hilook Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 Все смотрят съезд ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
забанений Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 Чим скоріше забанять маджесті, тим на форумі буде чистіше. Гігієна - це клас, але "туалетне каченя" тут не допоможе, гукайте Хому і відкрийте йому очі. P.S. Ти ба, який настирний хлоп! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hilook Posted January 29, 2019 Author Report Share Posted January 29, 2019 Лузерам нечего сказать? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom_cat Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 Маджесті воскрес! Де, блядь, Фома?!!! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 Навіть немовлята #тікозапетра! http://i.piccy.info/i9/dc9e389b7a38487ffd19c9db34860050/1548764377/84880/1242848/GR_800.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euro Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 Усе порохо-ТБ без зупинок його віщає. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 Форум "Я крут до Брюсселя" Link to comment Share on other sites More sharing options...
krunv Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 Усе порохо-ТБ без зупинок його віщає. Какие каналы? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euro Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 Прямий, 5-ий, Еспресо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 Я тут від аграріїв ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krunv Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 Прямий, 5-ий, Еспресо. Спасибо. Учтем на будущее."Порохо-ТБ"... Записал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euro Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 ТБ є порошенківське безпосередньо, є через посередництво мудачуків-мураєвих, а є староолігархічне, з якого ахметівське з фірташівським теж відверто топлять за петра. Все ж збалансовано - Юльці зі з'їздом медійний болт, гетьману - усе. І, не сумніваюся, усі присутні на цьому з'їзді на сьогодні взяли відгули! Тому генплокулолу на від відсутність на роботі ніхто не поставить! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIT Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 В чому полягає тріумф? Сидіти на купі лайна і крачати я не всрався? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest shpylka Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 Кажуть, що Расмуссен був на з їзді. Юлька дістала другого щигля. Чи вже не другого. Link to comment Share on other sites More sharing options...
абу али ибн сина Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 Анатолій ГриценкоСьогодні він піде на другий термін... А минулої суботи йшоввулицями Білої Церкви: "Гражданскіх - атсєчь!" https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=244179423177860&id=955062641212403 Link to comment Share on other sites More sharing options...
абу али ибн сина Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 Олександр ВишневськийЦе Біла Церква, зустрічали 72 ОМБР з фронту. Але оскільки військовіповернулися ще за 3 дні до приїзду порошенка, то їх для цьогосюжету знову посадили в вагони потягу і ніби зустрічали."Гражданську" масовку з сіл навколишніх по 600 грн звозили.78 людям · Нравится · Отреагировать · Ещё · 10 ч. назад Cyril VeakspeyИ все всё сожрали и подчинились2 людям · Нравится · Отреагировать · Ещё · 9 ч. назад Олександр ВишневськийCyril Veakspey, так як кріпаки ходили. Замість заслужених відпустоквійськові 2 дні сніг чистили від вокзалу до частини. В день приїздуперекрили рух половини міста і для чогось по всьому містусвітлофори не працювали, а жовтим світлом блимали. Та то щенічого, минулого разу як мав приїхати порошенко, але не приїхав, то2 тижні нікого в відпустку не відпускали.11 людям · Нравится · Отреагировать · Ещё · 9 ч. назад Cyril VeakspeyОлександр Вишневський "подневольные" бюджетники -определенная каста людей, для которых в аду уготовлен отдельныйкотел.3 людям · Нравится · Отреагировать · Ещё · 9 ч. назад Johnny UngurОлександр Вишневський...це шо серйозно таке ШОУ буловлаштоване??? Бо ця ШОКОЛАДНА БАРИГА мала приїхати...2 людям · Нравится · Отреагировать · Ещё · 8 ч. назад Nataliia SalamashenkoНевже так і було? І хлопці на це пішли?Нравится · Отреагировать · Ещё · 7 ч. назад Олександр Вишневський100% самі ж хлопці і дівчата з 72-ї мені і розповідали. Спочатку нерозуміли для чого залізничний вокзал чистять від снігу, думали напривокзальну площу томос привезе, а потім наказали імітуватиповернення, а масовка зустрічала з квітами.5 людям · Нравится · Отреагировать · Ещё · 7 ч. назад Johnny UngurЦирк на ДРОТІ!!! Ну а шо - ВИБОРИ...Барижний ПОКЕДЬОК у всійсвоїй КРАСІ...7 людям · Нравится · Отреагировать · Ещё · 7 ч. назад Igor KruptsalaКак в советском союзе .Нравится · Отреагировать · Ещё · 1 час назад Евгений СибирякКак на подневольной Украине при ляхах.Нравится · Отреагировать · Ещё · 28 мин. назад 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shurken Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 Жесть. Рошену лавры Брежнева не дают покоя Вот что соседство дачами с Путиным делает. Link to comment Share on other sites More sharing options...
кноп Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 Навіть немовлята #тікозапетра! http://i.piccy.info/i9/dc9e389b7a38487ffd19c9db34860050/1548764377/84880/1242848/GR_800.jpgа спортсмен на хфупе писал шо гройсман свалил с украины. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 (edited) Edited January 29, 2019 by Zzzz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest shpylka Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 Каже мені сьогодні внучка, обурюючись. "Мама сьогодні страшенно сміялася , коли якийсь дядько на форумі Порошенка порівняв північну лисичку білу і пухнасту з Юлькою. Чому лисичка винна?" Виявляється на форумі ось так виступив Подерев янський: "Скажу коротко.(сміх в залі) Щоб не прийшов песець треба голосувати за Порошенка" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 Форум "Я крут до Брюсселя" во тож годиться тепер я знаюшо ти за гетьмана Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 Please wait.. Loading Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 а спортсмен на хфупе писал шо гройсман свалил с украины. кнопичти ото віриш побрехенькам фантамаса він давно з усіх прикалуєццязакине якесь лай*оі чекає на розкрутку теми але ті часи вже пройшликоли він хоч якусь частинку правду приносивзараз приносить шоб поглумитись Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 Каже мені сьогодні внучка, обурюючись. "Мама сьогодні страшенно сміялася , коли якийсь дядько на форумі Порошенка порівняв північну лисичку білу і пухнасту з Юлькою. Чому лисичка винна?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mick Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
кноп Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 кнопич ти ото віриш побрехенькам фантамаса я я только прикалываюсь с многих вещей шо он пишет..ни больше ни меньше.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 ТБ є порошенківське безпосередньо, є через посередництво мудачуків-мураєвих, а є староолігархічне, з якого ахметівське з фірташівським теж відверто топлять за петра. Все ж збалансовано - Юльці зі з'їздом медійний болт, гетьману - усе. І, не сумніваюся, усі присутні на цьому з'їзді на сьогодні взяли відгули! Тому генплокулолу на від відсутність на роботі ніхто не поставить! от чьо ти ниєш? да, за петраа ти як думав?тебе чіпляють відгули? а чому тебе не чіпляє, що вана ні разу не голосувала за закони проти рф, про агресію рф, жодного разу не сказала, що тупін х*йло? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hilook Posted January 29, 2019 Author Report Share Posted January 29, 2019 я я только прикалываюсь с многих вещей шо он пишет..ни больше ни меньше.. фантамас это этот горный джигит который фуп с притулой прикупил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
honey flower Posted January 29, 2019 Report Share Posted January 29, 2019 (edited) Я тут від аграріїв ... [ цемояфігура Edited January 29, 2019 by honey flower Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts