Перейти до змісту

Новий курс


Euro

Recommended Posts

Да тут по ходу одни сплошные кацапские агенты, агитируют проявив своих коллег. Страна агентов однако.

Зрадила двох Президентів України. 

 Зрадила два Евромайдани!

 Але не зрадила путіна!

Link to comment
Share on other sites

"Мабуть, вже всі забули про віялові відключення в 1999??? 

В тому році Кучма (до речі, всі погодяться, що відносини між Леонідом Даниловичем і Юлією Володимирівною не найкращі були, але все-таки…) 
призначає Тимошенко віце-прем’єр-міністром з питань енергетики і на диво – віялові відключення припинилися…© Совпадение? Не думаю…

Мабуть, всі забули про «улюблений» бартер??? В той же період на тій же посаді Тимошенко ліквідувала бартер і до Бюджету попрямували багатомільйонні ресурси. 
І тільки завдяки тому, що гроші з’явилися – почали виплачувати заборгованість по зарплатах і пенсіях, які люди чекали місяцями……©Совпадение? Не думаю…

В 2005 році (це вже більшість пам’ятають) вперше в історії України проведено відкритий конкурс з продажу Криворіжсталі. До цього всі конкурси були закриті і запечатані за сімома замками. Все продавалося тихо. Тимошенко підготувала продаж Криворіжсталі і  держава отримала 24 мільярди 200 мільйонів гривень.   

Не Ющенко, а Тимошенко підвищила виплати у зв’язку з народженням дитини у десять разів. Чому не Ющенко ви запитаєте? А тому, що у 2005 році Україна перетворилася у парламентсько-президентську республіку і найвищою посадовою особою була прем’єр-міністр, більшість повноважень Ющенка перейшли до Тимошенко…
Тому і були постійні чвари, бо кожен Президент хоче на себе «тягнути ковдру», ось і Ющенко не міг змиритися з тим, що у нього залишились повноваження суто церемоніальні, як у Єлизавети ІІ. За такі справи Ющенко віддячив і відправив її у відставку, хоча, якщо зараз погуглити, то за два тижні він розхвалював Уряд аж заливався. 

До речі, в цей період Тимошенко визнають 3-ю найвпливовішою особистістю світу за версією Forbes. 
Ви хоч раз бачили, щоб Януковича чи Азарова відзначили хоч 30-м чи 99-м найвпливовішим??? Звісно, що не бачили! 

У 2008 році, під час другого прем’єрства, Тимошенко «наступила на хвіст» Росукренерго і з тих пір цього посередника вже не було. 
Фірташ досі зуб за це має, бо тільки на цьому втрачав 20 млрд доларів США щорічно. 

У цьому ж році Тимошенко підняла в рази пенсії, зарплати і стипендії. Всі пам’ятають Юліну тисячу?. 
Так, вона почала виплачувати і заощадження доби СРСР, які потім Янукович з Азаровим критикуючи чомусь прикрили, 
але в 2011-му знову-таки відновили і це вже була в народі Вітіна тисяча. 
І так можна продовжувати до безкінечності…
і про землю згадати, і про спортивні досягнення, адже Євро-2012 це не заслуга Януковича, а саме уряду Тимошенко. 
Можна про літаки Антонова написати, про нові робочі місця. В економіці і соціальній політиці їй дійсно не було рівних, і це правда."

https://forum.pravda.com.ua/index.php?PHPSESSID=glsdt36gnjcpkjg8db8a9rm9r6&topic=1008305.0


http://picsee.net/upload/2018-06-25/1227c804a6a6.jpg

Link to comment
Share on other sites

Уряд Тимошенко повернув шельф Чорного моря державі, 

09.09.2008, 07:50 - 318 0
Тимошенко: Шельф буде розробляти "Нафтогаз України" за держкошти
Розробляти нафтогазові родовища, розташовані на українській частині шельфу Чорного моря, буде Національна акціонерна компанія (НАК) "Нафтогаз України", заявляє прем'єр-міністр Юлія Тимошенко.

"Уряд повернув шельф Чорного моря державі, і розробляти шельф Чорного моря, де зосереджені найбільші запаси газу в країні, буде державна НАК "Нафтогаз України" за державні інвестиції, державні гроші", - сказала глава уряду на прес-конференції в Києві в понеділок.

"Ми не дозволимо останню надію на диверсифікованість забезпечення України природним газом практично "злити" у такий же спосіб, як раніше газовий ринок України був відданий RosUkrEnergo", - додала Тимошенко.


10 ГРУДНЯ 2010, ПʼЯТНИЦЯ, 16:54  1761
Тимошенко: ситуація з Vanco - це великомасштабна афера Ющенка та Януковича
Тимошенко підкреслила, що, будучи прем'єром, вона повернула країні шельф Чорного моря. Тимошенко підкреслила, що, будучи прем'єром, вона повернула країні шельф Чорного моря.
Як запевняє Тимошенко, в 2007 році Ющенко й Янукович "зовсім безкорисливо віддали цей стратегічний об'єкт чотирьом студенткам".
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко розповіла про конфлікт української влади з компанією Vanco навколо шельфу Чорного моря.

В інтерв'ю "Кореспондентові" вона зазначила, що шельф Чорного моря - це стратегічний запас нафти й газу на 16 тис. кв. км поверхні моря, що належав державі.

Як запевняє Тимошенко, в 2007 році тоді чинний Президент Віктор Ющенко й прем'єр Віктор Янукович "зовсім безкорисливо віддали цей стратегічний об'єкт чотирьом студенткам, одна з яких їздить сьогодні в ескорті Президента країни (йдеться про журналістку Олену Березовську - ред.) ".

"Це великомасштабна афера, яка була спільно здійснена Ющенком, Януковичем та Юрієм Єхануровим", - підкреслила лідер партії й додала, що така ситуація нічого спільного з іноземними інвестиціями не має.

"За чотирма студентками соромливо сховалися головні тіньові клани України, а компанія Vanco була лише ширмою в цій афері, - повідомила Тимошенко. - Саме тому, що в Україні таке можливо, до нас і не йдуть транснаціональні компанії - бояться такої масштабної корупції".

Тимошенко підкреслила, що, будучи прем'єром, вона повернула країні шельф Чорного моря, але із приходом Януковича "ми його знову втратили".

Як повідомлялося раніше, Міністерство охорони навколишнього природного середовища сподівається, що у мировій угоді з компанією Vanco Prykerchenska не буде переглянуто компенсацію збитків цієї компанії у зв'язку з розірванням Україною угоди про поділ продукції у Прикерченській ділянці шельфу Чорного моря.

Link to comment
Share on other sites

Ну так он же хотел на 2-й срок, а хвастаться ему нечем было лично, ну гнидасто-завистливый иуда оказался. В итоге слил и Юлю (уволил) и всю страну (отдал зэку считай кацапам) и сейчас говно на Юлю продолжает лить. 

Link to comment
Share on other sites

...В болоте нельзя плавать и по нему нельзя ходить, там можно только тонуть...

Влучно. Ситуація драматично загострюється тим, що навіть у випадку приходу до влади людей, що реально ставитимуть завдання усе перебудувати з нуля, буде проблема з зовнішньою ресурсною і т.д. підтримкою через розпад єдності західного світу.

Link to comment
Share on other sites

Шановні пані та панове - активісти гілки! 

На правах ТС нагадую, що тут пропонуються і обговорюються пропозиції Батьківщини і співзвучні з реформування країни.

 

Оце http://uapolitics.com/topic/36609-novij-kurs/page-17?do=findComment&comment=1061973

це http://uapolitics.com/topic/36609-novij-kurs/page-16?do=findComment&comment=1061947

це http://uapolitics.com/topic/36609-novij-kurs/page-15?do=findComment&comment=1061333

це http://uapolitics.com/topic/36609-novij-kurs/page-14?do=findComment&comment=1060953

це http://uapolitics.com/topic/36609-novij-kurs/page-14?do=findComment&comment=1061078

 

...прохання розміщувати в інших топіках, яких ви тут дофігіща створили.

Link to comment
Share on other sites

Зрадила двох Президентів України. 

 Зрадила два Евромайдани!

 Але не зрадила путіна!

POSTED BY: УКРОП.ORG 25.06.2018

 

Совершенно не зря политтехнологи отмечают, что важные детали и факты скрываются в мелочах. Все уже оценили с каким размахом и пиаром прошло выдвижение Юлии Тимошенко в президенты. Все было тщательно замаскировано для того, чтобы нигде не найти связь с пророссийскими политиками в Украине, в частности с Виктором Медведчуком, и политтехнологам Тимошенко это удалось, передает УКРОП со ссылкой на Replyua.net.

 

Тимошенко маститый политик и заработала авторитет за все годы независимости Украины собственноручно, но вот впервой тезисы, которые она использует являются копией тезисов Виктора Медведчука, только немного в другой интерпретации. Все хорошо помнят биг-борды, ситилайты «Украинского выбора», возглавляемого Медведчуком. Так вот главный слоган Медведчука: «Референдум – власть народа». Это уже потом он начал за всем этим продвигать идею – вынести на всеукраинский референдум вопрос федерализации Украины.

 

Юлия Тимошенко также предлагала уже неоднократно провести всеукраинский референдум за то, чтобы сменить форму правления в Украине. Юлия Владимировна прекрасно понимает, что заявить открыто о федерализации очень опасно, не все в Украине после Майдана и ассоциативной связи с Медведчуком готовы к этому, но крючок заброшен и главная идея озвучена. Если выборы пройдут, как надо, то вопрос федерализации станет сугубо делом техники.

Link to comment
Share on other sites

Уважаемая, опять вы все за уши притянуть говно пытаетесь. «Референдум – власть народа» - лозунг как лозунг, это как небо синее, а трава зеленая. А если идет дождь, то значит мокро. Но вы уже и в этом всем кацапство увидите.

Юля четко заявила, что никакой федерастии она не допустит, а значит не будет и референдума. Но, кстати, по Конституции действительно народ может проводить референдум, и даже отделять области от Украины, не то что федерализацию вводить. Так что, если люди захотят что-то такое, это опять Юля виновата?

Link to comment
Share on other sites

 

Украина до сих пор страдает из-за финансовой политики премьера Тимошенко, - Пинзеник
 
im578x383-Pynzenyk_W_Dosje_1.png
 
 
В 2009 году, с учетом приближения президентских выборов, тогдашний премьер-министр Юлия Тимошенко загнала Украину в долговую яму, из которой мы до сих пор не можем выбраться

Об этом рассказал дважды министр финансов, основатель и первый председатель партии ПРП Виктор Пинзеник в эфире программы "Досье" с Сергеем Руденко на телеканале Эспрессо.TV.

По его словам, именно это решение Тимошенко и стало причиной его решения не подписывать государственный бюджет 2009 года и подать в отставку с поста главы Минфина.

"Если эксперты внимательно посмотрят развитие ситуации за последние 10 лет, то влезания в серьезные (финансовые - ред.) проблемы началось в 2009 году. Дефицит бюджета и прирост долга был крупнейшим - не в абсолютном размере, а в относительном значении. И это был единый бюджет, на котором нет подписи министра финансов. Потому что я отказался подписывать этот документ", - заявил Пинзеник.

По его словам, после принятия бюджета-2009 он попытался убедить правительство "переделать бюджет, принять новый".

"И Минфин даже подготовил целый ряд решений, в которых нуждалась страна. Не простых решений, потому что страна находилась в состоянии кризиса. Главная философия этих решений была в том, чтобы не позволить втянуть страну в долги. Напомню, что на тот момент долг Украины был меньше, чем 100 млрд грн против нынешних более 2 трлн грн. И страна была бы в совсем другой ситуации, если бы она придерживалась совсем другой бюджетной и макроэкономической культуры, которая к тому времени уже каким-то образом была сформирована. К сожалению, найти поддержку и понимание в правительстве не получилось. Я остался один. И мне пришлось принимать решение - решение для меня очевидное", - рассказал Пинзеник.

При этом после своей отставки он встретил Тимошенко только "через несколько лет": "В зале парламента".

xi-xi
:shuffle:
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Розпочинаємо дискусію, кого можна назвати моральним авторитетом нації

26.07.18 14:51

 

Юлія Тимошенко запросила українців розпочати дискусію про те, хто є моральним авторитетом нації та країни, і хто в разі ухвалення нової Конституції міг би стати потенційний членом Національної асамблеї самоврядності.

 

Як написала лідер партії «Батьківщина» на своїй сторінці у Facebook, у проекті нового суспільного договору (нової Конституції), який вона запропонувала під час Форуму в Києві, передбачено формування Національної асамблеї самоврядності з моральних і духовних авторитетів нації, а також з голів Всеукраїнських асоціацій. Саме ця асамблея виконуватиме функцію контролю суспільства за владою.

37861639_1882562058448555_13759276054583

«Як правило, це питання викликає найбільше дискусій під час обговорення «Нового курсу». Люди легко пригадують моральних авторитетів нації з минулого, з історії, але не можуть дійти згоди щодо своїх сучасників», – сказала політик.

Юлія Тимошенко також зазначила, що їй було б цікаво почути думку українців.

«Хто, на ваш погляд, є сьогодні моральним авторитетом нації і країни? Чия думка вам важлива? Кого б ви хотіли бачити у Національній асамблеї?» – запитує лідер партії.

Link to comment
Share on other sites

Розпочинаємо дискусію, кого можна назвати моральним авторитетом нації,

Чиє б мичало, а чиє б мовчало. Авторитарка аморальна

Змінено користувачем Святослав_
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Пропонується механізм всенародного відбору авторитетів. Наче ж непогана пропозиція, чи як?

 

Please wait.. Loading
Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

На  2014 здавалося, що йулька вже відіграний матеріал. Навіть тодішні лідери БЮТу (турч, яценюк, аваков) кинули бабцю та заснували народний фронт. Те, що йулька знову стала активним політиком - це заслуга поганих дій пєці і його команди.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...