Перейти до змісту

Что за фигня в Мукачево творится?


Agh

Recommended Posts

Йопт!!! ты как ребенок малый, ну нагнуть хотели ето Лайно, че тут не ясного?

 

А тут че непонятного? Лайно пожаловался мусорам, которые в доле, ну и мусора решили правосеков подставить и ебнуть, а  сверху дали добро... 

 

Ні фіга не ясно, на що саме нагнути ?

 

Тіпо, щоби був чесним і не контрабасив. B-)

Link to comment
Share on other sites

«Я не тітушка» — Микола
Поки між «Правим сектором» та представниками міліції на околицях Мукачевого – прийшов нині в місцевий відділок міліції.

Чоловік каже, що прийшов, бо його викликали правоохоронці. З собою приніс посвідчення про право на зброю та посвідчення члена національної спілки журналістів, а ще жилет з написом «громадський помічник» та міліцейський жетон.

Йовбак каже, що дійсно працює на громадських засадах помічником інспектора і допомагає на різних масових заходах.

Чим заробляє на життя – чоловік говорити відмовився. Про те, як опинився на місці стрілянини в суботу – Микола Йовбак розповідає, що повертався з рибалки, як почув, що стріляють, виявилось, що неподалік місця стрілянини його рідний брат. Тоді пан Микола і взяв свою мисливську рушницю і поїхав. Каже, що на трасі, де і відбувся інцидент, він пробув 10-15 хвилин, доки не побачив брата. Запевняє, що зі зброї не стріляв. Чому так довго не навідувався до міліції – каже, що хвилювався.

/Анастасія Сергій

Link to comment
Share on other sites

 

Добрунуч. Най вам ся приснить дашо файной. Гори, звіздяной небо, зельонка... Ой, до фраса, то професійной уже.
Лігайте спати, а я йду собі щи даякі ксіви пороблю на прінтері. А завтра мі печатку покладуть.
:tu:  :lol2:
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

п. Свободи 29 в дворі підпалили автомобіль Паджеро належить прокурору обласної прокуратури Голубу вогонь перекинувся на шевролет лачеті.

 

 

 

 

 

11168131_383829808473064_217466717592637

 

11224019_383829835139728_205937865239153

 

 

Link to comment
Share on other sites

14.07.2015
 
-- Двоповерхова будівля площею понад тисячу квадратних метрів розташована на вул.Собранецькій, 46 в Ужгороді, що за 100 метрів від будівлі облдержадміністрації, -- заявляє керівник Луганщини Геннадій Москаль. – Фактично офісом володіє перший заступник прокурора області Іван Шімон, але юридично будівля оформлена на його матір – Шімон Василину Михайлівну 1958 року народження, котра мешкає в с.Данилово Хутського району (саме звідси родом 1-й зампрокурора). Частина приміщення здається під мобілізаційний пункт «Правого сектора». Відповідні таблички й тепер висять на фасаді при вході в будівлю. Сам І.Шімон тримає в прокуратурі так звану прокурорську касу й займається її наповненням у тому числі з різношерстних контрабандистів.
 
Керівництво прокуратури було прекрасно обізнане про арсенали незаконної зброї, якою володіє «Правий сектор», але замість того, щоб притягнути злочинців до відповідальності, здає їм приміщення. То про яку об’єктивність закарпатської прокуратури взагалі може йти мова в теперішній ситуації?
 

http://moskal.in.ua/uploads/images/92f6d466bf3112167c1aa2153965dca5.JPG
 
http://moskal.in.ua/uploads/images/3290b633a0ccbfe2708348e2719f69df.JPG

 

(с) Геннадій МОСКАЛЬ

Link to comment
Share on other sites

:gigi:

 

Анатолий Матвийчук
БАЛАДА ПРО ЙОВБАКА
(закарпатська бувальщина)

Йду по МукачЕву.
Гарнов літньов днинов
Позирав - назустріч 
Йовбак з карабінов!

Файний си хлопака.
Пульки мало п'яні -
На нім куртка хакі
І спортивні штАні!

Каже, шо зібравси 
В гори полювати,
Айно туй лайдаки
Зачали шмаляти!

Він не став тікати,
Вклєкнув при дорозі - 
Став сі розберати,
Кіть би мафіозі.

Знали б лем Карпати -
Усі гори й доли,
Славного вар'ята -
Йовбака Миколу!

Словничок: Позирав (глянув), Пульки (очі), мало (трохи), Айно (так), сі розберати (розбератися), Кіть би (немов би), Лем (лише, аби),
Лайдаки (волоцюги), вар"ят (йовбакнутий трохи)

Link to comment
Share on other sites

https://www.youtube.com/watch?v=iJELOxlnRQQ

 

Опубликовано: 14 июля 2015 г.

Пресс секретарь ПС Варвара Червоноиваненко рассказала правду о событиях в Мукачево! Правый сектор остановил наступление русских диверсантов которые проходили на Закарпатье через тоннель в горах!!!!

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

До речі про підтримку мєтів всіма МВСними батальйонами

вони здається не всіх запитати встигли, так спішили оголосити про підтримку

 

https://www.youtube.com/watch?v=cU8znWvBn08

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Там у них в войсках рефома полным ходом.

 

Но уже вам ся можу похвалити. Щи м на обід мав інформацію ай ескізи, але просило начальство не давати, бо щи документи не боли пудписані. Але реформа іде повним ходом. Мусиме пережити тот час, привчитися, жеби начати робити по-новому. Маєме перший штріх реформи - нові пагони!
Встрічайте!

11750709_843466229064038_471419130107074
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Oleksandr Arhat ‏@olarhat  24 минуты назад

 

Москаля дивлюся по тєліку: я розпорядився, кого побачете в балаклаві тащіть в воєнкомат,хто в камуфляжі-цим він демонструє,що хоче на фронт.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Oleksandr Arhat ‏@olarhat  24 минуты назад

 

Москаля дивлюся по тєліку: я розпорядився, кого побачете в балаклаві тащіть в воєнкомат,хто в камуфляжі-цим він демонструє,що хоче на фронт.

 

до чого це? і ПС і йовбики були без балаклав.

балаклав тільки влада боїться.. якийсь ірраціональний страх, враховуючи, що і убивця інкасаторів, і караванський стрілець і диверсанти в Одесі-Харкові всі були без балаклав.

Link to comment
Share on other sites

11391294_834822713261164_171328882207776  Ігор Мосійчук  Народний депутат України, перший заступник голови комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності в Верховная рада Украины

 

Тимчасова слідча комісія по розслідуванню подій в Мукачево прибула на Закарпаття. Робота слідчої комісії в цьому регіоні триватиме декілька днів. За цей час комісія планує опитати очевидців подій в Мукачево, колишніх і нинішніх керівників міліціі, прикордонних військ, митниці та СБУ Закарпатської області. А вже в середу ТСК збереться знову в столиці об 11.00 в приміщенні комітету ВРУ з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності за адресою вул. Садова 3а 7 поверх. Запрошується преса.
 
Особисто я наполягатиму на заслуховуванні на цьому засіданні народного депутата Дмитра Яроша і керівництва ДУК "Правий сектор". Без цього вся робота ТСК буде однобокою і необ'єктивною
 

5 ч · 
 
ТСК по подіям в Мукачево почало опитувати голову Закарпатського "Правого сектору" Олександра Сачко.
 
Він розповів про конфлікт між ПС та ДАІ Мукачево які на підмогу викликали бригаду нардепа Ланьо більш відомим під кличкою "Блюк" який мав місце 7 липня за 4 дні до побоїща в Мукачеві. Саме під час цього конфлікта помічник Ланьо, Пашкуляк призначив ПС стрілку на 11 липня. 
Зі слів Сачко в бригаду "Блюка" входили тітушки які в часі Революціі Гідності вчиняли бойню в Маріїнському парку.
ПС Закарпаття співпрацював з СБУ і збирав інформацію про контрабанду на кордоні в цій області.
До стрілки з бригадою "Блюка" готувався штаб ПС і саме там було ухвалено рішення як і в якому вигляді, з якою зброєю на неі іхати.
Сачко повідомив, що комбат ПС Закарпаття Роман Стойко раніше до Революціі Гідності займався контрабандою як і інші мешканці цього регіону.
Головний месидж, що повну інформацію про контрабанду та повну інформацію про бойню в Мукачево 11.07.2015 року може надати комбат ПС Закарпаття Роман Стойко.
Народний депутат Віктор Балога допомагав матеріально-технічним забезпеченням ПС Закарпаття в 2014 році але на рішення цієї організації не впливав заявив Сачко.
Прокуратура і інші слідчі Олександра Сачко не допитували.
Сачко заявив, що ПС в Мукачеві став жертвою провокації.
 
 
5 ч · 
 
Наразі ТСК по Мукачево опитує народного депутата Михайла Леньо більш відомого під кличкою "Блюк".
Розповідає, що коли прозвучав перший постріл він проводив розмову з комбатом ПС Закарпаття Романом Стойко який нібито сказав після цього, що своїми контуженими бійцями він не керує. 
Розповідає, що нібито Віктор Балога пропонував йому 30% відсоткову франшизу на його партію "Єдиний центр" і підтримати його сина на виборах мера Мукачева. Леньо ніби відмовився.
Леньо заявляє, що Віктор Балога є організатором бійні в Мукачево і мав на меті позбутись ПС який до цього фінансував водночас скомпрометувавши його як політика.
Особи з його оточення в яких виявлена незаконна зброя мають понести покарання згідно закону заявив Ланьо.
Стверджує, що контрабанду на кордоні контролює СБУ, МВС та голова ОДА а він до того не має жодного відношення.
Заявляє, що ні він, ні його люди до бійні в Маріїнському парку в часі Революціі Гідності участі не брали.
Повідомив, що його вчора блокували прикордонники і хвилин 10 тримали. Сьогодні його родина виїхала за кордон а він залишився.
Вважає, що ПС хотів його ліквідувати
 
 
4 ч · 
 
Пан нардеп Ланьо більше відомий як "Блюк" повідомив ТСК по подіям в Мукачево, що відкликає з посади свого помічника Олега Фірцаха кличка "Тайсон" який оголошений в розшук СБУ за створення і функціонування нарколабораторіі поблизу Мукачево
 
 
1 ч · 
 
Зараз на засідання ТСК прибув екс-начальник закарпатської міліціі Шаранич.
Він повідомив, що в 2005 році нардеп Леньо перебував на обліку в міліціі а зараз не перебуває. Перше зіткнення між ПС Закарпаття і міліцією відбулося в серпні 2014 року. Тоді також була перестрілка і був поранений міліціонер. Бійці ПС задіяні в тій сутичці зараз знаходяться під підпискою про невиїзд.
ПС на Закарпатті координувався колишнім керівником ОДА Губалем який зі слів Шаранича є людиною Віктора Балоги.
Бійню 11 липня в Мукачево організував нардеп Віктор Балога з метою вплива на депутата Ланьо.
Саме екс-керівник МВС Закарпаття Шаранич свого часу звільнив з міліціі нинішнього комбата місцевого ПС Романа Стойка нібито за порушення присяги.
Саме Шаранич дав вказівку проводити оперативну зйомку з початку в'їзду групи ПС в Мукачево лі до бою між міліцією та ПС. 
Шаранич заявив, що ПС Закарпаття активно і тісно співпрацював з місцевим СБУ. В часі обшуків в людей з оточення нардепа Леньо дійсно була СБУ вилучена вогнепальна зброя але як каже Шаранич вони займаються бізнесом.
Зі слів Шаранича наближена до нардепа Ланьо особа на кличку "Тайсон" дійсно займалась криміналом але про нарколабораторію він нічого не знав.
Шаранич стверджує, що з Ланьо він ніколи особисто не зустрічався.
Екс-начальник МВС Закарпаття Шаранич заявляє, що місцеве СБУ м'яко кажучи недопрацьовує в боротьбі з контрабандою.
 
 
1 ч · 
 
Всі цигарки які контрабандою з Закарпаття потрапляють в Європу контролюються фірмою Віктора Балоги "Барви". З ним співпрацюють всі серйозні контрабандисти включаюч.и нардепа Ланьо. - заявив екс-начальник міліціі Закарпаття Шаранич
 
 
9 мин. · 
 
На засіданні ТСК по Мукачево опитуємо Володимира Гелетея колишнього тво начальника УСБУ на Закарпатті який є сватом народного депутата Віктора Балоги. Пояснює, що загони ПС з березня час від часу контролював пункти пропуску на кордоні на предмет контрабанди і плюс перекривали дороги в знак протесту проти неі. Робив це ПС без зброї.
Розповідає про перемовини з заблокованим ПС в яких окрім нього приймав участь батько Романа Стойка (колишній працівник СБУ) та Віктор Балога з охоронцем. Нібито Стойко спілкуючись з Дмитром Ярошем по телефону отримав наказ не здаватись.
Переглянули відеозвернення бійців ПС Закарпаття. Гелетей говорить, що це відеозвернення знімали при ньому. На відео чутно голос самого Гелетея та Віктора Балоги. На запитання через кого бійці ПС передали це відеозвернення? Гелетей відповів, що або через охоронця Балоги, або через жінку яка проходила мимо.
Гелетей заперечує співпрацю СБУ з ПС Закарпаття і зливає правосєков.

 

 

Link to comment
Share on other sites

А це що таке? :fp1:

Новоназначенный глава Закарпатской областной государственной

администрации (ОГА) Геннадий Москаль рассказал о том,

что бывший глава Закарпатья Василий Губаль платил

представителям "Правого сектора".

Источник: Новости Facenews - http://www.facenews.ua/news/2015/285388/

Змінено користувачем Nikol
Link to comment
Share on other sites

А це що таке? :fp1:

Новоназначенный глава Закарпатской областной государственной

администрации (ОГА) Геннадий Москаль рассказал о том,

что бывший глава Закарпатья Василий Губаль платил

представителям "Правого сектора".

Источник: Новости Facenews - http://www.facenews.ua/news/2015/285388/

 

Невдобно якось виходить. Типу корупція навпаки. :weep:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Невдобно якось виходить. Типу корупція навпаки. :weep:

Ланьо схоже не платив.

І правильно робив, його криша виявилась міцніша.

Такий дрібний рекет їй не страшний.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

А це що таке? :fp1:

Новоназначенный глава Закарпатской областной государственной

администрации (ОГА) Геннадий Москаль рассказал о том,

что бывший глава Закарпатья Василий Губаль платил

представителям "Правого сектора".

Источник: Новости Facenews - http://www.facenews.ua/news/2015/285388/

  Пізд...ж .  Стіві Джі  поширював  першим  ,  зі слів  ... Т. Березовця .

Link to comment
Share on other sites

Москаль опроверг информацию о финансировании "ПС" Губалем

 

 Председатель Закарпатской облгосадминистрации Геннадий Москаль опроверг информацию о том, что экс-губернатор области Василий Губаль якобы финансировал Правый сектор. Об этом говорится в сообщении пресс-службы Закарпатской ОГА, опубликованном на сайте Москаля."Обнародована информация является вымыслом и домыслами недобросовестных журналистов. В ходе представления нового начальника УМВД руководитель области Геннадий Москаль заявил, что вооруженные автоматами Калашникова члены ПС заходили в облгосадминистрацию, в том числе в кабинет председателя ОГА, с целью запугивания и вымогательства денег. Однако происходило это в период руководства областью Валерием Лунченко (эти факты может подтвердить он лично). Ни о каких выплаты Губалем членам ПС по 10 тыс. долл. в заявлении речи не шло", - сказано в сообщении.В пресс-службе Закарпатской ОГА добавили, что на представлении начальника областного управления МВД журналисты записывали речь Москаля на электронные носители, "поэтому выдумку недобросовестных журналистов очень легко опровергнуть"

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...