Logpor Posted January 7, 2020 Report Share Posted January 7, 2020 за 5 с лишним лет не найти кнопку... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted January 7, 2020 Report Share Posted January 7, 2020 О! Сенькс! А я мучилася.... Ще й в самый темі кнопарик зверху справа є http://i.piccy.info/i9/7d49fe175017ad3a81ec9da157040fc9/1578418864/13069/1325842/viber.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Posted January 7, 2020 Report Share Posted January 7, 2020 Спартак аватарку змінив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Спартак Posted January 8, 2020 Author Report Share Posted January 8, 2020 Розіслав мейли старим активним юзерам Спартак аватарку змінив так, я вирішив, що попередня була надто похмура, тепер я добрий, світлий і усміхнений (просто за маскою не видно))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agh Posted January 8, 2020 Report Share Posted January 8, 2020 @Спартак, якщо можливо, зробіть ще щось з "Формат картинки не підтримується", якщо картинка без розширення .jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Спартак Posted January 8, 2020 Author Report Share Posted January 8, 2020 @Спартак, якщо можливо, зробіть ще щось з "Формат картинки не підтримується", якщо картинка без розширення .jpg не гарантую, але запишу в перелік робіт 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silentio Posted January 10, 2020 Report Share Posted January 10, 2020 @Спартак, якщо можливо, зробіть ще щось з "Формат картинки не підтримується", якщо картинка без розширення .jpg А шо хіба тільки без жепегу не підтримуються? В мене часто не підтримувалися і джепежні... Імхо, це якийсь глюк самого движка. Навряд чи Сапратак буде компатися в ньому. То надто геморно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silentio Posted January 11, 2020 Report Share Posted January 11, 2020 (edited) Он еще и доктор оказывается Тогда вылечите один другого с твоим новым другом -шолоданым лизуном. Языками Edited January 11, 2020 by Silentio Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Posted January 12, 2020 Report Share Posted January 12, 2020 Бухаєш, падло?!! Перше попередження 11. Хамство, хуліганство, зловживання нецензурними словами. Оскільки це було замість"добрий день" то хамстов без варіантів. Наступним після усного попередженням буде бан.Іди на хуй аналогічно. Усне попередження по п.9. Нецензурна лайка в бік опонента 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
admin Posted January 12, 2020 Report Share Posted January 12, 2020 Всі дописи перенесено у відповідну тему - https://uapolitics.com/index.php?/topic/39441-flud-%D1%96-srach/ Прохання тримати себе в руках Link to comment Share on other sites More sharing options...
mc5 Posted January 15, 2020 Report Share Posted January 15, 2020 (edited) Прошу модерів та Спартака видалити мій аккаунт назавжди(!) з цього форуму. Від слова нах., тобто повністю.Зи. мені шкода МГ42, Фому, Донецьких комашок, ЦеДзіпа, Надін, Ділберт, Бобра, Янки, Акваріуса, Шефа, Параску, Хозю, Вуйко( не мокшу!), та інших. Людей, котрі витратили свій час та натхнення(С).Зи. Лєсу окремо шкода. . коли проходить алергія, то антитіла залишаються. Це не складно.На все добре, з повагою МС5. Edited January 15, 2020 by mc5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Posted January 15, 2020 Report Share Posted January 15, 2020 :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom_cat Posted January 15, 2020 Report Share Posted January 15, 2020 Я гналась за Вами три дня, чтобы сказать, как Ви мне працивны! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Спартак Posted January 22, 2020 Author Report Share Posted January 22, 2020 Прохання в цій темі не флудити. Тема для робочих питань. Прошу модерів та Спартака видалити мій аккаунт назавжди(!) з цього форуму. Не хочеш - не пиши, ніхто ж не примушує. Зи. мені шкода МГ42, Фому, Донецьких комашок, ЦеДзіпа, Надін, Ділберт, Бобра, Янки, Шефа, Параску, Хозю, Вуйко( не мокшу!), та інших. Вони не писали на цьому форумі, ти сплутав із ФУПом Зи. мені шкода МГ42, Фому, Донецьких комашок, ЦеДзіпа, Надін, Ділберт, Бобра, Янки, Акваріуса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Posted January 22, 2020 Report Share Posted January 22, 2020 янка писала як Бродяжка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Йожин з бажин Posted January 22, 2020 Report Share Posted January 22, 2020 Прохання в цій темі не флудити. Тема для робочих питань. Опять мой комментарий затёр :fp1: Какой там флуд был??? Люди обменивались мнениями о работе форума. Волюнтаризм чистой воды! Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolzak Posted January 23, 2020 Report Share Posted January 23, 2020 Багато людей як видно погано розуміють українську і продовжують постити назви тем кацапоязигом.Пропоную ще раз після 2 попереджень зносити теми кацапоязигом в смітник 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Спартак Posted January 23, 2020 Author Report Share Posted January 23, 2020 Опять мой комментарий затёр дописи не труться. Вони переносяться в профільні гілки. В даному випадку - У "Флуд і срач" https://uapolitics.com/index.php?/topic/39441-flud-і-srach/?p=1156850янка писала як Бродяжка дивно, у Янки був окремий профіль з 0 дописів, ну то таке Link to comment Share on other sites More sharing options...
Спартак Posted January 23, 2020 Author Report Share Posted January 23, 2020 Багато людей як видно погано розуміють українську і продовжують постити назви тем кацапоязигом.Пропоную ще раз після 2 попереджень зносити теми кацапоязигом в смітник Пропозиція відхиляється. Умови прописані в Новий супільний договір на форуміhttps://uapolitics.com/index.php?/topic/39393-novij-sup%D1%96lnij-dogov%D1%96r-na-forum%D1%96/ Називати теми українською - в інтересах дописувачів, оскільки відповідальність за якість перекладу адміністрація не несе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euro Posted January 23, 2020 Report Share Posted January 23, 2020 дописи не трутьсяНу це в кого як! В достопам'ятної лєси це було льогко! Як і бани на 10, 20, 30 діб ворогам ні за що. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Posted January 23, 2020 Report Share Posted January 23, 2020 Ну це в кого як! В достопам'ятної лєси це було льогко! Як і бани на 10, 20, 30 діб ворогам ні за що.не бреши редиска Link to comment Share on other sites More sharing options...
хозяин Posted January 24, 2020 Report Share Posted January 24, 2020 Бугога!!! Вот яркий пример двойной морали, а вернее отсутствие оной... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elguider Posted January 24, 2020 Report Share Posted January 24, 2020 Бугога!!! Вот яркий пример двойной морали, а вернее отсутствие оной... то просто брехня. Ну можна ще зробити вигляд що півроку на форумі не було. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euro Posted January 24, 2020 Report Share Posted January 24, 2020 не бреши редискаМушу заперечити, на жаль, це точно правда. Переслідування через нею ж самою вигадані причини зазнав особисто. Порийся в банному листі. При тому, май на увазі велику кількість без жодних слідів (без переміщення в кошик) зачищених Лєсою (ghj) повідомлень її самої та інших юзерів.Для прикладу неадекватності модерації. Оцей бан на 10 днів я отримав за ДВА дизлайки. Можеш переконатися, що навіть ніяких посилань в її повідомлення нема. https://uapolitics.com/index.php?/topic/5048-bannij-list/page-17&do=findComment&comment=1020750 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Спартак Posted February 6, 2020 Author Report Share Posted February 6, 2020 Питання до тих, кого банили: у вас можливість дописувати співпадала з заявленими отут - https://uapolitics.com/index.php?/topic/5048-bannij-list/page-18 термінами? Бо я тільки що подивився на профіль https://uapolitics.com/index.php?/user/385-abu-ali-ibn-sina/ у нього термін дії штрафу закінчився, але він був в режимі читання, довелось вручну редагувати. У когось ще таке було? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Euro Posted February 6, 2020 Report Share Posted February 6, 2020 Не звертав особливої уваги, та й не було сенсу, бо модерація була довільна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elguider Posted February 7, 2020 Report Share Posted February 7, 2020 Питання до тих, кого банили: у вас можливість дописувати співпадала з заявленими отут - https://uapolitics.com/index.php?/topic/5048-bannij-list/page-18 термінами? Бо я тільки що подивився на профіль https://uapolitics.com/index.php?/user/385-abu-ali-ibn-sina/ у нього термін дії штрафу закінчився, але він був в режимі читання, довелось вручну редагувати. У когось ще таке було? Зі мною таке було й не раз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Спартак Posted February 9, 2020 Author Report Share Posted February 9, 2020 Для структурування інформації створив перелік найпопулярніших тем на форумі - https://uapolitics.com/index.php?/topic/39515-populiarn%D1%96-temi-forumu/Не хочеться якось, щоб форум перетворився на фейсбук з юзерами, в яких пам'ять як у рибок...Тому прохання:1. Писати в існуючих темах, якщо ваш допис має безпосередній стосунок до однієї з них. Не створюйте зайвих тем без потреби.2. Напишіть, які ще теми додати в перелік. Прохання вказувати популярні багатосторінкові теми з перспективою продовження. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dilbert Posted February 9, 2020 Report Share Posted February 9, 2020 о! дякую за каталогізацію! не треба руцями шукати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ali(UA) Posted February 10, 2020 Report Share Posted February 10, 2020 о! дякую за каталогізацію!не треба руцями шукатиахуеть и куда делись анекдоты? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts