Перейти до змісту

Петрушка-позитив [блокування vk/ok/ya]


Citizen UA

Recommended Posts

  • Replies 1.3 тис
  • Created
  • Остання відповідь

 

 


В результате данного решения миллионы пользователей на Украине были лишены возможности свободно общаться В результате данного решения тыщи хробаков отруйных лишились возможности собирать кучю инфы, отслежывать миллионы юзеров, их контакты и перемещения онлайн. 

 

:blush2:  

Link to comment
Share on other sites

Total commander заменяет все. Архивация выделенного по ALT+F5.

 

Так-то оно так. Но у меня было пару раз, что Тотал "слетал с катушек" - не учитывал структуру сжатого файла и при распаковке валил всё содержимое в одну папку.

Змінено користувачем Soloviev
Link to comment
Share on other sites

 

 


Так-то оно так. Но у меня было пару раз, что Тотал "слетал с катушек" - не учитывал структуру сжатого файла и при распаковке валил всё содержимое в одну папку.

 

То скорее всего вина не ТС, а архиваторных плагинов, или их настроек.

Link to comment
Share on other sites

указ вводит в действие решение СНБО еслишо, а не сам по себе запрещает по воле преза

РНБО по сути дорадчий орган при президенті. Рішення все одно за Педром, підпис під указом його і нікого більше.

Так Порох жеж не сам, это всьо РНБО. Он токо разместил обьяву.

:pleasant:

Та да... Мапєд не мій...  :gigi:

Link to comment
Share on other sites

Я и на линух FAR ставлю. :shuffle:

 

это жаль, мне на маке FAR'а временами не хватает.

 

а шо, під *ніксами маца некошерна? (MC = midnight commander)

Змінено користувачем uzzer
Link to comment
Share on other sites

СБУ проводить обшук в київському та одеському офісах "Яндекс Україна" за статтею "Державна зрада".

 

Про це повідомляє MarketingChallenge, з посиланням на прес-секретаря служби безпеки України Олену Гітлянську, яка підтвердила цю інформацію.

 

За словами Гітлянської обшук проводиться на підставі статті 111 Кримінального кодексу України - державна зрада.

 

Вплив статті поширюється на загрозу інформаційній безпеці країни. Винним за цією статтею загрожує позбавлення волі строком на 12-15 років з конфіскацією майна.

 

"У наших офісах в Києві та Одесі зараз знаходяться представники Служби безпеки України. Інформацією про причини сьогоднішніх дій СБУ ми поки не володіємо ", - повідомили в прес-службі компанії Яндекс.

 

"До наших офісів вже виїхали адвокати. У рамках правових процедур ми готові надати органам необхідну інформацію", - додали в прес-службі.

https://www.epravda.com.ua/news/2017/05/29/625410/
Link to comment
Share on other sites

 

 


А я все думав с фіга вони 1С зачепили...

 

Та просто так, Ахмєтов РНБО пріказал :weep:


А Ви вважаєте нормальним, що військові користуються програмами, які розробляє, впроваджує і супроводжує країна - ворог? І всі держоргани теж? Я вже не кажу за інші структури. Тобто вся господарська інфа України теоретично доступна кацапам, роби з нею, що хочеш.

 

Не люблю брехні і маніпуляцій, 1С і парус ніхто не забороняв і тим більше не "блокував", як нам пояснює "спеціаліст" з відео - це стосується лише держпідприємств з нового податкового періоду, є роз'яснення СБУ з цього приводу.

Ще раз - нікого не змушують переходити на інші програми, просто держоргани переведуть, і це потрібно було зробити раніше. Як на мене - треба було б рекомендувати відмовитись всім - навіть "дрібноті" - це ненормально використовувати програми агресора.

 

А щодо Ахмєтова - то всі знають, що це гаманець Хуйла в Україні, тобто один гаманець Хуйла був причиную, що гроші перестануть надходити до другого гаманця Хуйла :weep: їй-бо воістєну загадочная рузькая душа в ліце татаріна Ахмєтова і таджика чи хто там цей чурка Усманова  :weep: 

Link to comment
Share on other sites

:gigi:

Вице-спикер Госдумы Ирина Яровая прокомментировала проверки, которые проводят сотрудники Службы безопасности Украины в офисах Яндекса в Киеве и Одессе, передает РИА «Новости».

 

«Репрессивная машина Порошенко готова переехать права и свободы своих граждан вдоль и поперек в порыве бешеной русофобии. «Яндекс» встал на пути дезинформации идеологов Киева и здесь уже возник чрезвычайный инцидент и прецедент для Европы и США. И где (представитель ОБСЕ по вопросам свободы СМИ, — «Газеты.Ru») Дуня Миятович? И где свобода слова?», — сказала она.

 

Яровая также отметила указала на необходимость принять международные акты об информационной безопасности, так как «мир все более погрязает в болоте двойных стандартов и провокаций».

https://www.gazeta.ru/politics/news/2017/05/29/n_10107407.shtml
Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...