Перейти до змісту

ІМПІЧМЕНТ


Recommended Posts

Порошенко не випустить більше жодного політв’язня

 

Сьогодні до редакції ІНФОРМАТОРа звернулися активісти і правозахисники з Комітету визволення політв’язнів, які повідомили, що в Адміністрації Президента мають чітку позицію – не випускати політв’язнів режиму Януковича.

 

“В липні ми звертались до Президента з проханням звільнити ряд осіб, які сидять наразі у в’язницях України за повністю сфабрикованими справами – це політв’язні режиму Януковича, серед них є активісти, яких було ув’язнено за участь у акціях Майдану, правозахисники, митці тощо. Лише сьогодні – 6 вересня нам прийшла відповідь (прим. ред.: відповідь мала надійти у десятиденний термін) – у листі за підписом Ложкіна йдеться, що ніяких політв’язнів не звільнятимуть”, – повідомила координатор Комітету Тетяна Близнюк.

 

Тож, виходячи з вищенаведеного – можна зробити тільки один висновок: звільнення маленького списку політв’язнів одразу після революції – було лише піар-акцією нової влади, яка ставиться до політв’язнів не краще попередньої. Також, як стало відомо ІНФОРМАТОРу, двох політв’язнів режиму Януковича (батька і сина Ребікових), які перебувають в ув’язненні на окупованій території Криму у будь-який момент готова була випустити без суду російська сторона. Тільки за двох умов, – або Ребікови визнають себе громадянами Росії, а Крим – територією росії (це була негласна умова і на неї Ребікови не погодились), або (за гласною умовою), якщо українська сторона виправдає або амністує їх. Довгий час Комітет визволення політв’язнів вимагав від омбудсмена, Верховної Ради, Президента вжити бодай якихось заходів по звільненню Ребікових. Днями ж стало відомо, що Росія вже винесла їм новий вирок (вже згідно значно суворіших законів Російської Федерації) та ближчим часом відправить їх для відбування 7-річного терміну покарання до Магадану.

 

Також варто зазначити, що список політпереслідуваних не просто не зменшився – в останні місяці він почав зростати. Кореспонденти ІНФОРМАТОРа регулярно відвідують політичні суди, як у старих справах, так і у нових. Судочинство не змінилося – людей судять за закритими дверима, журналістам не дають часом зайти навіть до будівлі суду, забороняється проведення фото і відеозйомки кричущих порушень суду і слідства, у судах працюють колишні співробітники “Беркуту”, які не цураються перешкоджання журналістській роботі та часто застосовують до журналістів силу. А нещодавно журналісти ІНФОРМАТОРа на одному з таких закритих судів зафіксували на відео суддю, який проводив засідання у справі одного з політв’язнів у стані наркотичного сп’яніння. Тож, або життя по-новому – це просто порожнє гасло, або ближчим часом ми побачимо справді нові репресивні вибрики, на які ніхто не міг чекати так скоро після перемоги Революції Гідності.

 

Ганна Сінькова для ІНФОРМАТОРа

 

http://www.informator.su/poroshenko-ne-vipustit-bilshe-zhodnogo-politv-yaznya-pravozahisnik/

====================================================

 

КИЇВСЬКИЙ ХЛОПЕЦЬ :  Петро Порошенко прийшовши до влади у внутрішній політиці продовжує лінію Януковича. ( сабж). Порошенко не здатний вести війну, не здатний ефективно розтавляти на посадах вищий командний склад, однак реабілітував і захищає всіх янучарських "бувших", обклавшись всілякою сволотою на зразок клімкіних та ложкіних.

 

Порошенко ще жодного разу не назвав Росію агресором, не хоче визнавати що йде реальна війна ( бо боїться Путіна), не хоче об"являти введення військогового стану, не хоче розривати дип. відносини з Росією.

 

Постійні незрозумілі переговори, маніакальний потяг до "перемир"їв", і боягузливе засовування свого язика в сраку, в той час коли Лавров цинічно нав"язує якусь чергову гуманітарку. Вивезли з Луганська й Донецька білі КАМАЗи обладнання двох заводів - Порошенко ні пари з вуст.

Йде війна і кінця краю їй не видно.  Починати Третій майдан зараз не можна, бо не можна допустити вакуум влади. В той же час, ніколи ми зможемо завершити війну, очистивши країну від окупантів, якщо ми не очистимо найвищу владу від Президанта Порошенка і його проросійського злодійкуватого оточення.

 

Тому

.

Якомога швидше провести вибори і жодного голосу всім тим силам, які або представляють владу, або потенційні союзники поросячої влади. ( Блок ПАПа, Удар ( якщо буде сам), Грицацуєв + демальянс , Ляшко ( клоун для підарасів чи підарас для клоунів) ну і само собою ригам, комунякам.

 

Миру не буде. Перемоги у війні, доки Президентом буде Порошенко теж не буде. Перимир"я скінчиться, коли наші бійці втомляться від постійних обстрілів росіянами. Якщо наші війська повністю відступлять з теритррій Дон. і Луг. областей миру всерівно не буде. На кордоні Дніпр. Зап. і Харк. областей стануть російські війська й будуть ці наші області обстрілювати з Градів ( пропонуючи нові переговори, потім перимир"я, потім погодитись на здачі ще нових територій і Порошенко звичайно ж погодиться).

Так вони дійдуть не тільки до Києва, а й до польського кордону, доки ми будемо мовчати й слухати порошенківську демагогію і далі спостерігати його філігранне колаборантство.

............

 

Відразу ж з першого засідання новообраної ВР 1-м питнням має бути заміна всього військогового керівництва і тимчсове відстронення Порошенка від виконання службових обов"язків. ( юристи хай придумають якусь м"яку форму, наприклад, через стан здоров"я). Тобто, легітимність влади збережеться, країною повністю керуватимуть новий прем"єр і нова ВР. Введення військового стану, розрив дип. відносин з РФ, негайне взяття під посилену охорону всіх стратегічних об"єктів та об"єктів життєзабезпечення країни. (перш за все ГТС).

 

В нас тупо нема вже ні вибору, ні часу на роздуми й дискусії. Або ми збережемось як країна ( хай навіть без частини Донбасу), або нова російська влада, яка неодмінно прийде після сьогоднішньої політики Порошенка дуже швидко більшості мешканців України допоможе переселитися на Далекий Схід і за Урал.

За Порошенка можна не турбуватися, свою посаду він збереже, буде називати себе "Президент в екзилі".

 

Тільки Імпічмент або якесь фактичне ( хай навіть і не юридично-формальне) відстронення Порошенка від влади змінить ситуацію.

Більше вже нічого. В будь-якому випадку, перимир"я від 05.09.2014 р. триватиме не довго.

 

 

  • Downvote 7
Link to comment
Share on other sites

Учитывая, что для Информатора пишут ряд "корреспондентов" из Новороссии...?! Неудивительно, кто такую фуйету поднимает!  :D

Яка різниця хто звідки пише ??? А якби, навіть," Інформатор" опублікував би інтерв"ю зі Стрілком чи Бєсом, то що, це було б заборонено для коментування ?

 

Головне суть інформації в написаному. Що крамольного в повідомленні про те, що Порох, навіть під час війни не хоче випускати реальних українських політв"язнів ( не ватників, не агентів ФСБ і т.п.).?

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Большая разница. ! Когда пропутинские пишут, а ты эту фигню разгоняешь?

 Це хто пропутінський ?Тетяна Близнюк з Комітету визволення політ"в"язнів ? Чи хто ?

Link to comment
Share on other sites

Імпічмент в Україні практично заборонений законодавчо. Тому афтар з самого початку демонструє своє погане знайомство з українською політикою.

 Це немає значення. Нова ВР запроста може запровадити імпічмент, аби тільки схотіла, аби тільки мала 226 голосів проти Порошенка. Імпічмент головне розпочати ( 1 голосування 226 голосів), далі вже Порошенко ні на що не впливатиме.

Link to comment
Share on other sites

Імпічмент в Україні практично заборонений законодавчо. Тому афтар з самого початку демонструє своє погане знайомство з українською політикою.

Та да.Тому краще закрити очі і піти в іншу гілку. 

Шо це сьогодні медова квіточка зі своїми смайликами затаїлася?

Link to comment
Share on other sites

і жодного голосу всім тим силам, які або представляють владу, або потенційні союзники поросячої влади. ( Блок ПАПа, Удар ( якщо буде сам), Грицацуєв + демальянс , Ляшко ( клоун для підарасів чи підарас для клоунів) ну і само собою ригам, комунякам.

 

И кто в итоге остается? :D
Link to comment
Share on other sites

И кто в итоге остается? :D

Забув ще сказати : Тігіпківцям теж жодного голосу. ПАртії Розвитку України ( мірошниченківці) - теж жодного голосу.

 

Залишається хіба що Батьківщина й Свобода, з поросячою владою не пов"язані. І ще є Правий сектор. Ну й ще які там партії будуть - побачимо.

  • Upvote 2
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Порошенко та Путін домовилися продовжувати перемовини

Понеділок, 08 вересня 2014, 20:52

Версія для друку Коментарі3

 

Президент України Петро Порошенко під час робочої поїздки до Маріуполя провів телефонну розмову з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

 

Про це повідомила прес-служба глави держави.

 

Під час розмови сторони продовжили координацію дій щодо підтримки режиму припинення вогню.

 

Глави держав також наголосили на важливості здійснення ефективного моніторингу режиму припинення вогню місією ОБСЄ.

 

Порошенко та Путін домовилися про продовження діалогу.

 

..................................................

 

Які наступні території і інтереси здасть петя ?????

 

Це все ( ця телефонна розмова ) в Маріуполі, який ночами обстрілюють російскі війська, в який вони можуть увірватися не сьогодні-завтра, а цей Петя розлагольствує з окупантом по телефону, який перед цим вбив 1000-чі  укр. громадян, знищив багато промислов і житлових об"єктів і тільки й чекає слушної нагоди щоб продовжити це робити й надалі.

Він не Президент, а якийсь політичний підарас.

Змінено користувачем Київський хлопець
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

а есть такое же ведко, только из пяти слов и без капслоков? :shok:

і що?

в гілки по 80 сторінок я, наприклад, не хожу.

бо прочитати усі сторінки  -немасили, а читати без контексту останню -абсолютно не цікаво.

це по-перше.

по-друге -що за намагання усі ідеї і повідомлення систематизувати і засунути у вже існуючи "ящички"?

танунах...

якщо про маріуполь, то тільки в гілку про Маріуполь....

з якої такої нагоди?

форум стає нецікавим і малоінформативним.

свіжі новини мають бути відокремлені в нові гілки.

баянів не треба боятися як вогню.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Звичайне ФСБшне розкачування ситуації. Таких заяв на різноманітні теми є багато і буде все більше і більше. І неважливо є факти під ці вкиди чи ні, головне голосні заголовки. Це створення диму. При достатній кількості цих висерів у пересічного громадянина (за принципом "диму без вогню не буває") втрачається довіра до керівників, героїв, патріотів і тд. Брехня повторена тисячу разів становиться істиною. Я дивлюся дуже багато наших громадян попало вже під ці навіювання. Через них бачать навколо тільки зраду і злив.  

В мене зараз правило - я не кіпішую поки не отримаю підтверженя факту принаймені з двох-трьох джерел яким довіряю. Ще відкладаю свою реакцію на добу. За цей час стає точно відомо що до чого.

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Забув ще сказати : Тігіпківцям теж жодного голосу. ПАртії Розвитку України ( мірошниченківці) - теж жодного голосу.

 

Залишається хіба що Батьківщина й Свобода, з поросячою владою не пов"язані. І ще є Правий сектор. Ну й ще які там партії будуть - побачимо.

А за Тимошенко галасувати можна?

Link to comment
Share on other sites

А якби це повідомлення було б опубліковано на іншому ресурсі ? То щоб це змінило б ?

Тогда можно было бы обратить внимание. А так, ресурс периодически постит пидарасов из ДНРов. 

Link to comment
Share on other sites

Нинішній владі люди пробачили б будь-які закидони, в разі військових перемог або на крайній випадок миру за допомогою західних санкцій і погроз постачаннями зброї. Але це дуже сумнівно, і захід сам визнав військову поразку Порошенком, і природно, що не з раша або укр джерел, а з власних розвідданих! У гарантів є реальна картина балансу сил на сході України, і вона в даний момент вже не в нашу користь, хоча в цілому позиції залишаються майже тими, що були з місяць назад.

Мабуть захід сподівається на мир, підписаного Порошенком, або просто готові злити Україну Путіну, в першому випадку вони погано знають і Путіна і терористів. Якщо вони готові злити Україну, тоді їм скоро доведеться випробувати повне винищування своїх міст "смерчами" і "ураганами", якщо сподіваються абияк і на мир, то теж саме по суті. Президент по будь-якому приречений, бо дуже слабкий для війни з потужними, жорстокими і безжалісними противниками, а мирні папірці придатні хіба що для сортирів

Змінити ситуацію може лише військовий переворот, але доки він маловірогідний, а потім може виявитися таким, що сильно запізнився.

  • Upvote 2
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

А якщо виберуть Тимошенко, влада перестане бути злочинною?

 Я б не сказав так, що порошенківська влада прямо таки "злочинна".

Я б сказав би що це влада імпотентна і боягузлива і до того ж лукаво-хитрувата ( зроблено все, щоб вибори відбувалися за старою янучарською схемою).

 

Ця влада ніколи не дасть команди стріляти по повсталому народу, як Янукович, але й користі від цієї влади не багато, а враховуючи розростання війни, підлість і віроломство Путіна, то поросяча влада, через вищенаведені її характеристики, може просто здати всю нашу країну.

 

І тоді в нас просто не буде своєї країни. Зараз ще є, а може не стати.

 

Якщо оберуть Тимошенко, чи будь кого іншого, можна буде судити по перших кроках у владі, про розстановці і підбору чиновників на посади і т.д.

Вже в кінці жовтня все побачимо і все стане ясно "Хто є ху".

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...