Guest Хома Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 А до того часу доведеться страждати на хфупі, але я вірю, що ці страждання задля світлого майбутнього! Єхай як то кажуть! Link to comment Share on other sites More sharing options...
хозяин Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Єхай як то кажуть! Каждому своё..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Харош сратися Фомі та Тарадайці - Вас це краще неробить .Тарадайка - бреше. Цього досить. Мені взагалі пох на якогось задрота зі Станіславу, мета якого прикластись чолом до узбечки, яка бачила саму Притулу!!! Я навіть боюсь уявити які в нього фетіши Link to comment Share on other sites More sharing options...
peniata Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Відвідувачів онлайн: 596 (за останні 15 хвилин)18 користувачів, 573 гостей, 5 анонімних (Повний список) peniata, Yandex, Марта, Ahrefs, хозяин, Bing, Mediapartners(AdSense), СіЛ, ivop, ElGuider, mc5, GAMER, krunv, Dilbert, Славутич, Anthonyevopy, Citizen UA, bobrdobr, Смирнов, Olegik, Google, H.Kropp, Agh Гості, які сором'язливі і п'ятеро конспіраторів... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mc5 Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Гості, які сором'язливігості - то боти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Слав допомагав і допомагає армії .Слав - бреше. Він мудак і гандон. МГ, наприклад, в армії був добровольцем, а що зробив рагулєслав? Кинув 10% від вартості своєї жоповозки на армію? Ну ппц 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Гості, які сором'язливі і п'ятеро конспіраторів... то не гости, то боты.они очень часто сюда наплывают хвылями до 700 штук... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 ога синьо рагуляче бидло типу вілкула дасть на армію, і його зразу треба поважати головне вміти вчасно перевзутися, коли це вже робити не страшно, без загрози для бізнесу 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow_bird Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Кокоєто послєвкусіє після цього всього Точно не шоколад ЗІ Леса, тримайся!!! Правда на твоєму боці! ЗЗІ Так шо, матюкацца вже можна??? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg42 Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Слав - бреше. Він мудак і гандон. МГ, наприклад, в армії був добровольцем, а що зробив рагулєслав? Кинув 10% від вартості своєї жоповозки на армію? Ну ппц Почему был?Все еще остаюсь на службе.Хотя, крайний раз был в ато прошлым летом. Инструктором по стрелковке.Должен был в марте снова ехать.Уже даже Краму сообщил, чтоб встречал.Но чото переигралось. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elguider Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 (edited) ога синьо рагуляче бидло типу вілкула дасть на армію, і його зразу треба поважати головне вміти вчасно перевзутися, коли це вже робити не страшно, без загрози для бізнесу Нє , Вілкулу це недопоможе , й яка до нього повага ? Слав що вихваляв кацапстан ? Дрючьбу ? Їздив з нічними тьолками ? Він бізнесмен , їх таких в Україні більшість . Він наш . мс5 тільки що написав в іншій гілці - ворог у нас ща порєбріком , натуральний , а не той що мінстець малює Edited April 30, 2018 by ElGuider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 ворог у нас ща порєбрікомТакі бєтономєси як Слав не мають ворогів чи друзів - вони мають сутуативну симпатію. ЄЖГ як то кажуть. Кокоєто послєвкусіє після цього всього Точно не шоколадДуріан!!! На вкус смачно, а аромат 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elguider Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Такі бєтономєси як Слав не мають ворогів чи друзів - вони мають сутуативну симпатію. ЄЖГ як то кажуть. Є таке . Факт . Але спробувати примиритись варто . Link to comment Share on other sites More sharing options...
хозяин Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Дуріан!!! На вкус смачно, а аромат Да, но у человека всегда есть выбор есть его или нет... Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.Kropp Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Дякую, Кулзак та Пеньята! просто неясно, чому "упячка" вважається негативним словом, по структурі це похідне від "УП", суфікс -ячк не є негативним. Я зрозуміла по контексту, що манюпас означає просту людину, громадянина і т.п. Але чому чому манюпас. Манюсінький пас що? козу? Тобто незрозуміло, звідки походить цей неологізм у плані словотвору. "Манюпас" - це зневажлива переробка терміну "маленький українець", що певний час був популярний в нашому політикумі Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Але спробувати примиритись варто .З чим примиритись? З тим що він бреше 24/7? Я розумію що юлькам до цього не звикати, але я пас. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow_bird Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Дуріан Так, дуріан - дуже доречне слово, вірніше дуріани 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Марта Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Кокоєто послєвкусіє після цього всього Точно не шоколад отепер після триумфального повернення всіх ображених лєсою не шоколад життя на форумі забурлить Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 отепер після триумфального повернення всіх ображених лєсою не шоколад життя на форумі забурлитьОсобливо влітку, інфа 146% Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow_bird Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 на форумі забурлить Не сумніваюсь в бурлєнії...дуріанів 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg42 Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Леса, я надеюсь, ты на меня зуб не точишь.Просто я хочу, чтобы всем, кроме сепаров и кацов здесь было комфортно.И у меня есть простой способ. Вместо сотен и тысяч слов, просто сделать и дать попробовать. ЗЫ. Мне бы и самому стало обидно. Может быть. Я хз. Так что сорри, что пришлось затронуть тебя в этом эксперименте подобным образом. Дамы и господа!Чуваки и чувихи!Панове!Лучше подумайте, как нам найти приемлемый формат взаимопонимания. И не сраться просто ради срача. Мы все - на одной стороне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elguider Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 З чим примиритись? З тим що він бреше 24/7? Я розумію що юлькам до цього не звикати, але я пас. Ти сам себе накручуєш . Кажу що 100% примирення можливе . І юльки брешуть і петьки брешуть , і в цьому спорті в них наразі першість . Хулє , заробітчани . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Ти сам себе накручуєш . Кажу що 100% примирення можливе .Цей уйобок каже що ми з МГ когось кинули і що я просив 20к баксів за ресурс. Це не брехня навіть, а пиздьож. От з цього і треба починати. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg42 Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Тут спрашивали также откуда пошел термин "свинособаки" Это сами кацапы на себя и придумали.Один ватный журнашлюх брехал в 14-м что-то в разрезе киевской хунты, мол, русских преследуют и называют свинособаками. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg42 Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Да нахуй он нужен тот черт, чтобы с ним примиряться?Цей уйобок каже що ми з МГ когось кинули і що я просив 20к баксів за ресурс. Це не брехня навіть, а пиздьож. От з цього і треба починати. так же как и пиздеж про мою несуществующую машину на волонтерские деньги. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
peniata Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Кажу що 100% примирення можливе . "Завтрак-на-граніце"? © Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobrdobr Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 А матюкатся уже можно? А то у меня куча всяких слов накопилась 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 так же как и пиздеж про мою несуществующую машину на волонтерские деньги.Він по своїй ватній подрузі яка "волонтерить" за бабло усіх міряє Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmp Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Да нахуй он нужен тот черт, чтобы с ним примиряться? так же как и пиздеж про мою несуществующую машину на волонтерские деньги. Каждый судит со своей колокольни. На товарища бетономеса нужно просто забить, ему нужно внимание и чтобы делали "ку", имхо он и ежа начал с компом чморить со скуки. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
лєса Posted April 30, 2018 Report Share Posted April 30, 2018 Просто я хочу, чтобы всем, кроме сепаров и кацов здесь было комфортно. ок.где Дзип? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts