Jump to content

Фантомні болі упячки

Recommended Posts

Guest Хома

А до того часу доведеться страждати на хфупі, але я вірю, що ці страждання задля світлого майбутнього! 

Єхай як то кажуть!

• Replies 870
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Хома

Харош сратися  Фомі  та Тарадайці -  Вас це краще неробить .

Тарадайка - бреше. Цього досить. Мені взагалі пох на якогось задрота зі Станіславу, мета якого прикластись чолом до узбечки, яка бачила саму Притулу!!! Я навіть боюсь уявити які в нього фетіши

Відвідувачів онлайн: 596 (за останні 15 хвилин)

18 користувачів, 573 гостей, 5 анонімних   (Повний список)

peniata, Yandex, Марта, Ahrefs, хозяин, Bing, Mediapartners(AdSense), СіЛ, ivop, ElGuider, mc5, GAMER, krunv, Dilbert, Славутич, Anthonyevopy, Citizen UA, bobrdobr, Смирнов, Olegik, Google, H.Kropp, Agh

Гості, які сором'язливі  :gigi: і п'ятеро конспіраторів...

Guest Хома

Слав  допомагав і  допомагає армії .

Слав - бреше. Він мудак і гандон.  МГ, наприклад, в армії був добровольцем, а що зробив рагулєслав? Кинув 10% від вартості своєї жоповозки на армію? Ну ппц

• Upvote 1

ога синьо рагуляче бидло типу вілкула дасть на армію, і його зразу треба поважати

головне вміти вчасно перевзутися, коли це вже робити не страшно, без загрози для бізнесу

• Upvote 4

Кокоєто послєвкусіє після цього всього :bluet:

Точно не шоколад :weep:

ЗІ Леса, тримайся!!! Правда на твоєму боці!

ЗЗІ Так шо, матюкацца вже можна???

• Upvote 2

Слав - бреше. Він мудак і гандон.  МГ, наприклад, в армії був добровольцем, а що зробив рагулєслав? Кинув 10% від вартості своєї жоповозки на армію? Ну ппц

Почему был?

Все еще остаюсь на службе.

Хотя, крайний раз был в ато прошлым летом. Инструктором по стрелковке.

Должен был в марте снова ехать.

Уже даже Краму сообщил, чтоб встречал.

Но чото переигралось.

• Upvote 2

ога синьо рагуляче бидло типу вілкула дасть на армію, і його зразу треба поважати

головне вміти вчасно перевзутися, коли це вже робити не страшно, без загрози для бізнесу

Нє ,  Вілкулу  це  недопоможе  ,  й  яка до нього  повага ? Слав що вихваляв  кацапстан ? Дрючьбу  ?  Їздив  з нічними тьолками ? 

Він  бізнесмен ,  їх таких в  Україні  більшість .  Він  наш .  

мс5  тільки що написав в  іншій  гілці  -  ворог у  нас  ща  порєбріком ,  натуральний  ,  а  не той  що мінстець малює

Edited by ElGuider

Guest Хома

ворог у  нас  ща  порєбріком

Такі бєтономєси як Слав не мають ворогів чи друзів - вони мають сутуативну симпатію. ЄЖГ як то кажуть. 

Кокоєто послєвкусіє після цього всього Точно не шоколад

Дуріан!!! На вкус смачно, а аромат  :fp1:

• Upvote 2

Такі бєтономєси як Слав не мають ворогів чи друзів - вони мають сутуативну симпатію. ЄЖГ як то кажуть. 

Є таке . Факт .    Але спробувати  примиритись варто .

Дякую, Кулзак та Пеньята! просто неясно, чому "упячка" вважається негативним словом, по структурі це похідне від "УП", суфікс -ячк не є негативним. Я зрозуміла по контексту, що манюпас означає просту людину, громадянина і т.п. Але чому чому манюпас. Манюсінький пас що? козу? Тобто незрозуміло, звідки походить цей неологізм у плані словотвору.

"Манюпас" - це зневажлива переробка терміну "маленький українець", що певний час був популярний в нашому політикумі 

Guest Хома

Але спробувати  примиритись варто .

З чим примиритись? З тим що він бреше 24/7? Я розумію що юлькам до цього не звикати, але я пас.

• Upvote 1

Кокоєто послєвкусіє після цього всього :bluet:

Точно не шоколад :weep:

отепер після триумфального повернення всіх ображених лєсою не шоколад життя на форумі забурлить :lol2:

Guest Хома

отепер після триумфального повернення всіх ображених лєсою не шоколад життя на форумі забурлить

Особливо влітку, інфа 146%

Леса, я надеюсь, ты на меня зуб не точишь.

Просто я хочу, чтобы всем, кроме сепаров и кацов здесь было комфортно.

И у меня есть простой способ. Вместо сотен и тысяч слов, просто сделать и дать попробовать.

ЗЫ. Мне бы и самому стало обидно. Может быть. Я хз. 

Так что сорри, что пришлось затронуть тебя в этом эксперименте подобным образом.

Дамы и господа!

Чуваки и чувихи!

Панове!

Лучше подумайте, как нам найти приемлемый формат взаимопонимания. И не сраться просто ради срача. Мы все - на одной стороне.

З чим примиритись? З тим що він бреше 24/7? Я розумію що юлькам до цього не звикати, але я пас.

Ти сам  себе  накручуєш .  Кажу  що 100%  примирення  можливе .

І юльки  брешуть і  петьки брешуть ,  і  в  цьому  спорті  в  них  наразі  першість .   Хулє ,  заробітчани .

Guest Хома

Ти сам  себе  накручуєш .  Кажу  що 100%  примирення  можливе .

Цей уйобок каже що ми з МГ когось кинули і що я просив 20к баксів за ресурс. Це не брехня навіть, а пиздьож. От з цього і треба починати. 

• Upvote 1

Тут спрашивали также откуда пошел термин "свинособаки"

Это сами кацапы на себя и придумали.

Один ватный журнашлюх брехал в 14-м что-то в разрезе киевской хунты, мол, русских преследуют и называют свинособаками.

Да нахуй он нужен тот черт, чтобы с ним примиряться?

Цей уйобок каже що ми з МГ когось кинули і що я просив 20к баксів за ресурс. Це не брехня навіть, а пиздьож. От з цього і треба починати. 

так же как и пиздеж про мою несуществующую машину на волонтерские деньги.

• Upvote 1

Guest Хома

Він по своїй ватній подрузі яка "волонтерить" за бабло усіх міряє

Да нахуй он нужен тот черт, чтобы с ним примиряться?

Каждый судит со своей колокольни. На товарища бетономеса нужно просто забить, ему нужно внимание и чтобы делали "ку", имхо он и ежа начал с компом чморить со скуки.

• Upvote 1

Share

• Create New...