Elguider Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 (edited) Вам видней йопт!ото раньше часи були, вкрав - в ростоф. А шо чічяс? Наскирдував і в ліндин йопт. Edited December 24, 2019 by ElGuider Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 У Сітізена крадена кацапська вінда. Срамота! Вінда америкосівська, лошара! Link to comment Share on other sites More sharing options...
хозяин Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 Вінда америкосівська, лошара! Получается, что товарищ Хома спиздемши? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 Получается, что товарищ Хома спиздемши? Йому за кацапів болить... Link to comment Share on other sites More sharing options...
хозяин Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 Йому за кацапів болить... Брешет как англичане петров и боширов на!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelfor Posted December 24, 2019 Report Share Posted December 24, 2019 На відміну від попередніх таємничих "рятівників" форуму, заявляю прямо, що вже декілька днів я листуюся з Фомою на тему передачі форуму/домену до того, як настане апокаліптичне 20 грудня.Переносити є куди, питання чи це комусь потрібно? Прохання відписати небайдужих в тему. Голосувалку не створював, бо голий тиць в голосувалку - ні про що, цікавлять думки. Моє бачення.1. Прибити всі свистілки, які не відносяться до власне форуму: ЧатБлогиГалерею (або заморозити її, наразі вона 1 гб важить - некритично) Треба буде повтикати в ситстему додачі зображень в IP Board.Немодерований форумзачистити теми з Кошика2. Створити окремий форум з робочою назвою "Флуд", куди скинути всіх "котиків і собак" і т.п. Зі зброєю не знаю що робити. у Флуд шкода. 3. Стоїть питання по модерації. Якщо форум відкрити для сторонніх (а його треба відкрити) то потрібен хтось, хто буде прибивати явних неадекватів і ботоферму. Було б добре, якби вуйко підписався на цю роботу - він психічно стабільний і в особистій мстивості непомічений. Чекаю зауважень і пропозицій, якщо це взагалі комусь цікаво.Може бути модератор на непостійній основі Link to comment Share on other sites More sharing options...
Спартак Posted December 25, 2019 Author Report Share Posted December 25, 2019 Чи потрібна нам в принципі пісочниця для свіжозареєстрованих? У нас зараз цілий окремий форум "Вітальня".Питання з ботами-спамерами - окрема тема. Ми їх або відсічемо технічно або вони будуть спамити чи в пісочниці чи на основному форумі. Питання чи потрібна пісочниця в принципі? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted December 25, 2019 Report Share Posted December 25, 2019 Чи потрібна нам в принципі пісочниця для свіжозареєстрованих?Спартак, спустись з небес. Бажають зареєструватися лише боти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Спартак Posted December 25, 2019 Author Report Share Posted December 25, 2019 Моє бачення.1. Прибити всі свистілки, які не відносяться до власне форуму: ЧатБлогиГалерею (або заморозити її, наразі вона 1 гб важить - некритично) Треба буде повтикати в ситстему додачі зображень в IP Board.Немодерований форум2. Створити окремий форум з робочою назвою "Флуд", куди скинути всіх "котиків і собак" і т.п. Зі зброєю не знаю що робити. у Флуд шкода. наразі перемістив немодерований форум в архів.Котів і собак + зброю залишив у розділі Тематичні форуми.Блоги прибивГалерею поки залишимо в спокої, бо це єдиний спосіб залити зображення напряму на форум (хоча спосіб мені категорично не подобається). Короче реформи Галереї - не на часі. Чи потрібен нам календар? Там зараз дні народження всіх спамерів, усіх, хто набрехав дату народження і кількох диваків, які написали правду Link to comment Share on other sites More sharing options...
хозяин Posted December 25, 2019 Report Share Posted December 25, 2019 Бажають зареєструватися лише боти. Вот суки ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
хозяин Posted December 25, 2019 Report Share Posted December 25, 2019 кількох диваків, які написали правду Я не дивак, я просто честный!!! Календарь пофиг, песочница не нужна. И нужно терпение, форум оживёт после очередного землетрясения на ФУПе, нужно ждать йопт! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Спартак Posted December 25, 2019 Author Report Share Posted December 25, 2019 Спартак, спустись з небес. Бажають зареєструватися лише боти. Про небеса.Я реаліст і в неймовірну навалу нових і цікавих юзерів не вірю. Але ви з МГ вклали багато часу і ресурсів в форум. Це буде неправильно з мого боку його перейняти і зробити всього нічого. Тому я планую зробити необхідний мінімум для усунення перешкод життєдіяльності форуму. Чи буде форму жити - вирішать самі форумчани.Але деякі моменти треба зашліфувати. Бо зараз треба мати якийсь відчайдушний потяг до нашого форуму, щоб пройти всі кола пекла реєстрації і допусків. А враховуючи, що форум політичний - то це виходить ілюстрація анекдоту: я бігла за вами 3 кілометра, щоб сказати вам, які ви мені байдужі В подальшому, якщо форум буде подавати ознаки життя, тоді є сенс проводити "рішучі реформи", 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Posted December 26, 2019 Report Share Posted December 26, 2019 погоджуюсь з попереднім дописувачем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Спартак Posted December 26, 2019 Author Report Share Posted December 26, 2019 Прибив чатДеактивував календар. Якщо буде актуально - завжди можна включити.Галерею приховав з головної, для зареєстрованих вона доступна ,якщо треба зображення завантажити З поштою і реєстрацією юзерів - в процесі. Поки неясно як боти капчу обходять. А чому форум пише "Сьогодні", "вчора", але раніші дати англійською? всі дати змінив на цифрові в звичному для українців форматі 26.12.2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted December 26, 2019 Report Share Posted December 26, 2019 А якщо іншу капчу причепити? Чи то складно? ЗіБекапи робиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Спартак Posted December 26, 2019 Author Report Share Posted December 26, 2019 А якщо іншу капчу причепити? Чи то складно? ЗіБекапи робиш? автоматично робляться Капчі треба пробувати різні. Взагалі гуглова вважається найнадійнішою. Короче будем пробувати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Спартак Posted December 26, 2019 Author Report Share Posted December 26, 2019 Наразі хочу висловити подяку Фомі/Хомі за зроблену роботу і сталеву волю, що дозволило йому довести процес передачі форуму до логічного завершення, попри явне бажання прибити форум і насцяти зверху Враховуючи, який обсяг гівна на нього лиють на ФУПі (та й тут) стільки років, я його цілком розумію. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euro Posted December 26, 2019 Report Share Posted December 26, 2019 на нього лиють на ФУПі (та й тут) стільки роківТа він всім фору дасть. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted December 26, 2019 Report Share Posted December 26, 2019 автоматично робляться Капчі треба пробувати різні. Взагалі гуглова вважається найнадійнішою. Короче будем пробувати Китайці повзунки у капчах полюбляють. Які мишою тягати тре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Спартак Posted December 26, 2019 Author Report Share Posted December 26, 2019 Та він всім фору дасть. почитай гілочку на ФУПі про uapolitics https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1052431.0- там адЬ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted December 26, 2019 Report Share Posted December 26, 2019 Як отут капча. http://www.ems.com.cn/english.html можна забити будь-який трек-номер, щоб подивитися не капчу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euro Posted December 26, 2019 Report Share Posted December 26, 2019 почитай гілочку на ФУПі про uapolitics https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1052431.0- там адЬ! 12 сторінок! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted December 26, 2019 Report Share Posted December 26, 2019 попри явне бажання прибити форум і насцяти зверхуТак я ще можу!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted December 26, 2019 Report Share Posted December 26, 2019 Капчу треба зробити кастомну, це єдиний варіант. Банальні питання українською - і відповідь українською. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted December 26, 2019 Report Share Posted December 26, 2019 Капчу треба зробити кастомну, це єдиний варіант. Банальні питання українською - і відповідь українською. А до капчі генератор питань? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted December 26, 2019 Report Share Posted December 26, 2019 А до капчі генератор питань? Нафіга? Ботам то не цікаво. Наприклад слово "Їжак" - це адова капча для бота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted December 26, 2019 Report Share Posted December 26, 2019 Нафіга? Ботам то не цікаво. Наприклад слово "Їжак" - це адова капча для бота. Я про те, що варіантів питань треба дофіга Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Хома Posted December 26, 2019 Report Share Posted December 26, 2019 Я про те, що варіантів питань треба дофіга3-5 питань досить. Link to comment Share on other sites More sharing options...
хозяин Posted December 27, 2019 Report Share Posted December 27, 2019 Наразі хочу висловити подяку Фомі/Хомі за зроблену роботу і сталеву волю, +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted December 27, 2019 Report Share Posted December 27, 2019 Хай під час реєстрації кажуть у мікрофон "Паляниця" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts