Надо бы чтобы деушка написала книгу по этому поводу. В наццати томах. И чтобы лет наццать ей никто писать не мешал... :shuffle:

+============================================================+

І все це - державним коштом...

Link to comment
Share on other sites

Яка за рівнем розвитку знаходиться внизу піраміди Маслоу "нахваталь-пажраль-пасраль", але злою долею України опинилася на верхівці владної 

піраміди

 

 

Ніфіґа не злою долею.

Просто "пажралі-пасралі"© за 100+ років зуміли заваяти ґерметичну самодостатню структуру, в якій можуть існувати лише такі як вони, інші юзери є корм і джерело існування для них. І це стосувалося всьоґо екс-Совка.

У юзерів часто виникає питання - 'та шо ж такоє, був нормальний кандидат, а як став дєтупатом/мєністром/натабурєтку заліз - швиденько стало уродом, там пороблено ітд., одні і ті ж тасуюцця роками, коротка лава запасних'. А насправді - це ілюстрація роботи такоі замкнутоі системи - або кандидат швиденько модифікуєцця системою до іі стандартів, або викидуєцця/видавлюєцця як інородне тіло.

 

Найсильніша сторона даноі системи - моментальний і розґалужений самозахист на рівні підсвідомості складових структур і персон. що не дивно для структури, яка була вирощена і селекціонована за зовсім неґуманних часів сталєна.

 

Тому і супер-пупер спєци з Заходу ніхрєна не можуть тут вдіяти - вони слабо розуміють що держ і адмін структури в Украіні не є держ і адмін структурами в строґому розумінні. Держструктури не виконують своіх функцій не тому що, хтось десь там на табуретці крадій або нездара, а тому що виконання держфункцій не є призначенням даних структур, а лише маскувальною фарбою для приватизованоі контори для 'кормлєнія'. і якшо розґлядати діяльність тоґо крадія/нездари з точки зору реальних а не декларованих функцій держлавки - то таваріщь шикарно буде відповідати своій посаді. За рік подвоіти статки, нацарювати шось ще, законодавчо закріпити завойовані рубежі і підґотувати законодавчий ґрунт на наступний фінансовий рік 'колбасєва', забезпечити собі безпеку у виґляді поділицця з ким треба - все це дані таваріщі виконують на 5 з плюсом.

 

Дарма очікувати польоту від макета літака. нехай і красіво покрашеноґо і 1 в 1 зовнішньо схожоґо. Можна збирати 100500 консиліумів і конференцій, розробляти/закупати нову модну найкращу фарбу, якою фарбують Боінґи, закупати і заливати в макєт кєросін, яким заправляють SR71, толку від тоґо буде 0.  Можна навіть привезти з РоллсРойса турбіну, яка прекрасно давно і безпроблемно працює на купі інших літаків - результат всеодно буде 0.

Томущо макет створювався зовсім не для літання.

 

І закиди - який народ, такі й чиновники - не мають місця. ніхрєна подібноґо. в Укр реаліях чиновництво не є відображенням укр суспільства. Дана думка нав'язуєцця саме чиновництвом - 'а шо такоє, ми такі як ви всі, які до нас претезіі'. Тому що держ/адмін структури давно є самозамкнуті - це є одним з важливих критеріів самоґо існування подібних імітаційних структур. Звідти ж і 'донецькі'/'вінницькі'/'хєрсонські' десанти у владні структури, прокурорські-депутацькі-прочая династіі звідти ж.

Змінено користувачем uzzer
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Мне  3 года назад  рассказывали банкиры как она накручивал курс давала валюту своим банкам   по курсу НБУ а тем надо было работать те  перепродавали   другим банкам и обменкам   и накручивали доллар вверх. 

Эта тварь работала не  сама кто то ей дал крышу на подобные  схемы как и на рефинанс , Только казнь коррупционеров остановит этот ужас разворовывания страны. 

Змінено користувачем Юрий с ФУП
Link to comment
Share on other sites

Бывший глава СБУ Валентин Наливайченко, который нынче ведет свою собственную политическую игру (он лидер движения "Справедливость", сотрудничает с Тимошенко) заявил в эфире "Подробностей" на телеканале "Интер", что вскоре в НБУ должен быть проведен международный аудит.


Наливайченко заявил, что именно в связи с этим Валерия Гонтарева хочет по-быстрому покинуть пост главы Нацбанка, так как есть вероятность, что там могут найти коррупцию.


Напомним, Гонтарева заявила, что уже предложила президенту нескольких профессионалов банковского дела в качестве кандидатов на должность главы НБУ. Свою работу на этом посту считает успешной и собирается после ухода отдохнуть.

Link to comment
Share on other sites

Сытник об убытках от растраты средств НБУ: Это миллиарды(ЛIГА.Новости)

 

Это значит что в ближайшие дни начнется "мусорской наезд "  на НАБУ  как это принято  у подобных режимов 

Link to comment
Share on other sites

Ніфіґа не злою долею.

Просто "пажралі-пасралі"© за 100+ років зуміли заваяти ґерметичну самодостатню структуру, в якій можуть існувати лише такі як вони, інші юзери є корм і джерело існування для них. І це стосувалося всьоґо екс-Совка.

У юзерів часто виникає питання - 'та шо ж такоє, був нормальний кандидат, а як став дєтупатом/мєністром/натабурєтку заліз - швиденько стало уродом, там пороблено ітд., одні і ті ж тасуюцця роками, коротка лава запасних'. А насправді - це ілюстрація роботи такоі замкнутоі системи - або кандидат швиденько модифікуєцця системою до іі стандартів, або викидуєцця/видавлюєцця як інородне тіло.

Найсильніша сторона даноі системи - моментальний і розґалужений самозахист на рівні підсвідомості складових структур і персон. що не дивно для структури, яка була вирощена і селекціонована за зовсім неґуманних часів сталєна.

Тому і супер-пупер спєци з Заходу ніхрєна не можуть тут вдіяти - вони слабо розуміють що держ і адмін структури в Украіні не є держ і адмін структурами в строґому розумінні. Держструктури не виконують своіх функцій не тому що, хтось десь там на табуретці крадій або нездара, а тому що виконання держфункцій не є призначенням даних структур, а лише маскувальною фарбою для приватизованоі контори для 'кормлєнія'. і якшо розґлядати діяльність тоґо крадія/нездари з точки зору реальних а не декларованих функцій держлавки - то таваріщь шикарно буде відповідати своій посаді. За рік подвоіти статки, нацарювати шось ще, законодавчо закріпити завойовані рубежі і підґотувати законодавчий ґрунт на наступний фінансовий рік 'колбасєва', забезпечити собі безпеку у виґляді поділицця з ким треба - все це дані таваріщі виконують на 5 з плюсом.

Дарма очікувати польоту від макета літака. нехай і красіво покрашеноґо і 1 в 1 зовнішньо схожоґо. Можна збирати 100500 консиліумів і конференцій, розробляти/закупати нову модну найкращу фарбу, якою фарбують Боінґи, закупати і заливати в макєт кєросін, яким заправляють SR71, толку від тоґо буде 0.  Можна навіть привезти з РоллсРойса турбіну, яка прекрасно давно і безпроблемно працює на купі інших літаків - результат всеодно буде 0.

Томущо макет створювався зовсім не для літання.

І закиди - який народ, такі й чиновники - не мають місця. ніхрєна подібноґо. в Укр реаліях чиновництво не є відображенням укр суспільства. Дана думка нав'язуєцця саме чиновництвом - 'а шо такоє, ми такі як ви всі, які до нас претезіі'. Тому що держ/адмін структури давно є самозамкнуті - це є одним з важливих критеріів самоґо існування подібних імітаційних структур. Звідти ж і 'донецькі'/'вінницькі'/'хєрсонські' десанти у владні структури, прокурорські-депутацькі-прочая династіі звідти ж.

Цілком поділяю вашу позицію.

Я вже давно кажу що влада в Україні закуклилась і зовні туди нехірургічними методами

пролізти годі сподіватись. Терапія тут вже безсила. Вибори відповідно до сраки.

Link to comment
Share on other sites

Ребята, вы себе не можете представить, что пыталась сделать Гонтарева и что ей не удалось (и слава Богу) . Только одно из этого ряда - приватизация для пеци всей системы выпуска и распространения бумажных денег - это самое невинное. Почитайте Дубинского.

Link to comment
Share on other sites

Ребята, вы себе не можете представить, что пыталась сделать Гонтарева и что ей не удалось (и слава Богу) . Только одно из этого ряда - приватизация для пеци всей системы выпуска и распространения бумажных денег - это самое невинное. Почитайте Дубинского.

Думаю  она добилась своего обвалила гривну до 27 за доллар   , провела невиданный рефинанс ,обнал конвертацию   и увод  денег из Украины .

Змінено користувачем Юрий с ФУП
Link to comment
Share on other sites

Депутат Верховной Рады, один из руководителей фракции БПП Ирина Луценко в понедельник заявила, что глава Нацбанка Валерия Гонтарева подала в отставку.

 

"Я считаю, что тот фронт работы, который она на себя возложила, она выполнила, поэтому написала заявление. Есть такой момент. Я думаю, что этот запас прочности и тот запас работы, которую она на себя взяла, подошел к краю. Я считаю, что свою работу, миссию она выполнила", - цитирует Ирину Луценко агентство УНН.

https://lb.ua/economics/2017/04/03/362886_gontareva_napisala_zayavlenie.html
Link to comment
Share on other sites

Якщо згадати декларацію Порошенка за минулий рік, де він вказував "заробіток" на падіння курса гривні в 50 млн, можна брати всіх скопом.

І пиздити жорстоко, поки не віддадуть все до копійки. 

Link to comment
Share on other sites

В Национальном банке Украины опровергают информацию о подаче заявления об отставке главой НБУ Валерией Гонтаревой.

...

http://censor.net.ua/news/434669/nbu_oproverg_informatsiyu_ob_otstavke_gontarevoyi_my_ofitsialno_obyavim_za_mesyats
Link to comment
Share on other sites

Не может Петя сдать Гонтареву  свой " золотой ключик"  , которая в курсе всех   дел.  Сдапть Гонтареву это  подписать приговор себе и своему окружению.  

 

   Нам нужен  американский прокурор . 

Link to comment
Share on other sites

Як?

Він знає наше законодавство?

Його диплом щось вартує в Україні?

Ось як? Механізм.

 

та пофик.

и немецкий суддя еще нужен.

и нанайский полицейский.

бо грузинские штойто не сильно уже всех радуют.

дайош перемен больше разных, только чюжой

дядя прийдет и порядок наведет, ага... 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...