Перейти до змісту

Стрельба в Иране


Agh

Recommended Posts

  • Replies 309
  • Created
  • Остання відповідь

Top Posters In This Topic

Україну у договорняках про мирне врегулювання іранської кризи між США, Іраном, за посередництва рашки, розміняють у першу чергу. А країною, яка найближчим часом першою в'їбе по Ірану - буде Ізраїль. "Есть такоє мнєніє" © Бушанський

 

Чи потрібне Ізраїлю "мирне врегулювання"?

 

8 січня, після вильоту з аеропорту Тегерана, підрозділом протиповітряної оборони Ірану був збитий Боїнг 737 "Міжнародних авіаліній України". Загинули 176 осіб.

 

А тепер цитата з офіційного сайту: "Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Президентом Ісламської Республіки Іран Хасаном Рухані. Глава Української держави висловив співчуття у зв'язку із загибеллю громадян Ірану внаслідок катастрофи літака авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" в Тегерані".

 

Я розчулений.

 

Такі факти. А тепер до суті справи.

 

 

Факти вказують на кричущий непрофесіоналізм підрозділів протиповітряної оборони Ірану. Бо щоб збити пасажирський літак, який, виконуючи плановий рейс, вилетів зі столичного аеропорту, треба мати абсолютно нульову компетентність.

 

Факти вказують на те, що іранські військові неспроможні розрізнити сигнали пасажирського лайнера й військового літака. А це означає, що система ППО Ірану не працює в штатному режимі. Уся система підготовки зводиться до навчань, які проводяться вряди-годи у відведених районах і лише по спеціальних цілях.

 

8 січня Іран завдавав ракетного удару по американських військових базах в Іракові. Система ППО була приведена в бойову готовність. Лайнер МАУ вилетів із аеропорту Тегерана, набрав висоту й потрапив у поле зору військових радарів. Командир ППО віддав наказ атакувати ціль.

 

Ця ситуація свідчить не лише про некомпетентність іранських військових, а й про організаційні проблеми. Зокрема про абсолютну відсутність координації дій між ракетним й авіаційним сегментами ППО Ірану; а також про відсутність координації між військовими та цивільними диспетчерами.

 

І ця країна погрожує США й марить знищенням Ізраїлю?!

 

І ця країна за будь-яку ціну прагне створити ядерну зброю?!

 

Лише уявіть собі безпекову ситуацію: Іран – країна, на чолі якої стоять релігійні фанатики, і яка дотепер відзначилася тільки організацією терористичних актів, – оволодіває ядерною зброєю!

 

Дональд Трамп уже виступив за повернення Ірану за стіл переговорів. Предмет переговорів – відмова Ірану від розробки ядерної зброї, допуск міжнародних спостерігачів і таке інше.

 

На думку Андрєя Піонтковського, яку він висловив 6 січня в інтерв'ю Марку Фейґіну, Іран нині володіє всіма потрібними технологіями, щоб отримати ядерну зброю найближчим часом. Від отримання ядерної Іран відділяє буквально два місяці.

 

Мені просто цікаво, скільки триватимуть переговори між США й Іраном? І наступне: Дональд Трамп розуміє, що Іран – це не та країна, з якою можна домовлятися?

 

Думаю, він цього не розуміє. Дональд Трамп має химерну схильність спілкуватись з усілякими фріками та маніяками, на кшталт Путіна чи Кіма. Тепер на черзі іранські фанатики.

 

Іран – тоталітарна країна. А це означає, що жодні домовленості з Тегераном неможливі. Навіть якщо представник Ірану поставить підпис під договором, то це ще не означає, що Тегеран не шукатиме обхідні шляхи для набуття ядерного статусу. І, жодного сумніву, беручи до уваги ступінь співробітництва Ірану з Росією та Китаєм, він ці шляхи знайде. І тоді сфера міжнародної безпеки перетвориться на суцільний кошмар, поряд із яким ядерне протистояння між СРСР і США здаватиметься різдвяною казкою.

 

Принципове розбалансування системи міжнародної безпеки відповідає інтересам Росії та Китаю. Перетворення Ірану на ядерний кошмар віддаляє США від стратегічного протистояння з Росією та Китаєм. На перше місце виходить Іран. А Росія та Китай перетворюються на фактори стримування. Під тиском Росії та Китаю, перебуваючи перед іранською загрозою, США здаватимуть позицію за позицією. Ось очевидна перспектива угоди між США та Іраном.

 

А тепер питання: чи влаштовує Україну така перспектива? Відповідь проста, мов двічі два: Україну здадуть у першу чергу. Україна буде першим пішаком, котрий з шахівниці потрапить до російської шухляди.

 

А тепер наступне питання: скільки потрібно ядерних боєзарядів, щоб назавжди знищити Ізраїль? Відповідь на це питання підводить до відповіді на питання, як нині має діяти Ізраїль?

 

Ядерна загроза, зусиллями, насамперед, Росії, розповзається світом. 20 лютого 2014 року, розпочавши війну проти України, Росія переступила червону лінію – порушила Будапештський меморандум. Тепер усі міжнародні гарантії безпеки – нікчемні папірці. Якби світ адекватно відреагував на агресію проти України, то нині він був би здатен відповісти і на ядерні загрози збоку Північної Кореї й Ірану. Тож, нині Західній цивілізації залишається тільки висловлювати "глибоке занепокоєння".

 

Нині я бачу вихід лише в активних діях Ізраїлю, для якого "мирне врегулювання" – відстрочка загибелі. Гадаю, Ізраїль має інші плани на майбутнє.

 

Link to comment
Share on other sites

Україну у договорняках про мирне врегулювання іранської кризи між США, Іраном, за посередництва рашки, розміняють у першвучергу.

 

"Весело" будет, если Украину разменяют, а никакого урегулироаания за этим не последует  :fp1:

А потом Зельцман вылезет в пейсбук с грустным иплом и опять повторит свою идиотскую фразу: на меня никто не давил  :weep:

Змінено користувачем Silentio
Link to comment
Share on other sites

A senior Iranian commander has said missile attacks on US targets in the Middle East will continue until American troops are driven from the region.


Amir Ali Hajizadeh, the head of Iran's Revolutionary Guards aerospace force, added that Tehran's missile strikes on bases in Iraq were intended to damage the US' military machine and not kill troop


Link to comment
Share on other sites

A senior Iranian commander has said missile attacks on US targets in the Middle East will continue until American troops are driven from the region.

Amir Ali Hajizadeh, the head of Iran's Revolutionary Guards aerospace force, added that Tehran's missile strikes on bases in Iraq were intended to damage the US' military machine and not kill troop

Цікаво, що він сьогодня казати буде, як визнали, що літак збили ...

Змінено користувачем Zzzz...
Link to comment
Share on other sites

Цікаво, що він сьогодня казати буде, як визнали, що літак збили ...

 

Скаже, "ось бачите! Громадяни США не постраждали! Лише іранці і канадці, бо Канада веде нечесну торгівельну політику."

Без жартів, я запросто чекаю, що він може сюди щось таке приплести.

Link to comment
Share on other sites

Україне - це карма. Одним від неї імпічмент, другим - бунти і заворушення...

:fp1: То це не Додік і аятоли винні, а Україна? Бач який потужний світовий лідер намалювався ... :weep:

Link to comment
Share on other sites

:fp1: То це не Додік і аятоли винні, а Україна? Бач який потужний світовий лідер намалювався ... :weep:

 

Якщо Ви не в темі - розслабтеся. І ввімкніть трохи гумору, бо ЗЕлеботи всі такі скучні....

 

Згадайте - пожежа собору, імпічмент, пожежа японського храму, смерть султана,....

Link to comment
Share on other sites

Иран-майдан ;)

 

Жопео брорсил в бой последний ресурс. Тех, кого после "блестящей" операции по Сулеймани, еще не успели сгнобить в застенках стражей исламореволюции :weep:

 

Я вот до єтой новости думал, шо єто Жопео платил аятоллам, шоб те все на себя с украинским боингом взяли, а теперь похоже жз все наоборот! Єта ж ему за окончательное устранение американской агентурі в Иране бородатіе заплатили :lol2:  :lol2:  :lol2::weep::lol2:

 

Скоко там обосцяній себе с єтой блестящей сделки отслюнявил?? :lol2:

Змінено користувачем Silentio
Link to comment
Share on other sites

Не проектуйте на мене власні анальні болі.

Кацапко, це Ви проектуєте пуйлівські меми на визвольну боротьбу іранського народу із їх злочинним режимом. Що аналогічно означає, що Ви так само відноситесь і до визвольної боротьби українського народу.

Link to comment
Share on other sites

Ви говоріть, але не заговорюйтесь

Так, пуйлівці дуже смішно, як аятоли розстрілювали та катували сотні молодих людей, як розстрілювали людей на похоронах з повітря, як вішали геїв на будівельних кранах.

Link to comment
Share on other sites

В канацькій психлікарні день відкритих дверей?

Нефартовість ЗЕ - це взагалі то мем порохоботів.

Змінено користувачем tom_cat
Link to comment
Share on other sites

Для "знатоков" рассказывавших, что аятоллы не имеют точных современных ракет...

 

041c77b-cnn3.jpg

 

544bf09-cnn2.jpg

 

И это при том, что иранцы предупредили иракцев, что будут атаковать базы. А те в свою очередь предупредили американцев,  чтобы те попрятались...

 

 

 Як повідомили журналістам офіцери, більшість американських військових або покинули базу, або сховалися в бункерах до 23 години за місцевим часом у вівторок - незадовго до того, як перший з чотирьох залпів ракет почався в середу, близько 1:30.

 

За словами військових, американці знали, що на їхню базу готується напад, але вони не знали, якого роду буде атака.

Офіцери назвали "дивом" те, що внаслідок атаки ніхто не постраждав. За їхніми словами, ракети приземлилися лише в декількох метрах від бункерів, а деякі співробітники залишалися зовні.

 

Атака тривала близько двох годин і була спрямована тільки на американську ділянку авіабази, що складає близько чверті іракської бази.

Змінено користувачем Silentio
Link to comment
Share on other sites

А теперь представим, что у этих, ракет будут ядерные боеголовки... А они теперь, после гениальной операции по устранению Сулеймани и вчерашнего не менее гениального завала лидера иранских моджахедов в Кербели будут обязательно, т.к.аятоллы боятся сейчас не постановочных протестов студиозов, спровоцированных последними агентами, которых Жопео еще не разменял за эти дни, а еще более упоротых радикальных исламистов, чем они сами, которые недовольны столь мягким ответом "проклятым неверным"  и собираются слегка подвинуть засидевшихся по их мнению у руля старцев  :fp1:

 

Давай Додик, жги напалмом  :K

Змінено користувачем Silentio
Link to comment
Share on other sites

Мой "друг" яша кедми вчерась рассказывал, что Иран победить невозможно. Его можно только стереть с лица земли ядерным, оружием, чего по его словам конечно, не будет, т.к. и тут я не могу не согласиться с моим "любимцем", ЯО имеет ценность лишь ДО его приминения, ПОСЛЕ обладание им становится бессмысленным. После первого же ядерного удара начинается замес без правил и сантиментов, так что там уже пофиг кто в кого откуда стрелял. ЯО -средство сдерживания. И только.

Так что аятоллы будут бесноваться и дальше. А гениальные аффтары операции по смене режима в Иране вместе с их санкциями будут просить скоро своего друга Вольдемара - спаси родной, на дай погибнуть во цвете лет  :weep:

 

Особенно при нефти в 100 баксов за бочку  :weep:  :weep:  :weep:

Змінено користувачем Silentio
Link to comment
Share on other sites

Хотя трамполизы уверен возразят - в этом и был мудрейший план обоссаного Додика - ведь при нефти в 100 за бочку экономика Китая встанет  :fp1:

 А то шо вместе с ней встанет и из собственная и есовская, то така фигня, главное Вольдемар будет доволен. При сотке то за баррель  :weep:

 

Какая тонкая игра, ити его в качель  :lol2:

Link to comment
Share on other sites

А вот и видео о "комариных укусах" аятолл...

 

https://m.youtube.com/watch?v=5oeB4qt6A60&time_continue=50&feature=emb_logo

 

не удивлюсь, что со временем и всплывет инфа о жертвах среди американских солдат....

 

И после всего это всего лишь санкции трусливого нашкодившего кота.  :fp1:

Змінено користувачем Silentio
Link to comment
Share on other sites

Соединенные Штаты отказались выводить войска из Ирака, несмотря на просьбы местной власти и пригрозили Багдаду лишением доступа к иракскому правительственному счету в США, на котором хранятся средства от продажи нефти.
Об этом пишет The Wall Street Journal со ссылкой на неназванных официальных лиц в Багдаде. Предупреждение 8 января якобы получил премьер-министр Ирака Адель Абд аль-Махди.
Речь идет о счете в Федеральном резервном банке Нью-Йорка. Его, как утверждается, угрожают заблокировать, если США придется вывести свои войска из Ирака.
Сколько денег хранится на счету издание не сообщает. Впрочем, по данным WSJ, их потеря может привести к кризису в финансовой системе Ирака.

Link to comment
Share on other sites

А казалось бы еще почти вчера  :weep:  :weep:

 

Трамп рассказал о сроках вывода войск США из Ирака

 

 

Американский лидер заявил в эфире местного телевидения, что когда-нибудь войска США покинут Ирак. По его словам, сейчас этого не произойдет.

5 января сообщалось, что США начали переброску дополнительных войск на Ближний Восток. Всего в Кувейт на фоне растущей напряженности направлены около 4,2 тысячи десантников. 7 января США отказали в визе главе МИД Ирана Мохаммаду Джаваду Зарифу, который собирался отправиться на заседание Совета Безопасности ООН. Решение связано с усилением напряженности между двумя странами после убийства генерала иранского спецподразделения «Аль-Кудс» КСИР Касема Сулеймани американскими военными.

 

 

Сулеймани был убит 3 января в ходе ракетного удара США по аэропорту Багдада. Приказ об уничтожении отдал лично американский президент Дональд Трамп.

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...