Перейти до змісту

Тарифи...


GarryN

Recommended Posts

 

три-пять владельцоф квартир подают в суд совместным иском, сразу заявляют

ходотайство по полную аудиофиксацыю процесса, и в придачю на

все заседания приглашают журнализдов (можно даже местных), штоб снимали

всё до последнего.

и параллельно еще сами записывают на аудио. 

ни одного судьи-суицыднега еще вроде не было, штоб при полной фиксацыи

беспредельничять (ето для тех, хто настращяный телепузером и боиццо того

самого неправосудия...)

 

 

лесо, ты в курсе, что с 1 января аудио -видео фиксация  в зале суда отменяется?

Link to comment
Share on other sites

Олигархическое кидалово пенсов продолжается. В прошлом году Фирташ развел тещу на своем газе на тысячу грн. Сейчас Ахметка решил пойти по его стопам. Оказывается и в договоре на горячую воду мелким почерком нацарапано, что мало платить и указывать показания счетчика, а надо еще персонально их сообщать. Если не докладывать, они типа обнуляют у себя показания и считают по норме. Тысячу грн за месяц насчитали. Главное цуко выбирают самых незащищенных. У меня дом рядом, тоже не сообщаю, но поползновений кинуть на бапки нет. 

 

Главное даже при Яныке они до такого не додумывались. Судя по всему Педрилья таки радикально решил провести пенсионную реформу путем сокращения количества пенсионеров. 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Пакращення для власників теплових лічильників, тепер навіть якщо споживання у вас 0, прийдеться заплатити мінімальну плату

 

Стаття 10:

Споживачам, приміщення яких оснащені вузлами розподільного обліку теплової енергії/приладами - розподілювачами теплової енергії/вузлами розподільного обліку витрати теплоносія (у разі обліку теплової енергії у гарячій воді), обсяг спожитої теплової енергії визначається за їхніми показаннями відповідно до методики розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг, затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері житлово-комунального господарства, але не менше мінімальної частки середнього питомого споживання теплової енергії серед інших споживачів у будівлі відповідно до пункту 5 частини другої цієї статті;

5) для споживачів, приміщення яких оснащені вузлами розподільного обліку, розподілене питоме споживання теплової енергії в розрахунку на 1 квадратний метр площі (1 кубічний метр об’єму) квартири (іншого приміщення) не може становити менше мінімальної частки питомого споживання теплової енергії, яка визначається згідно з методикою розподілу між споживачами обсягів спожитих у будівлі комунальних послуг, затвердженою центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної політики у сфері житлово-комунального господарства;
 

Link to comment
Share on other sites

Покращення, за покращенням. Помедлєннєє, я записивиую...

 

Парламент не включив у порядок денний законопроект №7359 щодо виходу із ситуації по НКРЕКП. Але включив №7342-1 і проголосував за розгляд сьогодні цього законопроекту.

Законопроект 7342-1 про те, що Президент отримує право в обхід конкурсів призначати тимчасових членів НКРЕКП строком на 3 місяці. Таке призначення тимчасових підписантів дозволить підняти тарифи тепловій генерації на 25% (+12,5 млрд грн) вже у грудні 2017, а також загальну ціну е/е на 15%.

"За" 251. Без голосів Оппоблоку (28) проект 7342-1 не набрав би достатню кількість голосів і не був би включений у порядок денний.
http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=15941

Ось чому, якщо ти хочеш вести серйозний бізнес в Україні - тобі потрібне політичне лоббі.

Розгляд по суті - після обіду.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Внезапно

 

зы

Самопомощь - пидарасы 

 

Верховна Рада схвалила закон, що дозволяє президенту самостійно доукомплектувати НКРЕКП до конкурсного відбору нових членів регулятора. Законопроект №7342-1 підтримали 233 депутати.

Згідно з документом, президент зможе провести призначення на всі вакантні посади членів НКРЕКП на строк до трьох місяців

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

погоди. Тут http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=16008за только один от Самопомощи

 

Я попутал. 10 за включення до порядку денного

 

post-235-0-44490600-1512669102_thumb.jpg

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

Про технологію "реформ", або чого не зробиш заради додаткових +12,5 млрд грн, які хочуть зібрати зі споживачів.

Вчора на комітеті ПЕК було підтримано два законопроекти (№7342-1 і №7359), як можна різними способами стабілізувати роботу сфери НКРЕКП до моменту завершення конкурсного призначення нових членів НКРЕКП.

І якщо перший був підтриманий більшістю, але дехто був проти, то другий - №7359, був підтриманий одноголосно.

Але у зал на голосування сьогодні потрапляє лише №7342-1

Але доповідаючий О. Домбровський представляє ситуацію так:
- У нас є тільки два варіанти: або ми зараз голосуємо 7342-1, щоб розблокувати роботу НКРЕКП, або катастрофа і люди зимою залишаться без тепла, без води, без газу, без світла.

Що, звісно, не так, але судячи з круглих очей деяких депутатів, дехто в це і повірив).

Ура, тепер ми не помремо, а Ахметов отримає свої +10 млрд грн. Відкупилися 1f642.png.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

НКРЕКП планує підвищити на 26% індикативну ціну вугілля для тарифів теплових електростанцій енергогенеруючих компаній
Рішення будуть приймати на засіданні комісії 28 грудня, передають "Наші гроші".
https://www.epravda.com.ua/news/2017/12/26/632546/

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

НКРЕКП задере на чверть ціну вугілля по «Роттердам+» і це принесе Ахметову ще 10 мільярдів :nose3:  
НКРЕКП планує підвищити на 26% індикативну ціну вугілля для тарифів  теплових електростанції енергогенеруючих компаній (ТЕС) до $83,08 за тону. Рішення будуть приймати на засіданні комісії 28 грудня, повідомляється на сайті НКРЕКП.
В обгрунтуванні  до проекту рішення НКРЕКП «Про затвердження прогнозованої оптової ринкової ціни на 2018 рік» (скачати документ) вказано, що індикативна ціна вугілля розрахована за період з грудня 2016 по листопад 2017 року. І її обрахований розмір за цей період $83,08 за тону більший на 26% або $16,4 від тієї ціни вугілля, яка враховувалась при перегляді прогнозованої ціни електроенергії на 2017 рік.
Окрім того, середня ставка фрахту з портів Амстердам – Роттердам – Антверпен до українського порту може бути збільшена на 31% або на $2,9 дол за тону.
Згідно прогнозного балансу ОЕС України на 2018 рік станції теплової генерації вироблять 49,8 млрд кВт-год або 31,2% від всієї електроенергії.   Таким чином перегляд ціни вугілля та ціни фрахту може призвести до здорожчання загальної ціни електроенергії на 10%.
Збільшення вартості вугілля у тарифах теплової генерації на $20 призведе до отримання ними у 2018 році додаткових $500 млн, бо спалюється 25-26 млн тон вугілля.
Група ДТЕК Ріната Ахметова контролює близько 80% теплової електрогенерації і за за 11 місяців 2017 року добула 84% всього енергетичного вугілля в Україні. Тобто на ДТЕК перепаде близько 10 млрд грн. з загальної суми $500 млн, яку додатково отримають енергетики.
З квітня 2016 року в Україні в ціні електроенергії діє ціна вугілля за формулою «Роттердам+доставка морем+перевалка у порту». Це спричинило стрімкий ріст тарифів для ТЕС.
Після введення в дію «роттердамської» формули єврооблігації  ДТЕК подорожчали на 40%. Коли вони були дешевими їх скупкою займалась компанія ICU.
Співвласником ICU був раніше звільнений міністр енергетики Володимир Демчишин. У цій же компанії раніше працював нинішний очільник НКРЕКП Дмитро Вовк.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП), підвищила тарифи на водопостачання і водовідведення на 2018 рік для низки водоканалів України. Відповідні рішення були прийняті НКРЕКП на черговому засіданні комісії.
Комісія затвердила нові тарифи на водопостачання, зокрема: "Харківводоканал" - на рівні 8,38 гривні/кубометр (зростання на 16,71%), а на водовідведення – 4,36 гривні/кубометр (зростання на 9,55%); "Дніпроводоканал" – тариф на водопостачання на рівні 6,47 гривні/кубометр (зростання на 4,69%) та водовідведення – 4,25 гривні/кубометр (зростання на 0,47%); "Львівводоканал" – тариф на водопостачання на рівні 7,09 гривні/кубометр (зростання на 10,61%) та водовідведення – 3,62 гривні/кубометр (зростання на 5,85%);
Згідно з рішенням, тарифи на послуги центрального водопостачання та водовідведення в 2018 році змінені для 60 ліцензіатів комісії.
Відзначається, що на зміну тарифів вплинули зміна витрат на оплату праці, вартості електричної енергії, ставок податків, вартості реагентів, курсу валют для ліцензіатів, які мають позики міжнародних фінансових організацій, та інші фактори.
Як повідомляв УНІАН, наприкінці січня 2017 року НКРЕКП, у зв'язку зі збільшенням вартості електроенергії для підприємств, підвищила тарифи на водопостачання і водовідведення для ряду водоканалів України на 3-70%. Тарифи були змінені для 54 ліцензіатів комісії.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

КАБМИН ГОТОВИТСЯ ПОДНЯТЬ ЦЕНУ НА ГАЗ ДЛЯ НАСЕЛЕНИЯ
Кабинет министров планирует изменить методику определения цены на газ для населения с апреля 2018 года, что может привести к подорожанию газа. Это следует из проекта постановления Министерства энергетики и угольной промышленности, передают «Українські новини».
Согласно документу, с 1 апреля 2018 года предлагается отойти от принципа определения цены на газ для населения и ее пересмотра каждые 6 месяцев в зависимости от колебаний цен на импорт газа. Стоимость будет формироваться как среднеарифметическая цена импортного газа на немецком газовом хабе (NCG) без учета стоимости транзита до границы Украины за 6 месяцев предыдущего года (1 апреля по 30 сентября) и будет переводиться в гривну по курсу, который действовал на период закупки.
По подсчетам «Українських новин», при использовании такой методики с 1 апреля цена на газ для населения может увеличиться на 8,3% с 4 942 гривен за тысячу кубометров до 5 352 гривен и действовать она будет до 1 апреля 2019 года.

Link to comment
Share on other sites

А для населення порахують так: "Стоимость будет формироваться как среднеарифметическая цена импортного газа на немецком газовом хабе (NCG)" :weep:

 

КИЇВ. 17 січня. УНН. НАК "Нафтогаз", в рамках виконання рішення Стокгольмського арбітражу, почне в цьому році купувати газ у російського "Газпром" за зниженою ціною. Про це на прес-конференції повідомив голова правління "Нафтогазу" Андрій Коболєв, передає УНН.
“Ми як „Нафтогаз“ плануємо імпортувати в обидві сторони. Зобов’язання „Газпрому“ продати нам 5 млрд кубів за ціною нижче європейської, ми вважаємо позитивним”, — повідомив А.Коболєв.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Україна та Міжнародний валютний фонд опрацьовують питання зміни газових тарифів для промисловості і населення країни.
Про це повідомив на брифінгу в п'ятницю прем'єр-міністр Володимир Гройсман.
"Дійсно є, і про це заявив представник Міжнародного валютного фонду в Україні, питання про те, щоб вирівняти комерційну ціну і ціну на газ для населення в Україні. І ми зараз працюємо з МВФ", - заявив він.
Голова уряду розповів, що під час цієї співпраці українська сторона притримується своєї власної думки і не погоджується з деякими пропозиціями фонду.
"Я вважаю, що має бути справедливе формування ціни в країні, і зрозуміло, що треба так побудувати, щоб не виникало жодних корупційних проявів", - зазначив він.
Прем'єр визнав, що різниця між комерційною і побутовою цінами на газ – погане явище, адже дає підстави для маніпуляцій.
Також він наголосив, що в поточному опалювальному сезоні тариф на газ для населення підвищуватись не буде.
"Ціна на газ в цьому опалювальному сезоні змінена не буде. Я про це вам сказав, і я дотримаюсь свого слова", - пообіцяв Гройсман. :D 
При цьому він зауважив, що в Україні треба створити систему захисту населення від можливого подорожчання блакитного палива.
Як відомо, у Міжнародному валютному фонді заявили, що однією з умов перегляду програми розширеного фінансування та виділення траншу Україні є приведення цін на газ до ринкового рівня.

Link to comment
Share on other sites

Задрали безкінечним приведенням  :fool: 

От розміри субсидій після осучаснення пенсій посипались без жодних затримок.

ІТОГО: пенсії -  :tu: ціни -  :fuck:  субсидії -  :td::snooks:

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ціна газу для населення України та підприємств ТКЕ з 1 квітня 2018 року може збільшитися на 62% - з 4 942 до 8 030 гривень за тисячу кубометрів (без ПДВ), якщо умови постанови №187 від 22 березня 2017 року, що визначає ціну на газ, не буде змінено.

 

Агентство "Українські новини" пише, що ця інформація міститься в аналізі проекту фінансового плану НАК "Нафтогаз України", проведеного Міністерством фінансів України.

 

З жовтня 2018 року ціна збільшиться ще більше - до 8 530 гривень за тисячу кубометрів.

 

Зараз роздрібна ціна на газ для населення з урахуванням ПДВ і витрат на транспортування становить 6,9 грн за кубометр.

https://ukr.lb.ua/economics/2018/02/02/388974_tsina_gazu_naselennya_ninishnoyu.html
Link to comment
Share on other sites

 

 

може збільшитися на 62% - з 4 942 до 8 030 гривень за тисячу кубометрів
Клас! Для споживачів тепла від застарілої Сєвєродонецької ТЕЦ обігрів двокімнатної хрущоби вилізе під 150 баксів за місяць.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Клас! Для споживачів тепла від застарілої Сєвєродонецької ТЕЦ обігрів двокімнатної хрущоби вилізе під 150 баксів за місяць.

Щось забагато ти порахував, друже.  Мені теж платіжки піднімуться гарно, бо газове опалення.

Ось думаю може якусь церкву макаронного, шоколадного чи бубликового монстра зареєструвати, бо всім церковникам тарифи вполовину нижчі

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

я оце щойно розрахувався за "послуги" ЖКГ за січень

блядь!

я не розумію, чому досі всі сидять на жопах

хіба це можна терпіти далі?

чекають поки примерзнуть?

й..б його мать

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

я оце щойно розрахувався за "послуги" ЖКГ за січень

блядь!

я не розумію, чому досі всі сидять на жопах

хіба це можна терпіти далі?

чекають поки примерзнуть?

й..б його мать

 

Там гілка поряд. Дехто заспокоює. Каже весна скоро... 8-)

 

http://uapolitics.com/topic/35670-a-mozhe-nu-jogo-tce-vse-na-khj/

Link to comment
Share on other sites

Щось забагато ти порахував, друже.  Мені теж платіжки піднімуться гарно, бо газове опалення.

ТЕЦ 65 років, остання модернізація 32 роки тому. Протяжність теплотрас до споживачів 3-6 км і більше. Тариф один з найвищіх по Україні, з 1 січня ц.р. 46,75 грн. за кв. метр в будинках без лічильників. Якщо підвищать на 60%, буде близько 75 грн. за метр. Далі рахуй. Якщо пощастить і гривня обвалиться :crazy: , буде в доларах дешевше.

Тепло від трохи новіших котелень Теплокомуненерго тут поки на рівні звичайного - 26,08 грн. за метр. Але пів-міста сидить на ТЕЦ.

Змінено користувачем Euro
Link to comment
Share on other sites

ТЕЦ 65 років, остання модернізація 32 роки тому. Протяжність теплотрас до споживачів 3-6 км і більше. Тариф один з найвищіх по Україні, з 1 січня ц.р. 46,75 грн. за кв. метр в будинках без лічильників. Якщо підвищать на 60%, буде близько 75 грн. за метр. Далі рахуй. Якщо пощастить і гривня обвалиться :crazy: , буде в доларах дешевше.

Тепло від трохи новіших котелень Теплокомуненерго тут поки на рівні звичайного - 26,08 грн. за метр. Але пів-міста сидить на ТЕЦ.

Триндець :(

Я спалив газу минулого місяця 215 кубів, індивідуальне опалення у п'ятиповерхівці. Ми відключились повністю від ЦО (п'ять квартир на стояку) та прибрали всі труби що раніше були для опалення.

п.с. газ зараз лайно

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Створити...