Citizen UA Posted March 28, 2020 Report Share Posted March 28, 2020 Пардон, то не до мене. Я їх читаю, а не наповнюю. Я про розкрутку, а не про наповнення Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom_cat Posted March 29, 2020 Report Share Posted March 29, 2020 Я не займаюся розкруткою. Ще раз - я просто читаю і цікавим ділюся тут. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted March 29, 2020 Report Share Posted March 29, 2020 Я не займаюся розкруткою. Ще раз - я просто читаю і цікавим ділюся тут. Взагалі, то був жарт. Але, зважаючи на кількість постів тут, присвячених кожному черговому "откровенню" з ТГ, то ви їх таки розкручуєте на добровільних засадах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Спартак Posted March 29, 2020 Author Report Share Posted March 29, 2020 так а чого жарт технічно нічого складно той ТГ канал вести - пару хвилин день. Питання лише в розкрутці Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted March 29, 2020 Report Share Posted March 29, 2020 так а чого жарт технічно нічого складно той ТГ канал вести - пару хвилин день. Питання лише в розкрутці Жарт, щодо ролі tom-cat у тому Link to comment Share on other sites More sharing options...
GAMER Posted March 29, 2020 Report Share Posted March 29, 2020 Приєднав скрин оверпостингу. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Citizen UA Posted March 29, 2020 Report Share Posted March 29, 2020 Приєднав скрин оверпостингу. Посилання https://uapolitics.com/index.php?/topic/39543-kitajskij-koronavіrus-krokuє-po-planetі/?p=1163456 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted March 29, 2020 Report Share Posted March 29, 2020 Приєднав скрин оверпостингу. Посилання https://uapolitics.com/index.php?/topic/39543-kitajskij-koronavіrus-krokuє-po-planetі/?p=1163456 Це повний пипець, краще виключити, бо все одно ніхто не перечитує той оверпостінг на півсторінки, а тему засирає конкретно. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali(UA) Posted March 29, 2020 Report Share Posted March 29, 2020 Проблема в мобильном интерфейсе. Жмёшь відповісти а оно херачит туда все подряд. Удалять и подчищать это боль. Никто тут не хочет оверпостить чтобы нанести какой то ущерб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euro Posted March 29, 2020 Report Share Posted March 29, 2020 (edited) ущербА чому в інших з мобіли виходить? Чому не ставиш в браузері "Версія для ПК", не виділяєш потрібний фрагмент і не тиснеш "Ім'я або цитата"? Edited March 29, 2020 by Euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted March 29, 2020 Report Share Posted March 29, 2020 А чому в інших з мобіли виходить? Чому не ставиш в браузері "Версія для ПК"?Тссс, бо зараз він тебе на йух пошле https://uapolitics.com/index.php?/topic/39543-kitajskij-koronav%D1%96rus-kroku%D1%94-po-planet%D1%96/page-67&do=findComment&comment=1163507 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euro Posted March 29, 2020 Report Share Posted March 29, 2020 Та не проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Спартак Posted March 29, 2020 Author Report Share Posted March 29, 2020 Це повний пипець, краще виключити, бо все одно ніхто не перечитує той оверпостінг на півсторінки, а тему засирає конкретно. Спокійно, вкладені цитати вимкнув. Хотів всунути туди згорталку, щоб можна було при бажанні розгортати дерево цитат повністю, але не вийшло з наскоку. Ну та таке, є важливіші роботи по форуму. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali(UA) Posted March 29, 2020 Report Share Posted March 29, 2020 А чому в інших з мобіли виходить? Чому не ставиш в браузері "Версія для ПК", не виділяєш потрібний фрагмент і не тиснеш "Ім'я або цитата"?А зачем? Мне удобнее именно в мобильном варианте. Вариант для десктопа не респонив, зачем мне мучится? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euro Posted March 29, 2020 Report Share Posted March 29, 2020 Якщо б ти спробував, а не робив зарані безпідставних висновків, то побачив, що на сучасному смарті версія нашого форуму з увімкнутою в браузері смартфона "версією для пк" працює чудово і є абсолютно повнофункціональною. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali(UA) Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 (edited) Якщо б ти спробував, а не робив зарані безпідставних висновків, то побачив, що на сучасному смарті версія нашого форуму з увімкнутою в браузері смартфона "версією для пк" працює чудово і є абсолютно повнофункціональною.Галакси ноут 10+ для тебя достаточно современный телефон? Мне не хочется ломать свои глаза об мелкие шрифты. Edited March 30, 2020 by Ali(UA) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euro Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 (edited) Це безнадійно! Тому доводити що вони насправді нє мєлкіє не стану. Живи так. Edited March 30, 2020 by Euro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali(UA) Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 сделай скришот со своего смартфона и выложи сюда. и что у тебя за супер пупер аппарат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euro Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 сделай скришот со своего смартфона и выложи сюда. и что у тебя за супер пупер аппарат?супер пупер Xiaomi Redmi 6A за 100 баксів з браузером Хром. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chorn Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 Дописую:кацапсамонаїбнувсякацапапристрелилимасовадекацапізаціязавиванняззапарєбріка ну і парочку б унікальних, для святкових подій:хуйлоздохлокацапстанукінець Link to comment Share on other sites More sharing options...
Спартак Posted March 30, 2020 Author Report Share Posted March 30, 2020 це в яких темах такі теги використовувались? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 це мабуть пропозиції на майбутнє? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Posted March 30, 2020 Report Share Posted March 30, 2020 ті шо були і можна залишити/додатина розсуд дописувачів Суто наші/запозичені/які прижились ІМХО політгуморВРЗатокримнашПобедобєсієМінск-3СілентіоОдинадцятийПростоСподобалосьЗвіздаІдеологічна РадикалізаціяНаступний Президент США - може бути вічним тегомХронікі ЛугандонаЫЫЫЫЫЮзверіТомосЄЖєСуіНовіОбличчяКіваСмалитьПроМовуАтимчасом … у поляків, у білорусів і тдКакаяразніцаАдіннаротГнидиПеремогаЗрадаШоуСвят-СвятКловунМногоходовочкаРоботаФорумуБугага Link to comment Share on other sites More sharing options...
Спартак Posted March 31, 2020 Author Report Share Posted March 31, 2020 ті шо були і можна залишити/додатина розсуд дописувачів Суто наші/запозичені/які прижились ІМХО політгуморВРЗатокримнашПобедобєсієМінск-3СілентіоОдинадцятийПростоСподобалосьЗвіздаІдеологічна РадикалізаціяНаступний Президент США - може бути вічним тегомХронікі ЛугандонаЫЫЫЫЫЮзверіТомосЄЖєСуіНовіОбличчяКіваСмалитьПроМовуАтимчасом … у поляків, у білорусів і тдКакаяразніцаАдіннаротГнидиПеремогаЗрадаШоуСвят-СвятКловунМногоходовочкаРоботаФорумуБугага ВР = Верховна Рада КіваСмалить - забагато честі персональний тег цьому ідотові.Персональний буде лише для Путіна і то в якості тега "хуйло" Наступний Президент США - може бути вічним тегомОдинадцятийце теми. а не тегиПО США, думаю створити "Президент США" бо "Трамп" не факт, що буде актуальним з осені))) по решті ок Link to comment Share on other sites More sharing options...
Спартак Posted March 31, 2020 Author Report Share Posted March 31, 2020 кацапапристрелили до речі треба якийсь тег, для всіх аварій, падінь авіації і ніших зажмурених москалів. Але якийсь універсальний для такого випадку Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euro Posted April 11, 2020 Report Share Posted April 11, 2020 Спартак! Сьогодні зіткнувся з тим, що збережені раніше посилання знов не працюють. Таке посилання, наприклад, діє зараз https://uapolitics.com/index.php?/topic/34243-potikhonku-otchalivaem-v-pravilnom-napravleni/page-8Раніше збережене таке (тепер не працює) https://uapolitics.com/topic/34243-potikhonku-otchalivaem-v-pravilnom-napravleni/page-8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Спартак Posted April 13, 2020 Author Report Share Posted April 13, 2020 так в курсі, відпали, коли було падіння, поправлю Link to comment Share on other sites More sharing options...
Спартак Posted May 2, 2020 Author Report Share Posted May 2, 2020 Сьогодні вранці були проблеми по сайту, пофіксив. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Спартак Posted May 15, 2020 Author Report Share Posted May 15, 2020 Перебої в роботі форуму пов'язані з тим, що крашиться один з HDD сервера. Там рейд-масив, тому ризику для даних немає, але Апач лагає. Сьогодні вночі форум не працюватиме близько години - техпідтримка дата-центру повинна змінити жорсткий диск. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Posted May 17, 2020 Report Share Posted May 17, 2020 питання: що я роблю не так?з телефону навіть у розширеній формі не можна додати фотку, або запостити лінк з твіттера через твітер форму, я є у десктопному варіанті Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts