Перейти до змісту

Вата головного мозга


Recommended Posts

B-TCVYLIQAAOQfb.png

А китайцям про це відомо?? у понеділок спитаю в китайців що вони про це думають... і так что б ізчо сєстра... єть на свєтє дурдомі... но тут рєчь о друдомє планєтарніх масштабов... і гдє санітарі, врешті решт???  :weep:

Link to comment
Share on other sites

@ЦеDzip,

:tu: це треба продавати все разом, полікувались після побачення горілкою з пельненями, запили вином для підсилення ефекту, включили музику і впірьод :)

Link to comment
Share on other sites

Є за порєбріком один ватяний форум. Вата там не звичайна, а така собі піроксілінова, чуть шо - тут же вибух. Всі як один за чістоту і свободу руского язика на пріднобасьє, православний сталінізм, нєт фашизму і прочая АБВГеДейка. Дуже раділи фейкам про 700 000 біженців з України в сторону православних улусов, ридали над фотографіями діточок на чамайданах у довжелезних чергах не пойми-куди. У тут внєзапно біженці таки приїхали в їхній усть-пердянськ:

http://forum.wbfree.net/forums/showpost.php?p=903729&postcount=28001

Link to comment
Share on other sites

Свежий случай: детский коллектив, состоящий преимущественно из испанцев, есть парочку британцев и каким-то образом еще туда затесалось 2 кацапа. Диалог кацапа (11 лет) с местной девочкой:

 

- Ты пАрусски пАнимаешь?

- ¿Qué? (што?)

- Я говорю, пАрусски пАнимаешь???

- ¿Qué?

- Ну и ПОШЛА НАХ@Й!!!

 

Известно, что эти малолетние уроды испанский знают, но величие узкого мира надо выпятить во всей красе. Но вот чего они явно не ожидали, что рядом "бендеровцы" окажутся  :K  :K  :K

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...