Перейти до змісту

Верховна РАДА


кноп

Recommended Posts

о, головний тухєс країни такі прибув до ВР, в залу зайти воно злякалося, а зараз свю фракцію муштрує... от тільки я не зрозумів, це та сама зала, де Ікунович своїх ... востаннє іпав?

Янык своих в "Зоряном" нагибал .

Link to comment
Share on other sites

Сам Турчинов подтвердил мое мнение:

 

Секретар Ради нацбезпеки Олександр Турчинов назвав депутатів, які заблокували президію парламенту у четвер, російською агентурою.

Про це він заявив на брифінгу 5 жовтня у Верховній Раді.

"На превеликий жаль, російська агентура, яка працює в парламенті, блокуванням президії Верховної Ради зірвала засідання, і Верховна Рада не змогла схвалити закон, який визначав Росію країною агресором", – обурився він.

"Блокування трибуни було свідомою провокацією. Жодних аргументів не працювало! Немає ніяких виправдань блокуванню сьогодні трибуни і зриву голосування за визнання Росії агресором", – зазначив Турчинов.

Крім того він додав, що депутатам, що блокували президію "немає виправдання".

"Можна спекулювати, робити популістичні заклики, але нічим не можна виправдати відмову голосувати за закон, який визнає Росію агресором", - додав секретар РНБО.

 

http://www.pravda.com.ua/news/2017/10/5/7157437/

 

Хуевый Пастор не соврет.

И Аннушка Герман Ира Луценко сказала то же самое. И про львовский мусор не забыла.

Значит, правда.

а гавриш сейчас на прямом наоборот грит..шо оппозиционеры правильно сделали шо недопустили этот закон пока..потому..что там всё прописано все очень и очень нехорошо  для Украины

Link to comment
Share on other sites

а гавриш сейчас на прямом наоборот грит..шо оппозиционеры правильно сделали шо недопустили этот закон пока..потому..что там всё прописано все очень и очень нехорошо  для Украины

 

Завтра проголосуют. Или заночуют в Раде штук 20 провластных депутатов, или придут пораньше - и возьмут под охрану трибуну и президиум. Дальше - дело техники. Голоса найдутся - в том числе и в Оппоблоке.

 

Интересно, совсем ли снимут "минский" пункт, или заменят резолюцией Совбеза (что еще хуже, ибо абсолютно обязательно). Мне кажется, второй вариант более вероятен - не надурить они не могут.

Link to comment
Share on other sites

гавриш правильно говорит..

шо слова минские соглашение в законе недолжно быть..

если прозвучит слово минские угода..в законе мы признаем таким законом подписи плотницкого и захарченко

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Комусь до голови прийшла абсолютно хибна, неконструктивна, шкідлива ідея. Я не розумію, чим можна пояснити посилання на домовленості в проекті закону, який в тій чи іншій редакції може стати законом. Це по суті легітимізація, введення у правове поле домовленостей. У такий спосіб вони набувають статусу нормативного акту рівня закону. Це дуже небезпечна річ. І я зараз кажу лише про формальні ознаки.

 

Якщо подивитися на самі домовленості, можна побачити: є речі, які вже виконані, які бажано виконати і які виконувати небезпечно. Термін їхнього виконання по кожній з частин частково сплив, частково наполовину, а частково – на перспективу. А що тепер ми робимо? Ті проблеми, на які вже дали відповіді вчора, знову виносимо на порядок денний. Наприклад, внесення змін до Конституції. Але вже в усьому світі зрозуміли, що це речі неприпустимі, що не може група людей чи регіон диктувати волю всьому суверену. Є багато речей, які у такий спосіб легітимізуються.

Я категорично проти того, щоб у законопроект втягувалися посилання на домовленості. Але я не можу повірити в те, що ті, хто їх вносить – вороги. Скоріше за все, ведеться якась тактична гра. Активність, спосіб внесення, написаний текст, розмови... Це не закон про реінтеграцію, це певний набір норм, які не відповідають на більшість питань, що існують. І навіщо називати реінтеграцією документ, в якому немає відповіді на запитання про суть реінтеграції? Цей законопроект можна назвати "про тимчасовий статус окупованих територій", але це не закон про реінтеграцію, про це навіть не можна говорити. А це означає, що ми йдемо дорогою війни. Цей закон принесе війну, а не мир.

 

Правильний закон про реінтеграцію має, по-перше, завести ситуацію в правове поле. Ми перебуваємо зараз за його межами. По-друге – зафіксувати нинішній статус, а в ньому розв’язати питання прав людей, які перебувають обабіч лінії розмежування. Тому на сьогодні і ті, і ті ущемлені в правах: одні зараз, а другі – і зараз, і в майбутньому. Тому, що одні не мають статус громадян, які перебувають на території, де ведуться бойові дії, а другі не мають статусу учасників бойових дій, тому що насправді вони сьогодні всі формально ходять під криміналом.

Наступне: закон повинен показати хронологічні рамки розвитку ситуації, економічні, соціальні, гуманітарні і фінансові питання застосування перехідного права, амністії, тощо. Всі ці розділи мають стосуватися ситуації на Донбасі та Автономній Республіці Крим. Принципи мають бути одні й ті ж. І вони мають відповідати на запитання як ми будемо рухатися сьогодні-завтра-через 15-25 років? А також в який спосіб це робити – це одне з найважливіших питань.

 

Такий закон має розроблятися і прийматися таким чином, щоби територіальні громади, які знаходяться на окупованих територіях, шляхом безпосередньої прямої демократії виділили громадян, які б разом із тими, хто працює в Києві, сіли і розробили цей документ. Тому що суб’єктами в цьому законі є територіальні громади. Таких суб'єктів як ОРДЛО там немає, тим паче "ДНР" та "ЛНР". Це ще один недолік цього документу – застосування в лапках в законі двох понять.

 

Люди, які писали цей законопроект – забули про те, що є Конституція, і говорять про інше – право, державу, але людей там немає, як власне і реінтеграції. Реінтеграція – це не повернення і не входження, це рух назустріч у законний, конституційний спосіб. Окрім того, всі ці кроки мають бути розписані в часі. Тільки тоді документ буде допустимо називати "законом про реінтеграцію".

 

Роман Безсмертний

Лідер партії Третя українська республіка, екс-посол України в Білорусі

Link to comment
Share on other sites

Самопомич заблокировала трибуну.

Парубий в сортире. Ира Геращенко бьется в истерике вместо него.

Сумасшедшая Таня Чорновил прибежала на выручку Ире. Орут в две глотки.

 

Драка. Парубий со спущенными штанами прилетел из сортира. Перерыв.

22154539_10210546539527420_6356066252701

Link to comment
Share on other sites

Педрилу вызвали на ковер

 

Президент Украины Петр Порошенко вечером в четверг, 5 октября, проведет встречу с послами США и Германии Мари Йованович и Эрнстом Райхелем.

 

Глава государства обсудит с дипломатами срыв голосования Верховной Рады за президентские законопроекты по ОРДЛО, сообщает "РБК-Украина" со ссылкой на собственные источники в Администрации президента.

 

Как сообщалось, президент уже встретился парламентской фракцией БПП и обсудил с ней ситуацию в Раде и дальнейшие перспективы голосования за законопроекты № 7163 и №7164.

Link to comment
Share on other sites

22154539_10210546539527420_6356066252701

Классная репродукция. Как на картине конца 19го - начала 20го века. Буржуа какие то, блядь.

 

Если кто то им верит это или бессмертные которым время пофиг или больные на голову.

Змінено користувачем Pasha
Link to comment
Share on other sites

Слезы мешают говорить....  :weep:

 

"Президент, який прийшов до нас сьогодні із сивим волоссям, де кожна смерть лягля на його плечі... То хай уся ця сивина трошечки опуститься на голови наших депутатів, якщо вони готові так безвідповідально не натискати на зелені кнопки і ввалювати краіну у війну і добавляти смертей і горя на Донбасі", - Ірина Луценко після засідання фракціі за участі Порошенка.

Link to comment
Share on other sites

1. Завтра проголосуют. Или заночуют в Раде штук 20 провластных депутатов, или придут пораньше - и возьмут под охрану трибуну и президиум. Дальше - дело техники. Голоса найдутся - в том числе и в Оппоблоке.

 

2. Интересно, совсем ли снимут "минский" пункт, или заменят резолюцией Совбеза (что еще хуже, ибо абсолютно обязательно). Мне кажется, второй вариант более вероятен - не надурить они не могут.

 

1. БПП уже блокирует президиум и трибуну?

 

2. Прояснилось авторство этой "обманки":

 

«Народний Фронт» запропонував ще одну правку до статті №7 законопроекту №7163 згідно якої слова «Мінські угоди» мали б замінити на «Резолюцію ООН». Парадокс полягає у тому, що й у резолюції ООН є посилання на Мінські угоди <чуть ли не в каждом пункте>.

https://lb.ua/news/2017/10/05/378509_minsk_spotikannya.html

 

ЗЫ. Перепроверил: резолюция Совбеза, ссылку на которую НФ предлагает внести в закон, принята по инициативе России.

Турчинов, назвав себя и своих подельников "российской агентурой", не покривил душой. Он человек религиозный, истово верующий - врать не станет.

Змінено користувачем mick
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Голосуйте, давайте визнаєм Росію агресором, патріоти, голосуєм.

 

Это уровень головы украинской Верховной Рады.

Типичный фейл стейт.

 

20 человек у трибуны и жмут кнопку отдновременно.

Кого не выбирай - сплошные януковичи и рыгошобла.

 

Только сжечь все нахуй...

Link to comment
Share on other sites

И дело даже не в законе, хороший он или нет.

Дело в сути власти. Если надо похуй на все законы, выкрутил руки, подкупил, подтасовал - на, есть решение.

Но только этих пидаров начинашь пиздить, они кричат про законы и суды...

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Второй "закон" - 229.

Еще раз поздравляю свиноту. Вы не ошиблись с выбором.

 

ЗЫ. Появился расклад по фракциям: БПП, НФ, Виродження, Воля Напродаж, часть ОБПП.

Мои поздравления в силе.

Змінено користувачем mick
Link to comment
Share on other sites

Консерва продовжує
 

В чем заключается гибридная война?
1. В том, что реальные шпионы и агенты иностранных спецслужб внедрены в высшие эшелоны власти Украины под видом патриотов, каждый из которых может честно сказать: "Я стоял на Майдане".
2. Каждый из этих гибридных шпионов, имитируя патриота, носит вышиванку, поет Гимн Украины. кричит по делу и без дела "Слава Украине!"
3. Каждый из этих тайных агентов Кремля называет всех, кто его раскусил, открытыми агентами Кремля, консервами, подстилками и т.д.
Зачем они это делают?
Да за тем, чтобы посеять хаос в народе. Чтобы люди перестали понимать, где свой, где чужой. Чтобы не знали, кто прав, а кто лев.
Что происходит, когда в стране хаос?
Нормальные люди, понимая, что их втягивают в безумие, уезжают из страны. 
Эта же самая пластинка была замечательно отыграна в Крыму. Тот же самый сценарий. На материке все проходит по Крымской кальке.
Итак. В феврале 2014 года Аксенов набирал максимум 3% поддержки со своим русским миром. В марте на референдуме его поддержало большинство пришедших на выборы. Другое дело- на выборы пришло абсолютное меньшинство. 
В феврале 14 года Порошенко не набирал даже того, что набирал Аксенов. И в марте. И даже в начале апреля. А вот в конце мая, благодаря массовой манипулятивной пропаганде про выборы в один тур и "никто, кроме него", Порошенко набрал большинство голосов из пришедших на выборы.
На протяжении трех лет в Крыму создаются все условия к автодепортации. Люди выезжают из Крыма, потому что не могут жить в том российском безумии. Оно в Крыму гибридное? Нет. Оно там чисто российское. Без примеси и специй.
Что происходит на материке? На протяжении почти четырех лет выехало из страны более 5 млн граждан. Они едут от безумия подальше. Это то же российское безумие. Но оно здесь не может быть открытым, т.к. его насаждают те, кто "стоял на Майдане", кто с трибуны ВР верещит в вышванке "Слава Украине" и называет истинных патриотов "агентами Кремля".
Зачем народ подвигают к выезду на ПМЖ за границу? Затем, чтобы потом заместить его низкопробным пьющим российским электоратом. Все точно, как в Крыму. Затем, чтобы потом голосовали как надо и не просили большего, чем дают. 
......................................................
Их цель- вытеснить патриотов из страны и распродать Державу по кускам.
Вчера одна моя подруга не выдержала и поехала под ВР. Вот, что она написала мне ночью: "Лиза,обстановка такова: Господи спаси нас!Лиза в этот раз нас будут расстреливать в упор. Головорезы авакяна заявили нам прямо в лицо, по разговору все они сепары из ОРДЛО ей БОГУ. Амброськин и Голубан подтянул с ОРДЛО свое кодло, под ВР стояли РЮКЗАКИ авакова с ОРДЛО.Ты поняла?"
..........................................................
Более того, я уверена, что Аваков с Порохом позаимствуют омоновцев из "враждебной" россии. Кусюк с удовольствием отзовется. Как-никак, коллега Голубана и Амброськина. 
Концовка событий будет шедевральной. Кусюк приедет в вышиванке и будет паковать народ- "агентов кремля", дубася их дубинками по голове, с криками "Слава Украине"! А запаковав всех в автозак, положа руку на сердце споет Гимн Украины.
Оруэлл?
Нет. Действительность.

 

 

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...