Перейти до змісту

Сьогодні пострілом в спину убили АТОшника, добровольця батальйону «Донбас» Віталія Олешко (Сармата)


Citizen UA

Recommended Posts

Облили кислотою херсонську чиновницю Гандзюк, яка боролася із сепаратистами і корупцією місцевих силовиків. У неї серйозні опіки, - журналіст.

 

Вранці 31 липня в Херсоні облили кислотою керуючу справами Херсонської міської ради Катерину Гандзюк, яка боролася з місцевими сепаратистами і різко критикувала владу, зокрема, силові структури. Джерело: https://ua.censor.net.ua/n3079061

 

І тільки повний кретин може не розуміти, що такі масовані акції можливі виключно при підтримці влади, а то й організовані владою.

 

Кагтавий підогг взяв спгаву під особистий контголь

 

Please wait.. Loading
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 215
  • Created
  • Остання відповідь

Top Posters In This Topic

Давно тут не писала, але заради цієї теми зайшла.

 

Ось трохи підкориговане те, що я на сусідньому форумі писала з цього приводу:

 

Так от що я думаю, шановне панство.
Мета цього дійства - не ліквідація Сармата. Ліквідація - то засіб. Влада страшенно сцить, що її реальні, а не кишенькові опоненти об"єднаються. Азов, ПС, Свобода і ти ди. І опоненти, які пройшли війну і з дерев"яними щитами на кулі йти не будуть.

Саме тому виконавець - бувший Торнадо, а потім - УВАГА! - Азов. І футболочку на нього оділи відповідну. І жертву вибрали саме з АТОшників і таку, вбивсто якої сколихне суспільство. І внесе розкол між його побратимами і Азовом.
Який несподіваний рояль в кущах.

 

До речі - ІМНО мішенню вибрали саме Азов, як найбільш монолітну і організовану силу з єдиним центром управління серед правих. Тим більше, що вони вже заявили про свою участь в майбутніх політичних процесах.


Розділяй і владарюй, хулє. Там наверху державників нема. Всякі "кацмани", "коцмани", "кабаненки" і "хрунєвичі" досвідчені схемщики і добре вміють розводити "терпіл".

 

На ФУПі заради чергової порції лайна на добровольців навить Вію Звіаду "вєкі поднялі". І дуже неприємно здивував ОлдБой. Хоча то вже поже і не він з під того ніку пише.

Ну, і щоб два рази не вставати.

Всі ці танці з включенням боєздатних добробатів в лави ЗСУ на мою скромну думку невійськової людини переслідують мету не зменшити некомплект, на який Муженку всі ці роки було насрать. Це спроба вдіти "намордник" на найбільш ідейну і водночас боєздату частину суспільства. Бо коли народ підніметься проти капітуляції, чергових мінських, захарченок в ВР, узурпації влади чи чогось подібного, наперед можуть виступити не студенти і дрібні бізнесюки в велосипедних шоломах, а досвідчені АТОшники.

А одне діло виступити проти влади (можливо і з зброєю в руках) будучи навить не дємбелєм, а цивільною людиною, яку так і не привели до присяги, а інше - будучи кадровим військвим чи контрактником. 

Статті різні, та і строки по них - також...

Отаке от. 

Link to comment
Share on other sites

от отаке...

Толян он підсумував гарно

 

 

Резонансні напади, побиття і вбивства. Сьогодні це Херсон і Бердянськ. Раніше були Луцьк, Одеса, Київ, Ужгород, Тернопіль, Харків, Полтава, Черкаси, Рівне... – вся країна!

Ми з Вами співчуваємо рідним і близьким загиблих і постраждалих. Солідарно захищаємо, допомагаємо, ходимо в суди, пікетуємо і протестуємо. Вимагаємо від поліції, прокуратури, від судів чесного й оперативного реагуванння, розслідування, притягнення. Рідко нас чують, частіше ні. Ми робимо це щиро і правильно. Як небайдужі люди, як свідомі громадяни. Кожного разу.

Але – такі резонансні події вже давно не є окремими пазлами. Вони складаються у цілісну картину, в організовану олігархічною владою політику нищення – громадських активістів, політичних конкурентів, активних журналістів, анти-корупціонерів, членів їхніх родин, навіть малих дітей – усіх, хто заважає режиму нищити і красти, хто створює загрозу, з ким не можна "домовитися".

Як вони нищать?

Потоки брехні, пряма дискредитація на центральних каналах. Темники, штатні порохоботи-спікери, придворні "політологи", "експерти". Залитий проплаченими фейками і чорним піаром Facebook і YouTube. Проплачені й розміщені адміністративно брудні фейки в регіональних газетах, на регіональних каналах і радіо. Примус до е-декларування. Дискредитація законних пікетів і акцій. Тітушки, паралельні фейкові акції, зіткнення, сльозогінний газ в обличчя. Втручання в особисте життя: наружка, прослуховування, зламування, вилучення. Затримання і арешти, переслідування в судах. Погрози і напади. Зеленка в очі, кислота на обличчя. Пограбування, викрадення, видворення, в тч закордон. Побиття, посягання, підпали, кулі в спину.

Який висновок?

Порошенківське "життя по-новому" виявилося набагато небезпечнішим для активних думаючих громадян, ніж дійсно бандитський режим Януковича. Такого 1) масштабного, 2) системного, 3) цинічно-брехливого, 4) безбашенного, 5) жорстокого і 6) довготривалого нищення іншої думки, будь-якої опозиції режиму, громадської, професійної чи політичної – не було при жодному з попередніх президентів.

Що робити?

 

 

та ніхто нічого робити не буде, нездатні бо

далі лозунги:

 

Щоб не дати їм знищити країну і нас з Вами, шлях бачу лише один – єднання зусиль, громадських, професійних і партійних. Спільна команда і спільна перемога на виборах. Далі головне – спільне втілення нових цінностей і принципів. Задля збереження країни і виведення її на ціннісно і якісно інший рівень розвитку.

Не гаяти більше часу на довгі дискусії, переговори, торги. Сконцентруватися на головному, відкинути другорядне. Вгамувати особисті чи партійні амбіції, посад і роботи вистачить усім.

Зафіксувати спільні стратегічні цілі, цінності і принципи, на яких стоятиме і діятиме єдина команда. Активно й невідкладно включитися у спільну підготовку до виборів, паралельно уточнюючи і спільний план дій, і людей, спроможних його реалізувати.

Щоби режим, який веде країну до катастрофи, який обкрадає, нищить, вбиває людей і вбиває надію – в нашій країні не мав більше шансу. Щоб країна стала безпечною і надійною для громадян.

Link to comment
Share on other sites

от отаке...

Толян он підсумував гарно

 

Толян щось здувся останнім часом. І почав дути в ту ж саму дуду про "мирний план", вид збоку. Хуйло може погодитись тільки на той на "мирний план", де Україна буде в якості безкоштовного бонусу на блюдці

 

Повний текст тут http://www.grytsenko.com.ua/press/view-anatoliy-hrytsenko-v-poroshenka-nemaje-shansu-na-pereobrannja-vin-yoho-vtratyv.html

 

О.Б.: Що саме передбачає цей план?

Міжнародні зусилля і міжнародну миротворчу місію. І з воєнним компонентом, і з поліцейсько-цивільним, скажімо так, мінюстівським компонентом. Ми вийшли на консенсусний варіант, з яким погодилися всі. Є етапи. Тривалість – 3-5 років. Там є пріоритети. Один з них – це перекриття кордону, нині не контрольованого нами. Тому що за інших умов ніякі миротворці не прийдуть . І це вже не тільки наша вимога, а всіх, хто потенційно мав би направити своїх солдат. Щоб вони не гинули, треба перекрити кордон.

 

В цьому пакеті є і розмінування, і відновлення чинності українського закону, української гривні. На заключному етапі – вибори. До того – проведення амністії, розформування військових формувань. Розформування всіх тих «нацбанків», «міністерств», «парламентів» тощо.

 

Наш план не передбачає якихось дій силового характеру по відвоюванню чи то Криму, чи Донбасу, лише дипломатичні. Я вам скажу, якщо Україна обрала б президента, який почне силою відбирати Крим і Донбас, тоді санкції з Росії знімуть, проти нас введуть, і на цьому Україна закінчиться.

 

Це комплексний план. Чому його не реалізовують? З двох причин. Перша – план розрахований на 3-5 років і не будуть погоджувати з владою, якій залишилось менш ніж рік. Друга причина – це неспроможність української влади тримати слово. Не тільки перед своїми громадянами, а й перед партнерами. Тому при чинному президентові цей план не запустять

Змінено користувачем Citizen UA
Link to comment
Share on other sites

 

 


В цьому пакеті є і розмінування, і відновлення чинності українського закону, української гривні. На заключному етапі – вибори. До того – проведення амністії, розформування військових формувань. Розформування всіх тих «нацбанків», «міністерств», «парламентів» тощо.

 

:fp1: Толя, толя, боже, боже....

 

Питання -

 

1. хто буде платит пенсії "ветеранам-інвалідам" лугандону?

2. Що буде з віджатим і перепроданим майном?

3. За чий рахунок буде відбудовуватись територія?

Link to comment
Share on other sites

1. хто буде платит пенсії "ветеранам-інвалідам" лугандону?

 

2. Що буде з віджатим і перепроданим майном?

 

3. За чий рахунок буде відбудовуватись територія?

За рахунок Толі
Link to comment
Share on other sites

Сармат был небедным чуваком еще задолго до майдана.

Вот его казеный калаш, на котором налеплено полтора килобакса примочек.

Фото из Новых Петривец

 

 

post-4-0-76093700-1533141921_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ось таке кажуть...

 

Ігор Громов

5 ч. ·
 

Прошу репост.

До вбивства Виталий Сармат причетні маріупольські менти.

Ці двоє, яких впізнали як вбивць Сармата, є діючими співробітниками правохороних органів з Маріуполя. Їх опізнав Леонід Литвиненко, один з них двічі вивозив Леоніда в якості конвоїра, а інший вибивав з Бека покази.

Впевнений, що далі всі ниточки приведуть безпосередньо до Аброськіна.

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=462343890931408&set=pcb.462344210931376&type=3

 

Хто такий Громов, не знаю...

 

 

Змінено користувачем забанений
Link to comment
Share on other sites

То что Петя вообще не реформирует власть, это и ежу понятно, т.к. все те же рыговские кадры на своих постах. Но если взяли убийцу, который даже и не скрывался по сути и сдался добровольно (хотя вполне мог и балаклаву на лицо одеть и не ехать никуда а отсидеться временно) то теперь никто в мире не поймет, если должностных лиц начнут арестовывать. Я понимаю, что в зависимости от коррумпированности милиции толк от киллера будет или не будет, но дело это уже обрело общеукраинский резонанс. В общем посмотрим на сколько нас держат за идиотов и что скажет киллер. Если он скажет, что это их личные разборки, и пойдет на зону лет на 20, то тут уже ничего не сделаешь, точнее не узнаем был ли заказ или нет.

Есть еще вариант  выйти  намного быстрей , но этот вариант не хочу озвучивать чтобы  им не воспользовался  преступники и их  адвокаты. учитывая продажность  чиновников  .Один раз прошло   

Link to comment
Share on other sites




Только что на меня и Михаил Кузаконь совершено нападение с использованием грузовика который на большой скорости целенаправлено въехал в машину, водитель выпрыгнул из авто ещё на ходу и побежал. Водитель скрылся на заранее ждущем его мопеде. По моей памяти их было трое. Я успел выпрыгнуть и остался цел. Михаил тоже цел. На улице играли дети. Ждём полицию и СМИ


 


 



Link to comment
Share on other sites

 

Только что на меня и Михаил Кузаконь совершено нападение с использованием грузовика который на большой скорости целенаправлено въехал в машину, водитель выпрыгнул из авто ещё на ходу и побежал. Водитель скрылся на заранее ждущем его мопеде. По моей памяти их было трое. Я успел выпрыгнуть и остался цел. Михаил тоже цел. На улице играли дети. Ждём полицию и СМИ

 

 

 

Это же в Одессе произошло? При чем тут Бердянск?

Link to comment
Share on other sites

"Арсен Аваков там... там, де він зараз є" - це так віддувався Артем Шевченко про відпустку свого шефа, явно ж знову десь в італіях.

На піку замахів на українських активістів усе ментовське начальство дивним чином опинилося чи у відпустках, чи розбіглося по норах.

Йому ж гірше. Артем (який теж вийшов із відпустки, до речі) у перепалці з пікетувальниками біля МВС вже навіть озвучив ментовське припущення, що, мовляв, вам не вдалося розхитати нас у січні справою Ноздровської, тепер взялися знову, справою Катерина Гандзюк.

Як можна було зрозуміти, вони бояться. І дуже недарма.

Ще більше вони боятимуться, коли Катю перевезуть до Києва.

І їм точно є чого боятися.

P.S. Смотрящим над пікетом під МВС сьогодні був Анатолій Серединський, заступник голови Департаменту превентивної діяльності Нацполіції. Той самий Серединський, який є підозрюваним у справі штурму Майдану 18-19 лютого 2014 року (на той час - начальник відділу в Депаратменті громадської безпеки МВС).
Майдан так нічому їх і не навчив.

Link to comment
Share on other sites

Мусора нас побили! мусора вбили, мусора незаконо посадили, мусора катують, залили кислотою активістку! 
І так 4 роки, а точніше 30.
Нація нескорених!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

Мусора нас побили! мусора вбили, мусора незаконо посадили, мусора катують, залили кислотою активістку! 

І так 4 роки, а точніше 30.

Нація нескорених!

 

так в них же автівки в символіці, прапорці в кабінетах

герої наші (с) 

прощання 

стрім 

https://www.facebook.com/100021716284663/videos/291160201617854/?hc_ref=ARTfPMVcy4bkPHl-MEYWUsTABu7xhyy-J4hk2lew9uxRZC_9Ux9Sqt_xKNCzJVEIsOI

Link to comment
Share on other sites

Більше усього смішить істерика про мусорів, від тих хто три роки волав - дайте їм шанс, допоможіть новим копам, а потім ще ходили на мітинг в підтримку вбивці підлітка на пасажирському сідінні мусором копом Олійником, який під час майдану був слідаком і шив справи на майданівців. 
Ну що дали їм шанс, ще піздюлей не отримували від них за просто так?

Link to comment
Share on other sites

Не хочеться говорити за кількість. І щось там порівнювати.

Головне - якість тих людей. 

.

 

Так...нехай земля буде йому пухом.....

Дуже жалко таких людей втрачати :-(

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Так, однозначно пішла серйозна розкачка України. В ідеалі - створення суцільного хаосу.

 

Пуйло зуміли переконати, що ЗОВНІ Україну не розвалити.

 

З одного боку, українці зуміли оговтались від шоку 14-го року і серйозно ощетинились. Щоб захопити Україну сьогодні потрібні вже серйозні ресурси, мабуть стратегічні військові ресурси московії. Відповідно, із відчутними втратами. Ихтамнєтами, козачками і шахтьорами-трактористами вже не відбудешся.

 

З іншого боку і світ з того часу трохи змінився. На будь-який відкритий збройний випад пуйла в бік України буде якась реакція, як мінімум серйозні санкції. Незважаючи на пуйлового другана в Білому Домі.

 

Тому пуйла таки переконали використати «політичні», не військові методи окупації України. А конкретніше - окупація ІЗ СЕРЕДИНИ.

 

На фоні хаосу проштовхнути до влади будь кого. Абсолютно немає значення кого конкретно. Аби не діючі. Тому що з усіх, хто має реальні шанси отримати владу, ВСІ ВОНИ ТАК ЧИ ІНАКШЕ ПРОПУЙЛОВСЬКІ.

 

А далі... всі Майдани, АТО, волонтери, активісти, національне піднесення тощо... отому, хто на моїй аватарці під хвіст. Буде мир, дружба навіки, мишебратья, дружити флотами і... генерал-губернатор з московії. Плюс репресії. Якщо не явні, тому що ймовірно оголосять амністію для всіх, то приховані.

 

Те що зараз відбувається, з цими демонстративними акціями, це не ягідки, навіть не квіточки. Це легенькі паростки того, що чекає Україну найближчі пів року - рік. Це мабуть останній шанс пуйла прибрати до рук Україну. А прибрати до рук ох як хочеться. І тут справа не в хотінні чи не хотінні. Тут справа у виживанні самої московії. Тому на це будуть кинуті всі ресурси.

 

В свій час Україну врятували від повної окупації 300 випадкових невинних жертв малазійського Боїнга.

 

Що сьгодні може врятувати Україну... навіть не знаю... Але сподіваюсь на чудо. В так звану «мудрість народу» я давно вже не вірю.

Link to comment
Share on other sites

 

Grig Cozma

48 хв. ·

 

Только что на меня и Михаил Кузаконь совершено нападение с использованием грузовика который на большой скорости целенаправлено въехал в машину, водитель выпрыгнул из авто ещё на ходу и побежал. Водитель скрылся на заранее ждущем его мопеде. По моей памяти их было трое. Я успел выпрыгнуть и остался цел. Михаил тоже цел. На улице играли дети. Ждём полицию и СМИ

 

************************

 

І ще.

 

Може хтось має звязок з одеськими активістами, яких атакували грузовиком. То передайте їм, щоб хоч трохи думали що вини пишуть. А то кури регочуть.

 

 

Якщо грузовик мчався на них «на большой скорости» і при цьому «водитель выпрыгнул из авто ещё на ходу и побежал», то... рукалицо...

 

При цьому, автор тексту «успел выпрыгнуть и остался цел». Пора в Одесу завозити Голівуд із Болівудом на мастер класи.

Link to comment
Share on other sites

Так, однозначно пішла серйозна розкачка України. В ідеалі - створення суцільного хаосу.

 

Пуйло зуміли переконати, що ЗОВНІ Україну не розвалити.

 

З одного боку, українці зуміли оговтались від шоку 14-го року і серйозно ощетинились. Щоб захопити Україну сьогодні потрібні вже серйозні ресурси, мабуть стратегічні військові ресурси московії. Відповідно, із відчутними втратами. Ихтамнєтами, козачками і шахтьорами-трактористами вже не відбудешся.

 

З іншого боку і світ з того часу трохи змінився. На будь-який відкритий збройний випад пуйла в бік України буде якась реакція, як мінімум серйозні санкції. Незважаючи на пуйлового другана в Білому Домі.

 

Тому пуйла таки переконали використати «політичні», не військові методи окупації України. А конкретніше - окупація ІЗ СЕРЕДИНИ.

 

На фоні хаосу проштовхнути до влади будь кого. Абсолютно немає значення кого конкретно. Аби не діючі. Тому що з усіх, хто має реальні шанси отримати владу, ВСІ ВОНИ ТАК ЧИ ІНАКШЕ ПРОПУЙЛОВСЬКІ.

 

А далі... всі Майдани, АТО, волонтери, активісти, національне піднесення тощо... отому, хто на моїй аватарці під хвіст. Буде мир, дружба навіки, мишебратья, дружити флотами і... генерал-губернатор з московії. Плюс репресії. Якщо не явні, тому що ймовірно оголосять амністію для всіх, то приховані.

 

Те що зараз відбувається, з цими демонстративними акціями, це не ягідки, навіть не квіточки. Це легенькі паростки того, що чекає Україну найближчі пів року - рік. Це мабуть останній шанс пуйла прибрати до рук Україну. А прибрати до рук ох як хочеться. І тут справа не в хотінні чи не хотінні. Тут справа у виживанні самої московії. Тому на це будуть кинуті всі ресурси.

 

В свій час Україну врятували від повної окупації 300 випадкових невинних жертв малазійського Боїнга.

 

Що сьгодні може врятувати Україну... навіть не знаю... Але сподіваюсь на чудо. В так звану «мудрість народу» я давно вже не вірю.

Все эти фантазии, разбиваются о простую истину - весь наш силовой блок не в руках кремля, а в руках банковой. Это с позволения банковой дела о расстрелах патриотов хоронятся. Отсюда логичный вывод - инициатива ра́стрелов и взрывов, исходит с банковой, а кремлём они только прикрываются.

Так, однозначно пішла серйозна розкачка України. В ідеалі - створення суцільного хаосу.

 

Пуйло зуміли переконати, що ЗОВНІ Україну не розвалити.

 

З одного боку, українці зуміли оговтались від шоку 14-го року і серйозно ощетинились. Щоб захопити Україну сьогодні потрібні вже серйозні ресурси, мабуть стратегічні військові ресурси московії. Відповідно, із відчутними втратами. Ихтамнєтами, козачками і шахтьорами-трактористами вже не відбудешся.

 

З іншого боку і світ з того часу трохи змінився. На будь-який відкритий збройний випад пуйла в бік України буде якась реакція, як мінімум серйозні санкції. Незважаючи на пуйлового другана в Білому Домі.

 

Тому пуйла таки переконали використати «політичні», не військові методи окупації України. А конкретніше - окупація ІЗ СЕРЕДИНИ.

 

На фоні хаосу проштовхнути до влади будь кого. Абсолютно немає значення кого конкретно. Аби не діючі. Тому що з усіх, хто має реальні шанси отримати владу, ВСІ ВОНИ ТАК ЧИ ІНАКШЕ ПРОПУЙЛОВСЬКІ.

 

А далі... всі Майдани, АТО, волонтери, активісти, національне піднесення тощо... отому, хто на моїй аватарці під хвіст. Буде мир, дружба навіки, мишебратья, дружити флотами і... генерал-губернатор з московії. Плюс репресії. Якщо не явні, тому що ймовірно оголосять амністію для всіх, то приховані.

 

Те що зараз відбувається, з цими демонстративними акціями, це не ягідки, навіть не квіточки. Це легенькі паростки того, що чекає Україну найближчі пів року - рік. Це мабуть останній шанс пуйла прибрати до рук Україну. А прибрати до рук ох як хочеться. І тут справа не в хотінні чи не хотінні. Тут справа у виживанні самої московії. Тому на це будуть кинуті всі ресурси.

 

В свій час Україну врятували від повної окупації 300 випадкових невинних жертв малазійського Боїнга.

 

Що сьгодні може врятувати Україну... навіть не знаю... Але сподіваюсь на чудо. В так звану «мудрість народу» я давно вже не вірю.

Все эти фантазии, разбиваются о простую истину - весь наш силовой блок не в руках кремля, а в руках банковой. Это с позволения банковой дела о расстрелах патриотов хоронятся. Отсюда логичный вывод - инициатива ра́стрелов и взрывов, исходит с банковой, а кремлём они только прикрываются.
Link to comment
Share on other sites

При всіх недоліках існуючої влади я якось не можу уявити, як на Банковій могли планувати облиття херсонської активістки сірчаною кислотою. Та і постріли в Сармата. Врешті, абсолютно не в інтересах Банкової така розкачка країни безпосередньо перед виборами.

 

Те що діюча влада немічна і не може зупинити процеси розкачки, це зовсім інша тема.

Змінено користувачем Маковій
Link to comment
Share on other sites

Все эти фантазии, разбиваются о простую истину - весь наш силовой блок не в руках кремля, а в руках банковой. Это с позволения банковой дела о расстрелах патриотов хоронятся. Отсюда логичный вывод - инициатива ра́стрелов и взрывов, исходит с банковой, а кремлём они только прикрываются.

Все эти фантазии, разбиваются о простую истину - весь наш силовой блок не в руках кремля, а в руках банковой. Это с позволения банковой дела о расстрелах патриотов хоронятся. Отсюда логичный вывод - инициатива ра́стрелов и взрывов, исходит с банковой, а кремлём они только прикрываются.

Ніколи не є якась структура повністю контрольована.Ніхто не чистив армію і правоохоронні органи від агентів хуйла
Link to comment
Share on other sites

При всіх недоліках існуючої влади я якось не можу уявити, як на Банковій могли планувати облиття херсонської активістки сірчаною кислотою. Та і постріли в Сармата. Врешті, абсолютно не в інтересах Банкової така розкачка країни безпосередньо перед виборами.

 

Те що діюча влада немічна і не може зупинити процеси розкачки, це зовсім інша тема.

Так же как Кучма Гонгадзе заказал.

Это устранение конкурентов или тех кто мешает барыжить.

Link to comment
Share on other sites


×
×
  • Створити...