Potato Опубліковано 19 серпня, 2014 Автор Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 ну і хто робив в Україні СУХІ чи напівсухі вина ?я вєсь вніманійа В Чілі теж колись не дуже робили Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodman Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 В Чілі теж колись не дуже робиликолись не важдиво.я питаюсь хто в Україні зараз робив сухі чи напівсухі вина ? коблєво і ншу порошкову гидоту не пропонувати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadin Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 я питаюсь хто в Україні зараз робив сухі чи напівсухі вина ?писали выше в теме - Колонист например Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadin Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 (змінено) еще делали хорошее каберне (и еще пару сортов) в Новониколаевке , еще в 2004-2005 на заводе довелось быть - , пыталисьсвою ТМ пробить, но не успели - завод прихватизировало одно мурло. что там щас - не знаю..... при совке был винсовхоз, в период безалкогольной компании повырубали кчертям виноградники. уже к 2000 что-то там восстановили, но что сейчас - не знаю.... сомнеаюсь что свое разливают, скорее всего тоже виноматериал максимум, а жаль.... Змінено 19 серпня, 2014 користувачем Nadin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodman Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 писали выше в теме - Колонист напримердуже дороге. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadin Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 дуже дорогену так Ваш вопрос был "кто делает..." - вот, делают цена 5-6 евро, в рознице по-моему Link to comment Share on other sites More sharing options...
boojum Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 ну і хто робив в Україні СУХІ чи напівсухі вина ?я вєсь вніманійа http://forbes.ua/lifestyle/1363504-shest-ukrainskih-vin-kotorye-stoit-poprobovat "Шесть украинских вин, которые стоит попробовать Что способно заменить «Масcандру» и «Новый свет»" "Сейчас в Украине идет стадия экспериментов: виноделы опытным путем разбираются, какие сорта винограда лучше себя проявят на местных почвах и как с ними работать. Австрийцы с этой задачей справились за 30 лет, итальянцам понадобилось 70." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodman Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 http://forbes.ua/lifestyle/1363504-shest-ukrainskih-vin-kotorye-stoit-poprobovat "Шесть украинских вин, которые стоит попробовать Что способно заменить «Масcандру» и «Новый свет»" "Сейчас в Украине идет стадия экспериментов: виноделы опытным путем разбираются, какие сорта винограда лучше себя проявят на местных почвах и как с ними работать. Австрийцы с этой задачей справились за 30 лет, итальянцам понадобилось 70." дякую я ознайомлюсь і все спробую якщо знайду але : Массандра і Новий світ не виготовляли і не виготовляють сухі і напівсухі вина.кримський виноград чудовий але від надлишку сонця занадто солодкий. тільки півсолодкі солодкі і кріпльоні вина виготовляли кримчани. тут вони супер спеціалісти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodman Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 ну так Ваш вопрос был "кто делает..." - вот, делают цена 5-6 евро, в рознице по-моему 100 гривень за пляшку українського молодого вина ?і це типу недорого якщо за 40-70 можна купити УВЕСЬ світ. ?п.с. сухе і напівсухе це молоді вина. рік витримки максимум. я вже 3 роки не купую українського.сухі вина - тільки імпорт. це зараз недорого. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гість paraskaa-W Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 Массандра і Новий світ не виготовляли і не виготовляють сухі і напівсухі вина. тану?пила каберне массандра году в 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бяка Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 тану?пила каберне массандра году в 2004 Их каберне "Алушта" - марочное тоже очень даже ничего....А кокур и алиготе - даже столовые очень хорошие. Особенно мне нравится алиготе: ароматное....Пока есть Массандровские прошлых годов разливы - будем пить...шо потом - хз.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potato Опубліковано 19 серпня, 2014 Автор Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 100 гривень за пляшку українського молодого вина ?і це типу недорого якщо за 40-70 можна купити УВЕСЬ світ. ?п.с. сухе і напівсухе це молоді вина. рік витримки максимум. я вже 3 роки не купую українського.сухі вина - тільки імпорт. це зараз недорого.було недорого. з ростом курсу стало дорого Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodman Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 (змінено) тану?пила каберне массандра году в 2004півсолодке.я усі їхні заводи облазив об"їздив продегустував...сухе вино з кримського винограду зробити неможливо. хіба виноград в підвалі без світла ріс Змінено 19 серпня, 2014 користувачем Goodman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potato Опубліковано 19 серпня, 2014 Автор Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 (змінено) Шість українських вин, які варто скуштуватиЩо здатне замінити «Масандру» і «Новий світ»http://fr.ill.in.ua/img/authors/330/29.jpgМарія Ридван — 17 Січня 2014, 09:40 http://fr.ill.in.ua/img/forall/i/2014/1389950214.jpgФото Анна Наконечна для Forbes УкраїнаСьогодні в колі знавців і цінителів вина поширюється думка, що Україна – не та країна, якій є чим порадувати винних гурманів. На полицях з українським вином у магазинах досі спостерігається явний перекіс на користь солодких і кріплених вин, на виробництві яких українські винороби були зосереджені довгі роки. Проте солодкі вина, які не є гастрономічними (тобто такими, які б добре поєднувалися з їжею), втрачають популярність пропорційно до того, як споживачі починають більше подорожувати і відвідувати регіони з багатовіковою історією та високою культурою виноробства.На сухі вина українські винороби по-справжньому звернули свою увагу приблизно п'ять років тому і тепер працюють над підвищенням їхньої якості. Невеликі (з оборотом до 100 000 пляшок на рік) виноробні компанії активно відкриваються в Криму, Одесі, Придністровському регіоні та в Закарпатті. Мабуть, найбільше таких винних ентузіастів працює в Криму, особливо в околицях Севастополя – тут з'являється багато нових виноградників, відбуваються великі саджання.Молодих українських виноробів від досвідченіших колег відрізняє відкритість до зарубіжного досвіду, зокрема і готовність працювати з європейськими енологами і консультантами. Вони з ентузіазмом вплутуються в боротьбу за якість бочок, клонів, вірять у теруарність, експериментують із сортами винограду і навіть звертаються до модного сьогодні біодинамічного виноробства.Forbes з'ясував, які українські вина варто спробувати, щоб скласти своє враження про нову хвилю виноробства в країні. Змінено 19 серпня, 2014 користувачем Potato Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadin Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 півсолодкес каких пор каберне стало полусладким?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potato Опубліковано 19 серпня, 2014 Автор Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 півсолодке.я усі їхні заводи облазив об"їздив продегустував...сухе вино з кримського винограду зробити неможливо. хіба виноград в підвалі без світла ріс http://www.massandra.net.ua/i/200904/6tvDv.jpg http://www.massandra.net.ua/ru/news/2009/04/news38.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtf Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 Бургундия, Нормандия, Шампань или Прованс.Чили, Аргентина, Новая Зеландия.Испания, Италия.Калифорния.Но не отечественные.Винный продукт уж очень беспощаден к печени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boojum Опубліковано 19 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 19 серпня, 2014 Бургундия, Нормандия, Шампань или Прованс.Чили, Аргентина, Новая Зеландия.Испания, Италия.Калифорния.Но не отечественные.Винный продукт уж очень беспощаден к печени.То в них алкоголь не С2-Н5-ОН, а якийсь інший? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pent@gon Опубліковано 20 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 20 серпня, 2014 (змінено) Порівнювати будь-яке середньостатистичне європейське сухе вино вартістю 2-6 євро з відповідним по вартості українським — це нонсенс рівня: Барілла vs ЧумакЛавацца vs ГалкаХайнекен vs Оболонь чи, наприклад,Парміджано Реджано vs сирний продукт Комо У всіх цих випадках просто нема предмету для порівняння. Змінено 20 серпня, 2014 користувачем pent@gon Link to comment Share on other sites More sharing options...
boojum Опубліковано 20 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 20 серпня, 2014 Порівнювати будь-яке середньостатистичне європейське сухе вино вартістю 2-6 євро з відповідним по вартості українським — це нонсенс рівня: Барілла vs ЧумакЛавацца vs ГалкаХайнекен vs Оболонь чи, наприклад,Парміджано Реджано vs сирний продукт Комо У всіх цих випадках просто нема предмету для порівняння.Це особистий вибір: пити пиво з консервантом, чи без. Бо консервант придушує біологічні процеси - отже є отрутою за означенням. А Чумак чим не догодив? Соус як соус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodman Опубліковано 20 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 20 серпня, 2014 http://www.massandra.net.ua/i/200904/6tvDv.jpg http://www.massandra.net.ua/ru/news/2009/04/news38.htmlя у львові можу виготовити вино. без винограду взагалі.я стверджую що з кримського винограду сухе вино не вийде.мо вони (массандра) концентрат в Чилі купили у зробили сухарік. якщо на екскурсії по заводах Сонячна Долина Новий світ і Массандра екскурсоводи казали що не вийде сухе то я їм вірю. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nadin Опубліковано 20 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 20 серпня, 2014 мо вони (массандра) концентрат в Чилі купили у зробили сухаріким виноматериал с той же нашей Одещины гнали, например Link to comment Share on other sites More sharing options...
Миклован Опубліковано 20 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 20 серпня, 2014 (змінено) А вина Закарпаття?«Середнянське», «Троянда Закарпаття», «Берегiвське». http://www.cotnar.com/images/vinia/sovinon0.jpg Змінено 20 серпня, 2014 користувачем Миклован Link to comment Share on other sites More sharing options...
Київський хлопець Опубліковано 20 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 20 серпня, 2014 Любі друзі! "Виноробне господарство князя Трубецького" випускає суперові сухі вина, виноматеріал з Бериславського району Херсонської області..Але тільки сухі. Але - якісні, справжні. Випускає культові совєцькі назви: ( марочні) Наддніпрянське, перлина степу і Осамит України. В Києві фірмовий магазин ( дають дегустувати безкоштовно і тут же продають і раз в тиждень екскурсії) вул Велика Васильківська 68. ( напроти Центрльного стадіону). Вина - супер! ( наче сам робив )) Хоча й дорогі : Осамит 89 грн., Перлина - 70 грн.Хто купить непошкодує )) На Подолі, на набережній. є давно відомий фірмовий магазин - ресторан "Масандра". Там - теж вина були справжні, можна було прости продегустувати по 6 грн. за 50 грам ( найдешевше).Найдорожче -"Чорний Доктор" - 18 грн. 50 грам. Ціни - трьохмісячної давності. Як там зараз давно не був, не скажу.Бастардо Магарача, Ай- Серез , Алеатіко - Аю-даг" - все супер!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goodman Опубліковано 20 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 20 серпня, 2014 им виноматериал с той же нашей Одещины гнали, напримерну от і я про це.в Криму дуже солодкий виноград.сухарика з нього не зробиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
komor@ Опубліковано 20 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 20 серпня, 2014 http://shabo.ua/products/still-wine/shabo-wine Сподобалось Мерло та Сапераві Link to comment Share on other sites More sharing options...
pent@gon Опубліковано 20 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 20 серпня, 2014 (змінено) в Криму дуже солодкий виноград Солодкий кримський виноград? Це небилиця. Я думаю, шо тебе розвели гіди кримських винних заводів. Не ображайся на них, вони всіх мусять розводити.В Криму не роблять сухих вин просто тому, шо неможливо "зробити цукерку" із неякісного, невідповідного виноматеріалу.Саме тому єдиний комерційний вихід для них - тупо додати цукру та спирту і отримати на виході свої славнозвісні "десертні" вина p.s.Якісне сухе вино - НЕ КИСЛЕ. Воно - різного ступеня солодкавості.Смак, запах та "букет" вина наперед визначається саме рівнем солодкості винограду, нашим кислякам дуже і дуже далеко... Змінено 20 серпня, 2014 користувачем pent@gon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Газда Опубліковано 20 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 20 серпня, 2014 А шо у Києві, на Великій Васильківській, магазин з дегустацією "Троянда Закарпаття" ще працює? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Resident Опубліковано 20 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 20 серпня, 2014 хотите нормального вина? не берите бутылочное,я как-то на винзаводе работал так там в то вино что в бутылки разивали столько всякой хрени химичекой добавляли.. чтоб не терялся цвет, чтоб не выпадал осадок и т.д. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Київський хлопець Опубліковано 20 серпня, 2014 Report Share Опубліковано 20 серпня, 2014 А шо у Києві, на Великій Васильківській, магазин з дегустацією "Троянда Закарпаття" ще працює?А вже навіть забув де такий колись був. Мабуть дуже давно Може десь поближче до пл. Льва Толстого ( давні спогади).Хоча Троянда - вино суперове, з трояндовим присмаком Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts