mg42 Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Тю, хоч би голосувалку замутили для теоретичного обгрунтування експерименту, а то одразу натурні випробування Я, вообще-то, предложил Лесе просто какое-то время не модерировать. А Фома у нас любит все делать блыскавычно и радикально.Как с тем вываливанием аккаунта чебура.Только дал ему формальный повод заодно пополоскать и мой ник. Таких, как бетономес, нужно просто игнорить.Если не впадлу, конечно, с подобными чесать о чем-либо. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сорока Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 А Фома у нас любит все делать блыскавычно и радикально. Це називається: "Развели, как котят" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radion Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 На финанс юа одни боты...Які домінують? Цікаво знати тендецію. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg42 Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Це називається: "Развели, как котят" ошибаешься. мы не разыгрывали никакого сценария. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radion Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 . На финанс юа одни боты..Які боти домінують? Цікаво взнати тенденцію Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Я, вообще-то, предложил Лесе просто какое-то время не модерировать.Я думаю вона сама не схоче. Я б на її місті не схотів би. А Фома у нас любит все делать блыскавычно и радикально.Думаю в синагогу йти обрізання робити парт тайм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сорока Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 ошибаешься. мы не разыгрывали никакого сценария. Це не ви, це вас розіграло троє їпаньків, які захотіли здихатися модера. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobrdobr Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Я просто рада, що не всі тут думають, що я порохобот, тим більше упоротий 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg42 Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Це не ви, це вас розіграло троє їпаньків, які захотіли здихатися модера. от скажи, почему ты оскорбил людей?причем, в одном предложении со словом "модер" ЗЫ. Меня развести не так просто. ЗЗЫ. Модерация никуда не денется. Если она понадобится. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elguider Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Це не ви, це вас розіграло троє їпаньків, які захотіли здихатися модера. страшні люди , навіть боюсь взнати їх ніки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 І в себе також забрав кнопку. Так що ні доповідей ні модерських опцій я не бачу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сорока Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 (edited) от скажи, почему ты оскорбил людей?Тому що заслуговують. Це аж ніяк не означає, що я був в захваті від лєсомодерації, я й раніше писав про це.Але наразі якихось проблем чи свавілля не спостерігалося. Аж тут "раптом" з'явилося тотальне незадоволення у деяких, що мовляв чморять, ганблять, та свободу слова порушують. Мовляв, як щойно позбудуться злого модератора, так одразу дописувачі набіжать цілою купою. От щоб не так просто ображати людей, пропоную надати кнопку Хозі чи Сітізену - нехай "творять історію" Edited April 30, 2018 by Птах Сорока 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Це не ви, це вас розіграло троє їпаньків, які захотіли здихатися модера. Пздц, ти мене розчарував, Сорока... Але не переймайся, жодного топіку про лес і сколопендр не постраждає Link to comment Share on other sites More sharing options...
хозяин Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 І в себе також забрав кнопку. Так що ні доповідей ні модерських опцій я не бачу. Безумству храбрых поём мы пестню! Це не ви, це вас розіграло троє їпаньків, які захотіли здихатися модера. Какие блять суки!!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 (edited) А взагалі то, вся "геволюція, геволт і переворот" почались з оцього ось мого поста http://uapolitics.com/topic/35997-fantomnі-bolі-upiachki/?p=1039118Просто не люблю, коли грішать проти істини. зіА кнопка мені і нах не потрібна. Не маю ні часу, ні бажання. хіба що ви всі хором попросите, включно з лесою, акваріусом, йожином та іншими моїми фанами Edited April 30, 2018 by Citizen UA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сорока Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 (edited) Пздц, ти мене розчарував, Сорока... Але не переймайся, жодного топіку про лес і сколопендр не постраждає Топіки про лєс та сколопендр можна знести у вільне. Тим паче, якщо це для спільної користі І головне, котиків туди знести обов'язково! Перетворили, бляць, політичний форум на журнал наталі Какие блять суки!!!!+100500 Але тепер настав час творити історію! Edited April 30, 2018 by Птах Сорока Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg42 Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Ну вас всех нахер. Пошел я гулять в парк. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сорока Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 (edited) Ну вас всех нахер. Пошел я гулять в парк.Аналогічно. Також йду на вулицю Edited April 30, 2018 by Птах Сорока Link to comment Share on other sites More sharing options...
хозяин Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Але тепер настав час творити історію! Ну бери бревно и неси.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сорока Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Ну бери бревно и неси...."Нет уж ВладимирИличь, сами батенька, сами."А я на вулицю, в кафешку. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
хозяин Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Нет уж ВладимирИличь, сами батенька, сами. Я не могу, у меня радикулит... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Марта Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Я - тоже за ротацию модераторов. а я противи не потому что мне так нравится модератор лесаа потому что с таким контингентом можно менять модераторов до усрачки - толку не будетможно сменить модера, но плюгавую зрадойобскую натуру не сменишьну поставьте вуйка з Онтарио (я тоже не против, кстате) - и через пару недель все те же личности будут закидывать его гавном и скавчать, шо их преследуют и выживаютпросто потому что иначе не могутзапомните етот твит (с) Цитата я уходжу з адміністратора і відповідального за фуп перед УП.а не "я уходжу з фупа" gigi.gif https://forum.pravda...700#msg21090700 ну я ж казала шо тіки вперед ногами... Це не ви, це вас розіграло троє їпаньків, які захотіли здихатися модера. [] угудивно, що адміни на це повелись 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spencer H. Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Топіки про лєс та сколопендр можна знести у вільне. Тим паче, якщо це для спільної користі І головне, котиків туди знести обов'язково! Перетворили, бляць, політичний форум на журнал наталі +100500 Але тепер настав час творити історію! Ну на фупі теж тема про котів на основному форумі, тільки вона не так часто оновлюється там, як тут. Тут більше котів люблять, виходить . Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 и да - отдельное спасибо всем-всем, кто поддерживал ипомогал с етим негативом бороться. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
хозяин Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 а я против Поздно пить боржоми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сорока Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Коротше, я поки що залишу цей чудовий ресурс.Може повернуся, коли з'явиться багато дописувачів, та й буде кого тролити. Адже саме це нам обіцяли "революціонери". А до того часу доведеться страждати на хфупі, але я вірю, що ці страждання задля світлого майбутнього! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elguider Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Коротше, я поки що залишу цей чудовий ресурс.Може повернуся, коли з'явиться багато дописувачів, та й буде кого тролити. Адже саме це нам обіцяли "революціонери". А до того часу доведеться страждати на хфупі, але я вірю, що ці страждання задля світлого майбутнього! ніфіга я тебе не зрозумів , мо пройде ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Коротше, я поки що залишу цей чудовий ресурс.Може повернуся, коли з'явиться багато дописувачів, та й буде кого тролити. Адже саме це нам обіцяли "революціонери". А до того часу доведеться страждати на хфупі, але я вірю, що ці страждання задля світлого майбутнього! Ну шож, копирсатись у гівні і тролити глистів - теж один із варіантів, як витрачати свій вільній час. Бажаю успіхів Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 (edited) точно що фантомні болі срач на ФУПі, а кнопку забрали у Леси Леса, волонтерство - невдячна справа, це як упоротим совкам пропонувати створити ОСББніякої подяки, ще й гівном обіллють інфантили без почуття відповідальності Добре, що літо, тепло і море! Бажаю тобі гарно відпочити Edited April 30, 2018 by Dilbert 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 точно що фантомні болі срач на ФУПі, а кнопку забрали у ЛесиТа прям трагедія... Я жеж їй тепер жити без кнопки вєршитєля форумних судєб?... А з форумом тепер що буде? Ваші камлання на цю тему, нагадали мені смерть Брєжнєва, коли перелякані совки бігали з виряченими очима і гадали що ж тепер буде, війна, голодомор, чи земля налетить на нєбєсную ось. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts