Перейти до змісту

Россия тайно доставила в оккупированный Крым немецкие турбины в обход санкций ЕС


Olegik

Recommended Posts

@ Блумберг пише, що причина повязана із збільшенням інтересу до відновлювальної енергетики. @[/size]

Блумберг опиздал лет на пять. Интерес к этой энергии падает по мере новых разведок ископаемых и падения цен. Китайцы вырубили бонусы и скидки на всю вветро и солнце генерацию и сняли помощь производителям панелей. Знают гады

И Блумберг прав. У GE тоже проблемы в секторе газовых турбин Змінено користувачем SlavRedko
Link to comment
Share on other sites

Это правда. Газогенераторные перспективы утекают в Азию. Европа с Америкой схлопывает классическую инфраструктуру или просто перестает в нее инвестировать. Поэтому драчка за оставшийся рынок будет жестокая. По принципу "все методы хороши"

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Німецька прокуратура таки відкрила провадження по співробітникам Сіменс, які продали турбіни в окупований Крим всупереч санкціям.

Деякі громадські діячі і політики в таких моментах пишуть "МИ ЦЕ ЗРОБИЛИ!!" але я напишу інакше. Мені приємно було трохи долучитися до цього результату. Після феєричної історії із Сіменсами в Криму, було дуже прикро, що Україна нічого не робила, щоби попередити порушення санкцій. Тому ми з Тобі кинули все і засіли за цілодобове розслідування того, як Сіменс цю оборудку протягнув. Результат вийшов тут і був використаний в парламентських зверненнях зелених в Німеччині, а також доправлений в прокуратуру. http://euromaidanpress.com/…/how-siemens-chose-to-ignore-t…/
Німецькі прокурори не спішать, але все-таки працюють. Провадження нарешті відкрили. В прокуратуру подавало і українське посольство в Німеччині. А історія взагалі стала відомою світові завдяки російським ЗМІ разом з Ройтерсом, які взяли її на гачок.

В результаті всіх цих спільних дій, злочин має шанс не залишитися без покарання. Але важливо нам самим, українцям, до цього докладатися. Принагідно передаю вітання експертам, які не хотіли витрачати час на мої запитання, "тому що нічого не вийде і все безнадійно." І дякую фондові "Відродження," який дає можливість нашій редакції постійно працювати, а не бігати від проекту до проекту.

 

https://af.reuters.com/article/commoditiesNews/idAFL8N1Y433V?fbclid=IwAR2upjjdSBM7PdXj27qGNzEe7q1ggFq9ej7-efZXbfv5C5Squ4BjaB8fHHw

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Все таки відновлювальна енергетика своє діло робить. На турбіни знижується попит. 

Типовий наслідок типової  негнучкості політики великих старих фірм. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 11 months later...
Очередной пакт Молотова Риббентропа забубенили. Только через прокладки и совместные предприятия. Но сказали что в 2021м фсе. Все договора заканчиваются. Новых не будет. Русские если захотят пусть свои турбины делают но патенты и тех документацию немцы им якобы давать не собираются. Посмотрим.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Концерн Siemens поставит в РФ турбины и построит электростанцию в Татарстане. Это один из первых крупных контрактов компании после скандала из-за турбин, оказавшихся в Крыму.

 

https://www.dw.com/ru/siemens-поставит-в-россию-турбины-после-скандала-в-крыму/a-50684060

 

 

фарс із судами закінчився, можна далі заробляти бабло в раші...

 

Хто знає, яка зараз ситуація з турбінами?

Link to comment
Share on other sites

В ходе подковерной борьбы со Штатами Фрицы по старой привычке заключили с кацапами Пакт. Меркель дала зеленый свет немецкому бизнесу возвращаться к сотрудничеству с Россией. Мощное проплаченое лобби внутри Германии и надежда на то, что Трампу перед выборами не до избиения непослушных европидоров.

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...