Перейти до змісту

фигасе розенбладовцы щас набушников размазывают


Recommended Posts

цю, так вот же Олежек цитировал именно про пиисят и продажу дома: 

 

 


Печерський районний суд Києва близько 16:40 в суботу обрав запобіжний захід для депутата Верховної Ради Михайла Добкіна у вигляді утримання під вартою. Він може вийти під заставу 50 мільйонів гривень.

Рішення зачитала суддя Христина Тарасенко.

Депутат заявив, що у нього немає таких грошей і він буде думати, що робити далі. "Таких застав у КПК не було прописано ніде. Там є суми застав, вони сумірні з доходами людини, яку звинувачують. Потрібно подивитися декларацію, ще щось. Ну я ж не можу зараз продавати будинок, виселяти дітей з дружиною на вулицю, щоб зібрати гроші для того, щоб сплатити заставу", - обурився Добкін. ...


а ты тогда апчьом?

я думала, што уже и пиисят в три раза уменьшыли...  :consul:

Link to comment
Share on other sites

Судові засідання для обрання запобіжного заходу для нардепів ВР Максима Полякова (фракція "Народний фронт") та Борислава Розенблата (позафракційний) відбудуться 17-21 липня у Солом'янському райсуді Києва.

 

Про це пишуть Українські новини з посиланням на дані у НАБУ.

 

Згідно з повідомленням, прокуратура, ймовірно, проситиме суд обрати їм запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

http://www.pravda.com.ua/news/2017/07/16/7149761/
Link to comment
Share on other sites

Продублюю  :)

 

Михайло Добкін та брати-опозиціонери з волі обмінялися "малявами"...

Зміст записки переданої Добкіну опозицією, лишився невідомим, а він сам відписав їм наступне:

"Какое осколочное ранение? Вы чьо охренели? Деньги ищите!!!"

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Специализированная антикоррупционная прокуратура (САП) обратилась в суд с ходатайством о взыскании залога в размере 304 тыс. гривен, который был внесен за нардепа Максима Полякова (фракция "Народный фронт"), в госбюджет.

 

По словам собеседника Українських Новин в САП, ходатайство связано с тем, что Поляков не выполнил условия судебного решения по мере пресечения - отказался носить электронный браслет слежения и сдать загранпаспорта.

...

https://lb.ua/news/2017/08/01/372860_sap_prosit_sud_konfiskovat_zalog.html
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Соломенский районный суд Киева постановил обратить внесенный народным депутатом Максимом Поляковым залог в 304 тысячи гривен в доход государства и назначил ему новый залог - в размере 608 тысяч гривен.

 

Такое решение огласила судья Владлена Лазоренко, передает "Укринформ".

 

"Суд постановил ходатайство удовлетворить частично. Залог в 304 тысячи гривен обратить в доход государства. Также применить к Полякову меру пресечения в виде залога в большем размере. Определить Полякову новый залог в размере 608 тысяч гривен", - сказала Лазоренко.

 

Новый залог необходимо внести в течение 5 дней.

https://lb.ua/news/2017/09/07/375852_sud_naznachil_noviy_zalog_nardepa.html
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

:weep:  :lol2:

 

 

19 ЖОВТНЯ 201720:17
  •  

Під час обшуку в аеропорту Жуляни у депутата Борислава Розенблата було вилучено 13 ювелірних виробів.

Про це повідомляють джерела Insider.

За словами співрозмовника, йдеться про золоті прикраси, зокрема, ланцюжки та намисто з діамантами. Здебільшого прикраси були нові, в упаковках.

Водночас сам депутат Розенблат та його адвокат розійшлися у свідченнях щодо коштовностей.

Адвокат депутата Олексій Шевчук вдень 19 жовтня заявив Українській правді, що жодних коштовностей у його клієнта при собі не було, а сам Розенблат ввечері в інтерв’ю одному з телеканалів розповів, що прикраси були, але то була біжутерія.

Як відомо, 19 жовтня детективи НАБУ зняли депутата Борислава Розенблата з рейсу Київ-Кельн. Він збирався залишити Україну в той самий день, коли суд мав продовжити щодо нього запобіжний захід.

Детективи відпустили Розенблата після обшуку, з аеропорту він поїхав на засідання суду, який на даний момент ще досі не прийняв рішення про запобіжний захід.

Link to comment
Share on other sites

Детективы Национального антикоррупционного бюро в рамках отдельного уголовного производства проверят, насколько законно народный депутат Борислав Розенблат получил дипломатический паспорт. Об этом сообщает пресс-служба НАБУ.


Сведения о начале расследования детективы НАБУ внесли в Единый реестр досудебных расследований 20 октября, предварительно квалифицируя его как служебный подлог - ч.1 ст. 366 УК Украины.


"По версии следствия, должностные лица аппарата Верховной Рады, действуя по предварительному сговору с народным депутатом Бориславом Розенблатом, с целью обеспечения последним возможности выезда за границу, внесли заведомо ложные сведения в официальные документы", - говорится в сообщении.


По версии НАБУ, чиновники управления обеспечения межпарламентских связей аппарата Верховной Рады направили в  департамент консульской службы Министерства иностранных дел письмо с просьбой выдать дипломатический паспорт Розенблату, который якобы должен был с 18 по 22 октября 2017 уехать в Израиль для изучения возможностей кооперации и сотрудничества между Украиной и израильской Торгово-промышленной палатой, а также Ассоциацией производителей Израиля.


На основании этого письма Розенблату выдали дипломатический паспорт, с помощью которого он 19 октября хотел выехать в Германию.


Link to comment
Share on other sites

Солом‘янський райсуд Києва зобов‘язав нардепа Борислава Розенблата носити електронний браслет до 18 грудня.

 

Таке рішення у п‘ятницю ухвалив суддя Олександр Бобровник, передає кореспондент УП.

 

Крім того суд зобов‘язав Розенблата не покидати без дозволу слідчих та суду Київ та Житомир, утримуватися від спілкування з рядом свідків та підозрюваних, здати всі паспорти для виїзду за кордон.

 

"Ухвала може бути оскаржена впродовж 5 днів", - додав Бобровник.

 

У свою чергу Борислав Розенблат заявив, що оскаржуватиме це рішення.

 

"Оскільки суддя дав таку можливість, мої адвокати подадуть таку скаргу", - пояснив він.

 

Крім того він додав, що подасть заяву до ГПУ на дії НАБУ щодо його зняття з літака та обшуку.

http://www.pravda.com.ua/news/2017/10/20/7159143/
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

еще и извиняться будут...

 

 

Окружний адмінсуд Києва відкрив провадження за позовом народного депутата Борислава Розенблата до Національного антикорупційного бюро та Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, повідомляє прес-служба суду.

"Позивач просить суд визнати протиправними дії Національного антикорупційного бюро, які були узгоджені з прокурорами Спеціалізованої антикорупційної прокуратури про проведення щодо нього оперативно-розшукових дій", - сказано в повідомленні.

 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

еще и извиняться будут...

 

Верю, что доброе имя Борислава будет восстановлено, а сам он вернется к ответственной работе говорящей головки регионалов БПП.

И второе: пускай отую наглючую девицу, которая его обесчестила, посодют. Тем более, Юрий Витальевич неоднократно повторял, что она вне закона.

Змінено користувачем mick
  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Депутат Борислав Розенблат подав до Окружного адмінсуду міста Києва  позов до директора НАБУ, СБУ через співпрацю з ФБР, це вже його третій позов проти директора НАБУ Артема Ситника.

Про це повідомляє прес-служба Окружного адміністративного суду міста Києва.

 

Третьою особою Розенблат попросив залучити Генпрокуратуру.

 

"Позивач просить суд визнати протиправними дії Директора НАБУ Артема Ситника щодо залучення до оперативно-розшукової діяльності на території України працівників ФБР, без попереднього укладення міжнародного договору, відповідно до Закону України "Про міжнародні договори", - сказано в повідомленні.

 

"Також Розенблат просить суд визнати протиправною бездіяльність СБУ щодо не проведення належного та повного контролю за забезпеченням охорони державної таємниці Національним антикорупційним бюро України, як це передбачено законодавством, а саме розголошення інформації з грифом "державна таємниця" працівникам ФБР без попереднього укладення відповідного міжнародного договору", - додали в прес-службі.

 

Як додали в суді, наразі у відомстві розглядають питання про відкриття провадження за даним позовом.

 

Це вже третій позов Розенблата до НАБУ...

 

........

 

На уточнююче питання, чи не є всі ці позови помстою Ситнику,  Розенблат заперечив:

"Ніколи в житті нікому не мстився. Я хочу вияснити, чи діяв той чи інший орган в правовій площині, чи не порушували вони права нардепа, чи не є це втручанням у виборчі процеси і так далі. Щоб дізнатись, в рамках якого поля діє орган".

 

http://www.pravda.com.ua/news/2017/12/15/7165667/

 

Дави пиндосов, Богатырь Борислав! Гепрокувор тебе в помощь.  :tu:

Змінено користувачем mick
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...
  • 8 months later...
Операция НАБУ против Розенблата была противоправной. Апелляционный суд Киева развалил дело депутатов Розенблата и Полякова. ДОКУМЕНТ

https://censor.net.ua/news/3087220/operatsiya_nabu_protiv_rozenblata_byla_protivopravnoyi_apellyatsionnyyi_sud_kieva_razvalil_delo_deputatov

 

...Решение принято по иску подозреваемого народного депутата Борислава Розенблата...

Решение принял судья Руслан Арсирий без вызова сторон, в закрытом режиме...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

...і трохи коментарів з ХВУПу;

 

Треба вже розганяти це НАБУ. Толку = 0. Хай генпрокурор бореться з корупціонерами, якщо вважає за потрібне

cьогодні в 17:23

 

В зв'язку з чим виникає нетривіальне запитання: а чи не забагато на форумах єбанатів з-за обох "порєбриків" - східного, і, нажать, західного теж.

Змінено користувачем забанений
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...