Спартак Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 (edited) На відміну від попередніх таємничих "рятівників" форуму, заявляю прямо, що вже декілька днів я листуюся з Фомою на тему передачі форуму/домену до того, як настане апокаліптичне 20 грудня.Переносити є куди, питання чи це комусь потрібно? Прохання відписати небайдужих в тему. Голосувалку не створював, бо голий тиць в голосувалку - ні про що, цікавлять думки. Моє бачення.1. Прибити всі свистілки, які не відносяться до власне форуму: ЧатБлогиГалерею (або заморозити її, наразі вона 1 гб важить - некритично) Треба буде повтикати в ситстему додачі зображень в IP Board.Немодерований форумзачистити теми з Кошика2. Створити окремий форум з робочою назвою "Флуд", куди скинути всіх "котиків і собак" і т.п. Зі зброєю не знаю що робити. у Флуд шкода. 3. Стоїть питання по модерації. Якщо форум відкрити для сторонніх (а його треба відкрити) то потрібен хтось, хто буде прибивати явних неадекватів і ботоферму. Було б добре, якби вуйко підписався на цю роботу - він психічно стабільний і в особистій мстивості непомічений. Чекаю зауважень і пропозицій, якщо це взагалі комусь цікаво. Edited November 22, 2019 by Спартак 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 Неістово плюсую! Якщо не буде бажаючих на модератора, можеш мене записати. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali(UA) Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 ну мне форум в целом интересен, только если ты будешь новым вледельцем и разведешь тут ботоферму как на фупе, я в таком участвовать не хочу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elguider Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolzak Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 Модер тільки анонімний.Чи можна теми відкривати тільки державною зробити? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elguider Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 (edited) ну мне форум в целом интересен, только если ты будешь новым вледельцем и разведешь тут ботоферму как на фупе, я в таком участвовать не хочу.фуп - дзеркало того що не можна називати політикою в цій країні.Замість битви "ідей" битви лайнищем, хоча правду кажучи й таке потрібно.Але ти правий - педроботами фуп славиться. Edited November 22, 2019 by ElGuider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elguider Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 Модер тільки анонімний.Чи можна теми відкривати тільки державною зробити?англійською чи хранцузькою? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali(UA) Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 (edited) фуп - дзеркало того щоб не можна називати політикою в цій країні.Замість битви "ідей" битви лайнищем, хоча правду кажучи й таке потрібно.Але ти правий - педроботами фуп славиться.я не понимаю о чем ты говоришь. Тех кого ты называешь "педроботами" там ушло процентов 90. позабанивали навсегда, отняли право создавать ветки. Если посмотреть по банам то сторонникам - немногим Порошенко что там остались дают баны просто так и как правило по месяцу - зато пророссийских ботов не трогают вообще либо дают минималку. Запрещают критику опарыша- банят сразу, хотя Порошенко можно было матом поливать в любой теме и сейчас можно. там можно упомянуть Украину страной 404 и остаться допысуваты на форуми как ни в чем не бывало. в принципе вся пездобратия которая в свое время уничтожала Ющенко там счас правит бал. То есть если тут планируется такое же - в таком участвовать не хочу. Тот формат что тут есть сейчас на uapolitics - паритет мнений - меня устраивает. И свобода слова. Мне нравится модерация со стороны Фомы и кто еще тут модерирует. Edited November 22, 2019 by Ali(UA) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 Модер тільки анонімний.Чи можна теми відкривати тільки державною зробити?second it! якщо форум український, хай всі теми будуть українськоюкому складно - гугл транслейт вже навіть НЙТ почав правильно писати Kyiv, треба позбуватись імперсько- колоніального минулого якщо вуйко це мокша- то я проти того, щоб він був модератором Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 всі підфоруми, в яких мало дописувачів/непопулярні прибити галерея треба, якщо фото завантажувати у текст повідомлень Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elguider Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 я не понимаю о чем ты говоришь. Тех кого ты называешь "педроботами" там ушло процентов 90. позабанивали навсегда, отняли право создавать ветки. Если посмотреть по банам то сторонникам - немногим Порошенко что там остались дают баны просто так и как правило по месяцу - зато пророссийских ботов не трогают вообще либо дают минималку. Запрещают критику опарыша- банят сразу, хотя Порошенко можно было матом поливать в любой теме и сейчас можно. там можно упомянуть Украину страной 404 и остаться допысуваты на форуми как ни в чем не бывало. в принципе вся пездобратия которая в свое время уничтожала Ющенко там счас правит бал. То есть если тут планируется такое же - в таком участвовать не хочу. Тот формат что тут есть сейчас на uapolitics - паритет мнений - меня устраивает. И свобода слова. Мне нравится модерация со стороны Фомы и кто еще тут модерирует. Так, знову ти правий самих дурнуватих петроботів там перебанили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Йожин з бажин Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 Неістово плюсую! Якщо не буде бажаючих на модератора, можеш мене записати.Если подобных персонажей делать модераторами форума, то хоть не ганьбіться та познімайте жовто-блакитний та червоно-чорний стяги та припис "український патріотичний" Не залишайте на поталу свинособакам и подхуйлятникам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali(UA) Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 Если подобных персонажей делать модераторами форума, то хоть не ганьбіться та познімайте жовто-блакитний та червоно-чорний стяги та припис "український патріотичний" Не залишайте на поталу свинособакам и подхуйлятникам.та да - будет еще один цужек в перспективе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 Єсі шо - я ні модерувати ні щось інше робити не буду. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elguider Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 Єсі шо - я ні модерувати ні щось інше робити не буду. лише пецю славити не припиняй Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 Прощаємось з ЕльЗебілом Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 Мне нравится модерация со стороны Фомы и кто еще тут модерирует.Ніхто. Баланс екосистеми! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 second it! якщо форум український, хай всі теми будуть українськоюкому складно - гугл транслейт вже навіть НЙТ почав правильно писати Kyiv, треба позбуватись імперсько- колоніального минулого якщо вуйко це мокша- то я проти того, щоб він був модераторомЯ теж проти. Дякую за солидарність. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 Я теж проти. Дякую за солидарність.Я за, у підфорум "Ми зробили це разом!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Вуйко_З_Онтарио Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 Ніхто. Баланс екосистеми!Баланс тримається на триггер авойдансах. Мудакі просто сидять у ігнорі. Це вбиває форум але підтримує вигляд пристойного місця для спілкування. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silentio Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 Спартак вдається людиною серйозною і конкретною. Переконаний - в нього все вийде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali(UA) Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 Я вважаю що мова дописування не важлива але готовий дописувати лише українською. Важливіше процес модерації Link to comment Share on other sites More sharing options...
хозяин Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 Два вопроса:- матюкаца можно?- можно ли сделать модератором кнуряку йожина с бажина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolzak Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 Я вважаю що мова дописування не важлива але готовий дописувати лише українською. Важливіше процес модераціїя мав на увазі українською для початку тільки назви тем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest shpylka Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 А давайте Лєсу повернемо. Попросимо слізно модером відновитися. Класна була Лєса, весела. Банила за матюки і антидержавницьку позицію. Хіба то зле? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
хозяин Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 А давайте Лєсу повернемо. Попросимо слізно модером відновитися. Бугога!!!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 А давайте Лєсу повернемо. Попросимо слізно модером відновитися. Класна була Лєса, весела. Банила за матюки і антидержавницьку позицію. Хіба то зле? я - за взагалі модерування можне зробити рендомнелотарея, кому припаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Йожин з бажин Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 Два вопроса:- матюкаца можно? Без этого ни как. Опция должна бить по дефолту. Два вопроса:- можно ли сделать модератором кнуряку йожина с бажина?Я беру самоотвод. Link to comment Share on other sites More sharing options...
хозяин Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 Я беру самоотвод. Причина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Спартак Posted November 22, 2019 Author Report Share Posted November 22, 2019 Що це за колективне "а можна?"Якась непозбувна туга за баріном, який всіх розсудить. Моє діло запропонувати і винести на обговорення. Якщо форумчани будуть проти, очевидно я на власника форума не надаюсь зі своїм баченням - треба когось іншого. Якщо за - робимо. Позиція "Данко, веди нас!", мені трохи дика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts